~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2012

Mycket snurrar i mitt huvud nu

Av ~ Ruth ~ - 19 oktober 2012 20:01

Efter att jag förlorade allt på min dator så är inget roligt mera, all gnista är milavis ifrån mig, känner mig så frustrerad. Det kanske inte är hela orsaken heller, utkämpar en kamp med mig själv. Slutade röka för något år sedan men fick strax där efter återfall, mina lungor är inte bra, misstänker Kol känningar. Så nu är jag mitt inne i en ny kamp och det tär på hela kroppen.


   

"Klickbilder"



Röker nu på elektroniska cigaretter, den ryker och smakar tobak men den innehåller varken pappersrök eller tjära. Hostar inte mera nu, men vill bli fri helt så varje dag är en kamp emot allt vad röka heter. Inte undra på att humöret är nere på noll och nada. Det är många faktorer som spökar inom mig nu, allt känns som kaos och frustration, inget i min kropp känns OK, ni får stå ut med detta ett tag. Jag är skittråkig för tillfället jag vet det, men bättre att plita ner några rader en inget alls, så tänker jag och en förklarning vill jag ge er, det är min skyldighet. Nu skall jag titta på X-Factor på 4:an.


Ha en trevlig helg mina trogna vänner.


 




 
 
Maria

Maria

19 oktober 2012 20:42

Det där med rökningen där kan vi ta varandra i hand. Jag lade av i januari, tog inte en endaste cigarett på sju månader. Sen kom allt det jobbiga i augusti, och nu sitter jag här med de jäkla ciggen och röker igen. Jag mår inte heller bra av dem. Hostar och har mig. Så även jag måste ta mig i kragen och sluta igen. KOL det är nog redan ett faktum, andfådd som man blir vid minsta lilla ansträngning.
Att man var så dum att men en gång började...
Sköt om Dig!
Jag ska krypa ner under täcket och nana kudden nu...
Kramisar Maria

http://airams.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

19 oktober 2012 22:27

Ja kära hjärtanes då sicken cig men hjälper den så du slipper dra i dig farliga saker så kan de va värt de, kämpa på. Jag kan stå ut med ditt lite dåliga humör så gnäll du varje dag om de hjälper.
Kramkram

http://torparmor.blogspot.com

 
Carina, Boris och Gänget

Carina, Boris och Gänget

19 oktober 2012 23:15

Det är kanonbra gjort Ruth!!! Du är duktig!
Det är verkligen något jag också borde ta tag i, har rökt i många år så det är svårt. Men har ett vad ihop med en kompis och snart har hon nått sin del i avtalet då är det bara min del kvar. Sluta röka!

Kramen från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

20 oktober 2012 06:46

Försök att kämpa på mot rökningen,jag kände likadant som dig när jag la av för fyra år sen, men nu är jag glad att jag klarade detta.Jag håller tummar och tår för att det ska gå bra för dig.
Ha det gott min vän
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

20 oktober 2012 07:40

När det kommer till din frustration över allt förlorat på datorn förstår jag dig....förlorade ju alla mina foton för inte alls länge sedan pga en havererad extern hårddisk.
Rökningen är ingen lätt sak heller, bin there done that och röker fortfarande ibland (inte konstant). Kämpar dagligen ! Om du misstänker KOL ska du absolut söka hjälp !!!!!! Det finns hjälp att få även om sjukdomen inte går att bota (min mamma har konstaterad KOL sedan flera år). Så snälla goa Ruth, sök hjälp för det du misstänker för det finns hjälp att få. Kramar i massor till dig goa Ruth !

http://corina.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

20 oktober 2012 09:20

Säger som Corina sök hjälp om du misstänker KOL det finns ju som sagt hjälp att få. Och det är inte lätt att sluta röka, jo med champix går det hur bra som helst.
Vet hur irriterad man är när man försöker sluta.
Men det går över det vet jag.
Ha en fin helg!
Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

20 oktober 2012 12:10

Du är stark vännen och klarar detta. Ska försöka posta det vi pratade om MEN GÅ TILL DR!!! Inte länge sen en vän till mig gick bort i KOL :(
Va roligt att du kom iväg på stickcafét ändå och kul att Susanne är med. Du måste gå in och kika i min blogg, har tagit en bild på Biggi nu när hon ligger i sin säng. Lite skillnad från när hon var 8 veckor :)
Många varma kramar från Madde och Biggi

http://runezzaz.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

20 oktober 2012 13:04

Finns här om du behöver prata vännen <3
Kramar

http://runezzaz.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

20 oktober 2012 13:54

Du är starkare än du kanske kan känna just nu vännen min. För om du inte hade varit så stark som du är, så hade du inte orkat med allt som du råkat ut för. Du möter en tung uppförsbake just nu & vädrets makter gör ju inte att man känner sig lyckligare. Men det kommer ljusa tider även om det känns lååååångt borta nu. Du r i mina tankar var dag trotts att jag inte skriver här. Mitt schema är på tok för fullt å jag mår bara skit av det. Men det är en helvetes vecka till framför mig. Sedan ska jag vara på banan å besöka dig var dag igen. Förlåt om jag inte finns till just nu, men jag kommer snart igen. Älskar dig vännen min. Kramis

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

20 oktober 2012 15:36

Man kan inte vara på topp jämt Ruth och detta otrevliga väder vi har gör inte livet gladare precis.Det där med din dator gör säkert sitt till,det var ju en riktigt sorglig historia.Hoppas du piggar på dej snart.
Stor kram

http://violett.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jennifer

21 oktober 2012 13:51

Va duktig du är mormor! Stolt över både dig och mamma :)! Så skönt när ni lyckas bli kvitt giftpinnarna, det klarar ni!!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards