~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 4 augusti 2007

Av ~ Ruth ~ - 4 augusti 2007 22:11

1 Uppdatera ditt antivirusprogram ofta.
2 Uppdatera din personliga brandvägg.
3 Uppdatera dina Microsoftprogram en gång i månaden.
4 Klicka aldrig ja i konstiga dialogrutor där det kan stå att du vunnit något eller att du utsatts för virus och ska ladda hem ett antivirusprogram.
5 Bläddrar en massa webbsidor upp i snabb hastighet på skärmen, se till att få stopp på det. Går det inte så dra ut internetsladden, slå på datorn igen och kör ditt antivirusprogram.
6 Får du en mystisk länk i ett mejl kan du föra muspekaren över länken. Då dyker en ruta upp över muspekaren och länken, stämmer texten i rutan inte överens med vad som står i mejlet är det något skumt. Klicka inte på länken.
7 Skulle din dator krascha helt eller tas över av maskar eller annan fientlig programvara, se till att du tagit backup på all viktig information du har på datorn.

Av ~ Ruth ~ - 4 augusti 2007 19:23

Burken fortsatte att bråka senare på dagen, blev skitskraj. Skulle printa ut ett viktigt papper med inloggningsuppgifter till olika ställen, helt plötsligt så började filen göra kopior på sig själv, 47 blev det innan jag fick stänga med knappen på burken. Skulle försöka stänga ner outlooken, allt bara studsade och for hej villt. När jag satte på datorn i gen lät det så konstigt i burken, ett gnisslade och knorrade ljud. Gjorde 2 försök att starta, men näää, drog kontakten ur väggen och så fick den stå en timma. Då var allt frid och fröjd igen. Uppdaterade Norton och skannade hela hårddisken inget hittades. Får se nu om det kommer flera överraskningar. Känner på mig att det inte är slut med det här.

Av ~ Ruth ~ - 4 augusti 2007 12:13

Fy vad min dator bråkade med mig i dag, hela tiden kom det upp en ruta för E-posten *verifiera lösenordet* det gav sig inte. Satte in flera valpbilder från i går på min kennelsida, skulle köra ut det på FTP:n, laddade inte upp höger sida. Slutade med att jag fick göra en systemåterställning till gårdagen, sedan så fungerade det. Knepigt värre, vad det nu kom sig. Visserligen så kommer det E-card mail, men öppnar dom inte, även mail med en Zip-fil, ingen text, det åker också i soporna och töms. Är så rädd att allt skall braka trotts att datorn bara är 1 ½ år, men man vet ju aldrig..

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards