~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under augusti 2007

Av ~ Ruth ~ - 31 augusti 2007 10:59

Ja, håret är huvudfrågan ??? Skall testa hårlängden fram till påsk, då har det hunnit en bit till, nu nuddar det översta ryggkotan. Fick för mig att om jag tar ihop håret från båda sidor, snullrar i hop det i nacken och sätter en klämma över skulle det bli väldigt enkelt (hur det sedan ser ut är en annan sak.) Får nog flera gråa hår innan jag kommer till ro. Kanske prata med frissan, dom jobbar ju med huvudsaksfrågor, måst dit endera dagen och toppa det, kanske kommer jag hem korthårig ? Är ganska lätt att övertala när jag känner mig villrådig. Page skall ju vara trenden som är på frammars påstås det, är det något för mig tro ? slipper ju klippa det stenkort direkt. Får nog göra en bild med Pagefrisyr och se hur det ser ut först. Hösten är en bra tid att joxa med håret, snart biter kylan och då drar man en toppluva över huvudet och skiter i hur det ser ut under. Kanske skaffa en peruk som var så poppis att ha i mitten av 60 talet, hade 2 stycken med olika längder. Då kan jag snagga mig, använda peruk inne och toppluva ute, ingen ser då mitt rätta jag. Kanske konvertera till Islam och bära slöja, behöver inte byta kläder när jag går ut, tar bara på mig en fotsid kappa, Yes ! det här är något jag skall klura vidare på. Undrar hur dessa kvinnor ser ut i hemmamiljö egentligen. Smart tycker jag, modefixering och hår problem blir ett minne blott. Japp, så får det nog bli, många bekymmer blir som bortblåsta i höststormarna!

Av ~ Ruth ~ - 30 augusti 2007 17:34

Har funderat på att låta mitt hår växa ner så jag kan sätta upp det om jag vill, är så himla trött på att  alltid blåsa det, eller använda locktången, det blir så himla slitet i topparna av all värme. Har nu inte klippt mig på 8 månad. men måste toppa det. Det tar så hilskelig lång tid att låta det växa ut så jag vet inte om jag klarar det. Får ångest varje morgon när jag tittar mig i spegeln. Vill ha en frisyr som är lätt skött, vad i himmelns namn skall jag göra ? Är det flera som har sådana problem ? Förr så satte jag alltid lite permanent i håret, men nu är det nog 4 år sedan sist. Håret har alltid varit mitt stora dilemma. Det är väldig fina hårstrån och inte så tjockt, ge mig ett råd !! Jag är inte fåfäng på något vis, men vill inte hålla på med allahanda varje morgon,  hatar det. Det är bara dom senaste 10 åren som jag har kort frisyr. Nu är det varken det ena eller det andra *Suck*, ser nu ut som en skadeskuten skata.. Vill inte se ut som 30, ej heller som 80, är (dock 60 fyllda), vill bara ha en bekväm frisyr att fixa till enkelt och lätt !

HJÄLP !

Av ~ Ruth ~ - 29 augusti 2007 23:03

Skickar dig denna lilla skyddsängel som blir din om du sparar ner den. Hoppas den vill vaka över dig både dag och natt och när du är ledsen och modet sviker. Alla behöver vi en liten ängel som vakar över oss både när vi är vakna och sover.


Det spöregnar ute, ett par åsksmällar dånar i fjärran, du stänger jag ner inför natten och önskar er alla en riktigt god natt och en skön sömn !

Av ~ Ruth ~ - 29 augusti 2007 17:41

Har känt mig hängig och trött i dag, hoppas det inte är något på gång. Sovit dårligt ett par nätter, kan bero på att det är fullmåne ? vaknade var och varannan timma hela natten, sömn är väldigt viktigt för att må bra. Är det lika i natt med så tar jag denna styrketår på morgonkvisten, så dagen blir bra..


Töm den här nyblandade drinken på fastande mage och din morgonsömnighet förbyts i energi !Du behöver 3 färska plommon och en ½ kiwi som skalas och mixas tillsammans med en bägare naturell lätt-yoghurt. Kiwi är en av de bästa C- vitaminkällorna, plommonen håller magen i form och yoghurten innehåller lactobaciller som också är nyttiga för magen. Gott är det också och pigg blir du, jag lovar!

Av ~ Ruth ~ - 28 augusti 2007 21:28

Jag har mycket att göra i em. med att läsa och kommentera alla mina bloggvänners trevliga inlägg, det är liksom ett måste. Normalt sett så hinner jag alla på morgonen med min kaffekopp bredvid, men min make som kom hem i söndags hade ockuperat datan med att spela, så mina morgonrutiner kraschade. I natt har det varit markfrost, det var bara 4* när jag gick till sängs kl. 1 i natt. Tråkigt om blommorna nu skulle frysa, dom flesta har varit så dårliga under hela sommaren, men nu står alla i blom. När solen går i moln så är det baske mig inte mer en 16* ute, ingen sommarvärme precis. Det blir  nog lika kyligt i natt också, nu bara 6 *. Det blir skönt att sova när det är svalt, har alltid fönstret bra öppet hela året. Det sker på vintern när det är ca. -20 * att jag försöker stänga fönstret men då är det så mycket is så då blir det en filt framför gardinen i stället :-) Men vad då, man är väl en äkta Viking !

Av ~ Ruth ~ - 27 augusti 2007 22:38

Jo, det är snart september och det är den första höstmånaden, så det är bara att se sanningen i vitögat och njuta, hösten är en härlig årstid, och det bästa av allt, snart är det VINTER ! Älskar den mest av alla årstidsväxlingar. Skottar så gärna snö när det vräker ner, även om jag inte mår så bra i kroppen efteråt, man får ta det onda med det goda. Är det ingen som sett att det är jag på presentations bilden ?? Passar bättre in i antikens sekel nu mera *Ler*..


 En utmaning till alla bloggare: visa en ansiktsbild på er själva i presentations rutan. Det är så roligt att få ett ansikte bakom bloggen, den blir liksom mera personlig då,  många har det, men långt i från alla. Vi är ju en grupp som besöker varandra och vi har lärt känna varandra ganska väl, men hur ser min vän ut ?? Vet att det är många som tänker, näää fy, inte kan jag visa upp mig, varför ? Vi visar upp oss varje dag när vi går utanför dörren för att handla mm. Fram med albumet nu och scanna en bild från nutid, (och inte ett när du var 10-20 år yngre), ingen har något att skämmas för utseendemässigt, vi är sådana av gud skapade och han gör alltid ett perfekt jobb *Ler*..

Av ~ Ruth ~ - 27 augusti 2007 15:52

Filmerna från YouTube laddas inte upp i bloggen. Kommer ej in på deras sida heller därav en del tomma rutor på den här sidan. SORRY !

Av ~ Ruth ~ - 27 augusti 2007 10:13

Har nu fått en riktig höstkänsla, och har möblerat om lite här. Blev det för gräsligt så hoppas jag på att få höra det i kommentarerna, och det skall vara ärligt menat, tål kritik *Ler*..

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards