~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 7 november 2008

Nu är jag snurrig !

Av ~ Ruth ~ - 7 november 2008 23:09


Vad i hela fridens liljor, har inte bloggat i dag, och varför har inte Ruth då gjort det ???? nääää, hon har strejkat, hörde ni STREJKAT ! Datorn bara jäklas, skall jag in på en sida så tar det en ½ minut innan den öppnar sig, tvi fasen. Har kört Norton i 1 ½ timma, 0 skit i burken, Trend Micro HouseCall, som jag scannat ute på nätet, men det sket sig för jag är för dårlig på engelska. Det 3:e och sista scanningförsökte var F-Secure online Scanner, där kunde man välja språk, och valde då naturligtvis Svenska. Stod och malde i evigheter hittade 10 spionprogram som togs bort. Äntligen tänker du (det gjorde jag också), men datorn var lika seg. Diskdefragmenterade, näää fortfarande samma. Gick in på Bredbandsbolagets hemsida och kollade "inga driftstörningar" nu har jag gett upp. Detta har pågått sedan i går och jag vet inte mera vad jag kan göra. Så här har min dag varit, bara skit pannkaka, så det är inte alls kul, min hjärna har kolappsat !


Skall snart lägga mig, har skvalpat i mig 2 glas vin och ätit ost och kex, det är det enda positiva i dag (kväll). Har tittat på Idol 2008, Lars åkte ut, braaa, så det var en positiv upplevelse till.. Nu skall skall jag titta lite på era bloggar, hoppas det ger bra vibbar så jag slipper mardrömmar i natt.

 
 
Malin

Malin

8 november 2008 00:12

Jobbigt med datastrul ju!
Har vart in till och från idag och sett efter om du skrivit ngt, men nä *Ler*
Kram och godnatt

http://Mallan1988

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

8 november 2008 00:30

Usch, så tråkigt när datan krånglar!
Har också kollat idol. Tyckte också det var rätt att Lars åkte ut. Håller på Kevin. Anna är också en favorit.
Godnatt på dig!

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
charlotte

charlotte

8 november 2008 09:40

Det är jättejobbigt med strulande datorer. Jag upptäckte just en trojanskhäst i vår dator men den är borta nu. Tyvärr så tog den bort massor med länkar till sidor som jag tror fanns på blogspot...så nu hittar jag inte tillbaka dem. Där for all härlig pysselinspiration sin kos. Hoppas du har bättre tur och att din dator börja uppföra sig normalt igen.
Ha en fin helg jag är åter på måndag igen.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Medresenärska

Medresenärska

8 november 2008 10:06

Hur går det med din vän datorn???
Svalpadae i mig ett par glas vin jag också i går kväll men jag blev bara trött. Men, det var gott !!!
Ha det gott vännen och hoppas du kommer igång igen med en piggare dator.
Kram

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Rut.

Rut.

8 november 2008 12:17

Du är nog inte ensam om en strulande dator, min är också trög särskilt på mornarna sen går den av bara farten.
Det gäller bloggen är min lätttillgänglig och gör som jag vill.
Här är grått och disigt men har ändå varit ute i terrängen på en tre kilometers promenad, jätteskönt, känns i hela kroppen.
Hoppas krånglet reder ut sig.
Kramar,varma,klappar till vovvarna.

http://www.rut.blogg.se

 
Monica

Monica

8 november 2008 12:39

Tråkigt när inte datorn gör som man vill.Tyvärr finns det virusprogram som påstår att det finns skräp i datorn som man ska ta bort, men det har jag blivit varnad för eftersom det är spioner som kan förstöra det mesta som man har i sin dator. Jag har varit ute för att det har poppat upp sånt i min dator, men jag har tryckt bort det utan åtgärd.

http://violett.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

8 november 2008 14:13

Inte roligt när datorn strejkar man blir ju galen. Min dator är nog oxå helt knasig ibland, men då ringer jag till grannen Roine så kommer han o hjälper mig!

Ha en fin lördag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

8 november 2008 15:29

Vad trist att datorn krånglar, hoppas att det ordnar till sig snart
Kramen

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Margus

Margus

8 november 2008 17:23

Jesses, vilken hemsk dag!
Detär VIDRIGT när datorerna krånglar och man uppbådar hela sin kreativa förmåga till att lösa det... förgäves. Tvi, tvi, tvi.
Hoppas det löser sig i morgon. Hoppas på det.
Ha det gott ...ändå.

http://margus.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

8 november 2008 18:10

*Ler* Men inte åt din jobbiga dag med datorn..! För det vet jag hur det känns.. Var utan skärm ett tag efter att åskan hade slagit ut den!! Så jag förstår vad du "går igenom" ;) Men jag ler åt ditt härliga sätt att formulera hela dagen/kvällen på :) Hoppas din fortsättning på helgen blir desto bättre!!! Kram MissC

http://missc.bloggagratis

 
Latte

Latte

8 november 2008 19:02

Vi HATAR också datorer som hakar upp sig! Vi misstänkte att det hade gjort det för dig, eftersom vi undrade vart du tog vägen...?

Kramar

//C&L

http://latte

 
Marianne

Marianne

9 november 2008 10:15

Jag fick problem med min dator för en vecka sedan. Jag har Norton antivirus och Telia virus mm, men det verkar som om de missar spionprogram. Om jag öppnar någon sida på nätet så ramlar det in mängder av pop upp sidor som knappt går att stänga ner. Och det är segt som fanken att gå ut på nätet. Jag har scannat men hittar inget. Nu har jag fått installerat Ad-watch & Spyware doctor som finns gratis på nätet. Det är lite bättre men jag måste nog tyvärr rensa hela datorn. Och det lär ta sin tid att få allt tillbaka på plats igen.
Ha en skön söndag

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards