~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under november 2008

Av ~ Ruth ~ - 10 november 2008 15:03

Eftersom det är flera som tycks ha fått problem med datorn dom senaste dagarna så har jag startat en ny undersökning "klicka" på omröstningen och skriv sedan gärna i kommentarerna vilket problem du har, kan man dra några parareller ? bra att veta. Är det någon uppdatering från Microsoft som har ställt till det så får dom baske mig komma tillrätta med det. Därför är det bra att veta vad du har för problem, mitt problem vet ni redan från senaste inlägget. Kraftiga stormbyar och regnskurar här i dag, vad stormen ställde till det för Rozzie i dag skriver jag om i morgon. Skall nu fortsätta städa på 2:a våningen.

Kramiz till er alla !

Av ~ Ruth ~ - 9 november 2008 21:52

Åter har det varit en dator dag, min son har varit uppkopplat mot min dator mest hela dagen, han hittar inte fel någon stans i något program eller fil på datorn, virus har han (vi) uteslutit efter att olika virusprogram har scannat allt. Kan vara en uppdatering från Microsoft som har varit knasig och ställt till det. Vet att andra har råkat ut för sådant, men för mig är det här i så fall första gången. Robin laddade ner "Opera" till min dator som är ett annat operativsystem en Microsoft, där gick det snabbt att ladda upp en sida. Så jag kan bara hoppas att det vid nästa uppdatering från M.soft skall rätta till det. Något är det är det med Microsoft, vad det nu är. När jag skall öppna en hemsida så tar det lång tid innan ikonen reagerar, sedan blir skärmen helt vit står så en bra stund så sedan laddar den upp sidan. När jag väl kommer in på bloggen och klickar på mina länkar går allt så snabbt som det ska, (det är när jag skall ut på en Internet sida). Det är första klivet ut på nätet som strular. Har inget nytt att berätta efter som jag huvudsakligen har suttit och tittat på när Robin har jobbat på datorn från sin dator i Sthlm. I bland åker han ut och jag måste sitta redo för att släppa in han igen..


Nu hoppas jag att ni släpper in mig på era bloggar, skall bli en skön avkoppling, ses där !

Av ~ Ruth ~ - 8 november 2008 22:52

Gråa hår har jag haft några år, men nu är det helvitt efter 2 dagars strul med datorn :( Trotts alla mina åtgärder så är den seg som sirap, har inge flera idéer hur jag skall gå till väga, behöver nog proffs in på datorn, virus är det inte, men spionprogram, timmarna efter jag har rensat är dom på plats igen 10-12 st. Går med en svag stresshuvudverk hela dagen. Gerty har fått fixat sitt strul så nu kommer det inga flera mail, tror nog jag fick 60-70 st. lika dana på 2 dagar, äntligen är det över. Inget speciellt förövrigt har skett i dag. Var inne på Medresenärskan's blogg och så 2 gulliga Carl Larsson figurer, har därför fotat Brita CL. dotter, som jag har, det har varit 2, men den andra krossade kajan när hon härjade inne på andra våning i timmar en dag i sommar. Lerum är stora energi slösare, ofta så lyser gatubelysningen hela dagarna, så också även i dag, buuuuu för Lerum, tummen ner, har bildbevis ovan. Har sovit skraltigt i natt så jag är trötter nu.

Sov gott mina vänner.

Av ~ Ruth ~ - 7 november 2008 23:09


Vad i hela fridens liljor, har inte bloggat i dag, och varför har inte Ruth då gjort det ???? nääää, hon har strejkat, hörde ni STREJKAT ! Datorn bara jäklas, skall jag in på en sida så tar det en ½ minut innan den öppnar sig, tvi fasen. Har kört Norton i 1 ½ timma, 0 skit i burken, Trend Micro HouseCall, som jag scannat ute på nätet, men det sket sig för jag är för dårlig på engelska. Det 3:e och sista scanningförsökte var F-Secure online Scanner, där kunde man välja språk, och valde då naturligtvis Svenska. Stod och malde i evigheter hittade 10 spionprogram som togs bort. Äntligen tänker du (det gjorde jag också), men datorn var lika seg. Diskdefragmenterade, näää fortfarande samma. Gick in på Bredbandsbolagets hemsida och kollade "inga driftstörningar" nu har jag gett upp. Detta har pågått sedan i går och jag vet inte mera vad jag kan göra. Så här har min dag varit, bara skit pannkaka, så det är inte alls kul, min hjärna har kolappsat !


Skall snart lägga mig, har skvalpat i mig 2 glas vin och ätit ost och kex, det är det enda positiva i dag (kväll). Har tittat på Idol 2008, Lars åkte ut, braaa, så det var en positiv upplevelse till.. Nu skall skall jag titta lite på era bloggar, hoppas det ger bra vibbar så jag slipper mardrömmar i natt.

Av ~ Ruth ~ - 6 november 2008 19:57

I dag är min dator så hiskelig seg så jag får knappt upp en enda sida, kan bero på Bredbandsbolaget ??? Det var en fin solnedgång i eftermiddag så jag tog en bild, har inte filmat på några dagar och tärrat er med foton, men nu kommer det ett, hehehe.

Av ~ Ruth ~ - 6 november 2008 12:00

på något annat att skriva om så sätter jag in en bild på pulsvärmarna som mitt barnbarn Chanique fick. En av hennes skolfröknar bad henne fråga mig om jag kunde göra ett par för henne också, hon blev så förtjust i dom. Att dom skall vara så populära, helt otroligt. Kan sticka hur många som helst, men hur roligt är det ? Några kommer det att bli, även sockar för vintern, benvärmare och fingervantar, hela set. Inte för stora projekt som kräver enormt tålamod och tid. Nu skall jag och "Berta" (min cykel ni vet) åka och handla. Blå himmel  på morgonen, men nu mulet.

Av ~ Ruth ~ - 5 november 2008 16:02

I dag har strykbrädan åter varit framme och nya maskiner gick för fullt, har bytt i våra sängar, Skönt att lägga sig i rena sänkläder till natten. Tvättat golv och dammat, fattar inte vart allt damm kommer i från. Hedvig har skött sig utomordentligt bra även i denna dag, så "Resenärskan" behöver inte gå där och våndas, DU MIN VÄN får inte på moppo:-) Pysslat om mina krukväxter och bytt jord på några som har växt ur sina skor. Har några kaktusar som "hänger löst", funderar att hysta dom på komposten, har riktigt respekt för dom. För något år sedan hade jag en som var närmare en meter hög som stod på fönsterbrädan, den var på väg att välta och jag skulle vrida lite på den då välter den, och av ren reflex tog jag emot den med händerna, tror jag plockade flera hundra taggar från händer och armar, stod med en pincett och plockade, några blev kvar och det blev inflammerat.  Skall hinna putsa klart mina vardagsrums- fönster innan solen går ner, nu känner jag mig riktig mör i hela kroppen efter en slitsam arbetsdag, men oj vad jag har hunnit mycket. Har läst några bloggar, men har inte hunnit med kommentarer så jag återkommer i kväll. Dessa rader blir allt för i dag !

Av ~ Ruth ~ - 4 november 2008 19:42

Dimman har legat tjockt här hela dagen och det har varit riktigt kyligt +1* och med denna fuktiga luften så har det varit genomträngande vidrigt. Ingen tur till torget i dag.Har inte varit så speciellt kreativ, funderade och gned mina geniknölar varma hur jag skulle kunna överlista skatorna för att inte äta upp småfåglarnas mat. Hittade 2 små backar som jag satte emot varandra, en lagom bred springa för dom små att smyga emellan blev det (trodde jag), men den jäkla skatan klarade tränga i genom sitt huvud, så nu har jag gjort springan ännu mindre, en och annan talgoxe har klarat att komma in för att hitta sig mat, flera har varit fundersamma och flyger i väg igen. Har hängt 2 krokar under taket för att hänga talgbollar i. Lilla pippizzar vad kan jag göra för er tro ? mina funderingar fortsätter, skall inte ge mig för dessa marodörer till fåglar, inte skammen skall dom få segra, men dom är inte lätta att tass med, burrrrrrrr !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skapa flashcards