~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 21 juli 2008

Av ~ Ruth ~ - 21 juli 2008 12:15


Dagen började så vackert och varmt, nu börjar molnen hopa sig och även denna dag kommer att grusas, säkert så kommer dropparna om ett tag, är så förbaskad trött på detta regnande och dårliga väder. Vill inte HÖRA "det finns inget dårligt väder, bara dårliga kläder", det ger inte mig någon tröst i denna stund.


Blev lite glad när jag fotade min julkaktus ute på altanen, snart slår blommorna ut och blir väldigt vacker där den hänger.


Skall samanställa brevet om önskemål till Blogga i morgon. Skogsfrun önskade flera teckensnitt, (färgval på dito finns redan). Vill själv ha en egen logga överst på bloggen, och möjligheter att sätta in mera i sidospalten. Har du några önskemål så skriv in det i kommentarerna så alla får sina åsikter hörda. Jag skickar mailen till Blogga i morgon em. så ta dig en funderare och skriv ner så vi får flera funktioner (kanske, hoppas, hoppas). Vi får ju betala för varje 100 tal bilder vi behöver så lite tillmötesgående kan vi kräva. När jag har registrerat bloggar under 2 dagar så hade flera fritt antal bilder, en annan hade 100 mb (det är väldigt mycket utrymme.) Tycker Blogga är snåla på detta område, vilket jag också kommer att påpeka i min mail. Kräver vi inget så får vi inget, så är det !

Av ~ Ruth ~ - 21 juli 2008 00:04

Inga speciella företeelser denna dag har varit inbokade. Gråmulet och regnet har hängt i luften, korta skurar från och till under dagen. Solen tittade fram lite då och då även regnbågen med alla sina vackra färger. Har fått klippt min gräsmattan nr: 2, för mig tar det ca. en timma, så motion har jag fått vilket känns skönt. Stora regndroppar föll mot slutet, men det var inte så många som tur var, men lite blöt blev jag. Känner mig helt utmattad efter gårdagens blogg sökande, det tog på krafterna. Har inte haft lust för något, en riktig deppare dag med verkande nacke och skuldra. Jo, har ju tvättat hundsängar och småplockat, så dagen har inte varit fri från plikter och den har gått snabbt som vanligt.


Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards