~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 26 juli 2008

Tropisk värme & klagan ! :(]

Av ~ Ruth ~ - 26 juli 2008 10:21

Står det någon stans i "Moseboken" om att vi skall pinas till döds i denna helvetes eld som nu pågår ? Är jorden på allvar ner i elden, är det här slutet ? 2 nätter utan sömn, vänder och vrider mig i sängen och svetten bara lackar. En lång natt och en kort sömn passar inte ihop. Jag höll mig vaken hela natten och svettades, försökte komma på vart solen tog vägen när den gick ned, (hoppades att den inte skulle komma tillbaka denna dag) till slut så ljusnade det för mig och dagen hade börjat och solen var på plats och glödde, hmmm :( 

Kanske flytta till Scotland, fick ett kort i går från min son med sambo (dom är där nu) han skriver att jag skulle trivas där, lika vackert som utmed kusten i Norge och svala temperaturer (kanske lite för svalt för en Svensk sommar) mellan 6,5* & 19*, sparsamt med sol och stundom regn. Men attans nu frestar det mig att emigrera. Han skriver också att pappa skulle trivas för där flödar det av go' Whiskey hahahaha, (skall inte berätta det för honom.) vill inte ge han griller i huvudet. Vädret som råder nu tycks hålla i sig tills på tisdag, då kommer ett svalkande regn, så det gäller att hålla ut i några dagar till, puha....


Min goda vän Gerty fyller år i dag, gå in på hennes blogg och gratta henne vet'ja då blir hon så glader, så glader :-) Hurra, hurra för henne på denna födelsedag ! Där är det inget köpabröd, har redan varit där och ätit en stor tårtbit, passa på du också innan den är slut !

 
 
Lena

Lena

26 juli 2008 10:29

Visst är det för varmt för att kunna sova gott på nätterna, har fått bruk för min takfläkt nu, har haft den på hela natten och inget täcke, måste ut och få mig ett dopp i Mälaren idag, friskar i alla fall upp lite!

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
Latte

Latte

26 juli 2008 12:09

Ja, du. Det är inte svalare här. Jag tycker faktiskt att det är för varmt. Matte Carolina hälsar att hon inte lurar dig, hon är faktiskt 13år imorgon. Hon tackar för berömmet om skrivandet:-) Ha det så bra, Ruth!
Du är en jättefin människa ska du veta! Hoppas du orkar läsa våran blogg även om du inte tror på våran ålder, vi kommer i alla fall att läsa din:-)

Kramar //Carolina & Latte

http://latte

 
Cina

Cina

26 juli 2008 12:46

Ja du gummsan inte är det lätt i denna hemska hetta, jag lider o du lider usch skall vi flytta till Jockasjärvis ishotell hahahahahaha, nä skojade bara . Men tycker att det skulle vara lagom med 22 grader o lite vind i träden, men det kan man ju inte begära, finns bara två lägen i Sverige numera o de e regn o regn eller 40 garader varmt, nääää tvivale jag vill idé nu!!!!
Blääääääää för denna dag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Rut

Rut

26 juli 2008 14:02

Det kommer snart svalare väder med skvalande regn och isbark på rutorna. Rutorna, ja det är vi två det.
Nej, jag lider inte av värmen jag har till och med varit och tagit min sedvanliga förmiddagspromenad, inte var det inte mycket folk ute men ett par småtöser tog sig ett dopp i fontänen på torget, de såg att njuta av det.
Och när jag kom hem satte jag mig på balkongen med min kaffemugg där är det än så länge skuggigt och skönt.

http://rut.blogg.se

 
lillis

lillis

26 juli 2008 14:23

Man ska ju inte klaga men det är alldeles för varmt enligt mitt tycke
Kram

http://danslillis.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

26 juli 2008 15:16

Ja fy sjutton för denna hårda värme:(.....
Jag å hundarna mår bara skrutt när det blir så här varmt..... bläääääk.

Nu ska jag böra å packa för avresan imorgon.
Kram på dig min vän!
/Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
Gerty

Gerty

26 juli 2008 15:35

TACK SÅ MYCKE MEN VAR ÄR OLLE ÄR HAN UPPTAGEN

http://Prilyckans

 
Medresenärskan

Medresenärskan

26 juli 2008 15:55

Hej Ruth i värmen !!!
Har du flutit bort eller ligger du och slumrar i skuggan?? Medresenärskan har städat bilen och nu är man slut som människa. Vi åker iväg på tisdag morgon så allt skall vara klart då men jag orkar inte hälften av allt som skall göras innan. Kom på att det förhoppningsvis är ett liv efter nästa vecka också och då kanske det är kallt så man orkar för den sakens skull.
Ha det gott !!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

26 juli 2008 19:53

Jag har gärna värmen kvar ett tag till, ska ju på semester nästa söndag. Nu har jag bara varit ett dygn i lappland på en begravning, så njuta av någon resa då var det inte tal om, och deras väder är inte som det är här;)
Skottland är fint, har varit där som hastigast och jag gillar det! Hmmm...däremot har jag svårt för whiskey...
kram!

http://trollpackan

 
Jenn

Jenn

26 juli 2008 19:59

Ja kanskje det var på Skottland vi skulle ha vært,sikkert bedre enn Sibir..og iallefall bedre enn her nå om dagen*ler*
Nå er det "bare" 25 gr ute her,men inne er det enda 30..uansett,det går riktig veg.Spådd like varmt i morgen så en får vel bare henge med så godt en kan.
Ønsker deg en sval og god natt,å ikke få sove er pyton rett og slett.
Klemmer fra meg.

http://skriverier.jenn-k.com

 
Medresenärskan

Medresenärskan

26 juli 2008 21:32

Tack Ruth för dina fina ord i min blogg. Jag blir glad men själv tycker jag att det kanske blir tjatigt. Det är kul att komma ihåg tok som man gjort.
Jag vet inte om det står i Moseboken om vi skall pinas ihjäl i en helvetet eld ... kanske har de tänt elden nu då. Det brukar ju vara sant det som står i skrifta, sägs det. Är så lite bevandrad i bibelns alla böcker så man kanske skulle börja läsa den så man vet vad som skall ske.

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
margus

margus

27 juli 2008 19:18

Scotland är underbart vackert och väldigt likt Norge på vissa sätt. Inget fel att bo där. Mycket regn får dom också.
Var där på 70-talet och kikade på skotska lantbruket och fiskelägena. Skulle gärna återse detta.

http://margus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards