~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Post-strul grrrrrr !

Av ~ Ruth ~ - 20 november 2008 15:07

En dag utan regn och blåst. Har varit ute och tagit en längre promenad med hundarna i det vackra vädret, mest motion har nog jag fått eftersom alla hundarna inte är med samtidligt, men det skadar inte mig :-)


Har fortfarande strul med brevförsändelser som inte kommer i rätt låda, i dag kom det 2 brev med påminnelse, varav det ena var ett paket som skulle hämtas ut. Samt en påminnelse av en räkning som har fått väldigt hög påbackning med olika avgifter, där det rör sig om nästan kr: 300:- . För någon vecka sedan var det hot om kronofogden, sådant är inte trevligt att få i brevlådan. Har vid 2 tillfällen varit i kontakt med postchefen men inga förändringar har skett. Min man åkte ner till posten med dom 2 breven som kom i dag, för att få en skärpning. Inte står dom för allt strul och extra utgifter dom ställer till med. Sedan Citymail övertog brevbärarjobbet så har klagomålen ökat katastrofalt enligt postchefen, men kära nånnena då kan han inte göra något som är bossen ??? Nu skall vi få våran post samlad i ett kuvert till våran låda, men ponera, om detta kuvert läggs i fel låda så blir det katastrofala följder om det innehåller flera räkningar och försändelser. Har även skrivit ett brev till våra närmaste grannar om att dom måste lägga rätt breven som kommer i fel brevlåda. Väldigt ofta får jag mina närmaste grannars brev och dom får dessa i sina lådor samma dag med min hjälp.

Så i dag är jag fly förbannat !

 
 
lillis

lillis

20 november 2008 15:30

Det har blivit mycket krångel sen Citymail började, men tack och lov så delar posten ut vissa saker
Kramen

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Latte

Latte

20 november 2008 16:02

Det är samma sak för oss! Men det måste ju vara hemst jobbigt om det kommer räkningar till någon annan, som råkar slänga brevet... Har säkert hänt, men vi vet inget, än...Ja, men visst var Bonde söker fru roligt igår? Kollade du på "Oskyldigt dömd" också?

Kramar

//C&L

http://latte

 
Gerty

Gerty

20 november 2008 17:11

Det är bara att konstatera att det var bättre förr

http://Prilyckans

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

20 november 2008 17:22

Säga vad man vill om postverket men lantbrevbärarna är bra! De känner kunderna. Semestertider kan det strula i början men vi är ganska bra på att hålla koll själva också. Fordringsägarna är snabba med sina påminnelser och hot, ofta har man betalt men lite sent kanske. De kan la töla säj;)

http://barasaras.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

20 november 2008 18:19

Hej Ruth!
Tack så mycket!jag blir så glad!förstår att du är arg efter dagen händelser,fy så jobbigt!
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg

 
Malin

Malin

20 november 2008 18:51

Jobbigt att posten strular så!
Vi har både vanlig post brevbäraren , samt Citymail.
Så vi får post två gånger om dagen,det är lite frusterande!
Skönt med en promenad.
Kram

http://Vingklippt

 
medresenärska

medresenärska

20 november 2008 19:39

Jasså minsann, kan posten göra fel?? De som har en sån välavlönad VD borde ju kunna göra rätt. Jag förstår att du är frustrerad av felen som dessutom ger dig pålagor på flera hundra kronor. Ha det gott
//kram på dig

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

20 november 2008 20:23

Ibland så får vi fel post i vår låda eller saknar något, men det är väl okay för vi känner till våra grannar. Men däremot så har posten helt tappat konceptet helt då det gäller postavier för paket. Ibland så tror jag att de inte ens lämnar ut någon avi på att våra paket finns för avhämtning. Jag vet att vissa kommer som ett SMS, men det är långt ifrån alla som gör det.
ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Birgitta

Birgitta

21 november 2008 09:33

Usch så jobbigt ni har det med postgången!

http://birgittas.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

21 november 2008 10:07

Detta med posten är ju sannslöst, vi fick våran post kl:17:00 igår kväll är det klokt de, näääääää det tycker då fasen inte jag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
charlotte

charlotte

21 november 2008 10:34

Vad jobbigt det måste vara att inte få sin post. Det var bättre förr - med post på morgonen och lördagsutdelning. Det värsta jag varit med om är att brevbäraren la vår post hos en familj som åkt till USA på ett år och jag fick till svar "det var i alla fall ingen viktigt post" hur kunde brevbäraren veta det? Det tog mig 6 timmar och då ljuger jag inte att hitta en som hade nycklar och kunde hämta min post. Det visade sig att det var ett privat brev till mig och ett från någon myndighet! Om vi missat det sistnämnda vet jag inte vad som hade hänt. Dessa brev var inte viktiga enligt vår brevbärare. Men ska man få betala för deras slarv då är det inte roligt med tanken på han i godsvagnen som inte ens förtjänar sin godsvagn slipper undan.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Jenn

Jenn

21 november 2008 11:58

Oj,ingen høydare med rot i posten..bank i bordet men her funger det knirkefritt.Derimot leser jeg på nett at mange er arg på posten Norge,der er det ikke som det engang var.Ikke påtar posten seg noe skyld heller,så man kan undre hva som skjer.
Ha en fin dag,her skinner solen igjen og vi har en nydelig dag.
Klem.

http://skriverier.jenn-k.com

 
margus

margus

23 november 2008 13:58

Tacka vet jag gamla hederliga Posten. Statens Postverk hette det förr så stolt när pappa jobbade som brevbärare.
Citymail vill ju bara plocka russinen ur kakan, dvs. de kortaste resvägarna, de lättaste jobben, de mest lukrativa uppdragen och skiter väl i resten. Gud hjälpe oss så vi slipper Citymail här i vår Byhåla. Dom vill väl inte köra lantbrevbäring förstås. Hoppas jag.
Undrar om dom byter namn till Villagemail eller Countrymail isåfall?

http://margus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards