~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

Stora problem :-(

Av ~ Ruth ~ - 30 augusti 2007 17:34

Har funderat på att låta mitt hår växa ner så jag kan sätta upp det om jag vill, är så himla trött på att  alltid blåsa det, eller använda locktången, det blir så himla slitet i topparna av all värme. Har nu inte klippt mig på 8 månad. men måste toppa det. Det tar så hilskelig lång tid att låta det växa ut så jag vet inte om jag klarar det. Får ångest varje morgon när jag tittar mig i spegeln. Vill ha en frisyr som är lätt skött, vad i himmelns namn skall jag göra ? Är det flera som har sådana problem ? Förr så satte jag alltid lite permanent i håret, men nu är det nog 4 år sedan sist. Håret har alltid varit mitt stora dilemma. Det är väldig fina hårstrån och inte så tjockt, ge mig ett råd !! Jag är inte fåfäng på något vis, men vill inte hålla på med allahanda varje morgon,  hatar det. Det är bara dom senaste 10 åren som jag har kort frisyr. Nu är det varken det ena eller det andra *Suck*, ser nu ut som en skadeskuten skata.. Vill inte se ut som 30, ej heller som 80, är (dock 60 fyllda), vill bara ha en bekväm frisyr att fixa till enkelt och lätt !

HJÄLP !

 
 
margus

margus

30 augusti 2007 18:13

Va' du är vacker!
Själv har jag fint babyhår, självstripigt. Omöjligt hår med anda ord (som du...?). Permanentade det halvlångt en period och det blev lätt att blåsa torrt och forma med fingrarna.
Efter en tid vägrade permanenten att ta, håret var trött! Då slutade jag kämpa mot naturen. Lät håret vara som Gud bestämt. Klipper kort, kammar bakåt med gelé. Har en frisse liknande din vänstra bild. Det var befriande att låta naturen bestämma, så slapp jag den ångesten. Inget för dig, antar jag? Inte just nu, kanske?

http://margus.bloggagratis.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

30 augusti 2007 18:15

Ja, det är inte lätt det här med håret. Jag har samma problem med fina hårstrån och inte så tjockt hår.

Och själv vill jag heller inte hålla på med det en massa varje morgon, och dessutom slits mitt hår vid föning eller locktång.

Jag tycker båda frisyrerna på dig här ovanför är mycket fina, men eftersom du haft kort hår så länge och vill testa något nytt, så varför inte testa den högra frisyren.

Om det är den du har nu så, vad är fel på den ? ;-) Är snyggt !

Och vilken fin presentationsbild du gjort.

http://www.ingermaryissa.se

 
Ingen bild

margus

30 augusti 2007 18:17

Ha ha, ser att min beskrivning blev hur tokig som helst. Använder förstås bara LITE gelé och blåser lätt.

 
Lena

Lena

30 augusti 2007 18:34

Tycker att du klär i båda frisyrerna, har själv haft långt hår i princip fram till 30-årsåldern, strävade alltid efter att det skulle bli riktigt långt, fint och blankt men min hårkvalité är mjuka, tunna hår dock har jag tjockt hår men det tenderar att kännas som en pälsmössa när det blir lite längre, tycker nu det är skönt med den korta varianten, använder lite rotlift i samband med att jag tvättar håret och blåser håret lite bara sen låter jag det vara tills nästa tvätt, kanske lite rotliftspray för att forma till det! Tror i alla fall att du passar bra i en kort tuff frisyr (inte allt för prydlig utan med lite rufs :o)

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
Millis

Millis

30 augusti 2007 18:42

Jag tycker att du passar bra i båda frisyrerna fast jag gillar det korta bäst!

http://millis.bloggagratis.se

 
rut

rut

30 augusti 2007 19:13

Jag kommer från frissan just idag. Som vanligt klippte jag så kort som möjligt.Har fördelen att jag har strävt, tjockt med lite självfall och ser riktigt skapligt ut när det är nyklippt. Självfallet är det på grund av ålder och visdom alldeles vitt, men det är inget att göra åt, för jag tänker inte färga.
Jag tycker du är så fin i ditt korta hår så jag tycker du absolut inte ska ändra på det.

http://www.rut.blogg.se

 
Ingen bild

Ruth

30 augusti 2007 20:04

Kanske har ni rätt i att kort hår är enklast, men har ledsnat lite, vet inte vad jag vill :-( Den bilden till högre är inte mitt hår, utan den vänstra är rätt. Bilden togs för ett år sedan, vet inte vems hår det är som pryder mig på det andra, skulle säkert inte få det så med mitt egna hår, (bara ett experiment), ansiktet är det samma på båda korten :-). Tror vi är många som kämpar med håret, vilket inte behöver betyda att vi är ute efter att vara några skönhets ideal, men för vårat egna välbefinnande helt almänt. strävar efter enkelheten i vardagen.

 
Cina

Cina

30 augusti 2007 22:00

Ja jag tycker ju då att du passar i båda.
Mitt här är oxå tunnt men jag har mycket hår säger frissan. Jag har ju slutat att färga mitt hår för jag började tappa massor, men det kan även bero på min sjukdomsbild. Men vågade inte forsätta att färga. Så nu är man ju då GRÅÅÅÅÅ men jag tycker att det är snyggt och jag har vant mig vid det nu. Men i början tycket jag nog att det var för hemskt....

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Fru Fundersam

Fru Fundersam

30 augusti 2007 22:16

Vad du är bra på att fixa med bilder!!!
Skulle vilja kunna laborera sådär också.
Du är nog både konstnärlig & tekniskt kunnig.

http://frufundersam.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

30 augusti 2007 23:15

Hej vännen!
Jag har ju tjockt & självfall till tusen. Längden har jag fått kämpa med sedan jag blev skallig efter min sjukdom ;). Men jag lovar dig att långt hår heller inte är lätt att jobba med.
Tycker att du är vacker precis som du är. Så ruffsa du till din lilla kallufs & säg till dig själv "fasen va jag är snygg alltså :)". Det är bra mycket mer jobb med det långa håret än när man har kort friss. Jag brukar att ta lite moss i mitt för att inte se ut som en krullbagge :).
Men annars så är det ett par solbrillor som får bära upp mitt krulliga hår :). Man är nog aldrig helt nöjd med sig själv. Kramis Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

30 augusti 2007 23:19

Frisyr är ju en så personlig grej. Oavsett man är klipp på samma sätt så ser det ju olika ut på varje person. Jag tycker att en kort busig frisyr klär dig bra.

http://ekoxenskennel

 
skogsfrun

skogsfrun

31 augusti 2007 15:40

Du är absolut snyggast i det längre håret! Ha tålamod och toppa det varannan månad så det inte flisar sig. Det växer! skogsfrun lovar:) (börjar fundera på att avbeställa frissan, om jag går dit får hon nog bara ta topparna!)

http://barasaras

 
liv

liv

1 september 2007 18:07

Jag tycker du ser bra ut i båda. 60 fyllda? Är det möjligt - det kan man i så fall inte tro!

http://livslinje.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards