~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 24 juli 2008

Av ~ Ruth ~ - 24 juli 2008 23:48

Så här blev den senaste omröstningen, vi är lite olika när det gäller att våga :D. Välkommen att klicka i den nya sifoundersökningen!



   

Av ~ Ruth ~ - 24 juli 2008 00:08

Tänk att klockor i dag inte har något värde, vad du en skickar efter i dag så får man en klocka på köpet, hur kan det blivit så. För några år sedan så fick man betala stora summor om man ville förnya sin handled. Nu har man flera fungerande klockor som ligger och dräller lite varstans i lådor och skåp, men dom är inte själv valda. Har en favoritklocka  (gratis) som jag har använt i 3 år nu, har bytt batteri ett par gånger, men den går som en klocka perfekt utan att sacka eller rusa för snabbt. Folk använder sällan en klocka på handleden i dag, därför kan jag förstå att det finns otroligt många klockor som skänks bort. Med en mobil i var mans ficka så har dom alltid en klocka tillgänglig 24 timmar på dygnet. Det finns klockor på alla el-prylar, vart man en vänder sig i sitt hem så finns det en klocka. Tror inte vi är duktigare på att passa tiden för det. Man blir bara trött av att titta på tiden i tid och otid. Jag lever inte efter klockan, magen talar om när den är hungrig, hundarna likaså, det som jag skall göra är inte beroende av vilken timma på dygnet det görs, även om klockan är 2 på natten. Känns befriande att ta tiden som den kommer och när arbetslusten inträffar. I går natt strök jag kläder kl. ½ 1. Ofta så sover jag för få timmar på ett dygn men kommer alltid i kapp mig själv. Ordspråket "Tid är pengar" har jag ingen förståelse för, inte ger tiden mig någon krona extra i börsen.


 

Ps. kan någon berätta för mig vad denna busken med bär heter, är nog 3 m hög, själv så har jag ingen aning, är bären giftiga tro ? bra att veta efter som den är på hundarnas gräsmatta.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards