~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under juli 2007

Av ~ Ruth ~ - 27 juli 2007 18:33

Har nu fått lämna valplådan till en större hage,  men håller sig för
det mesta på fällen. Har lagt ut tidningar med en matta över
så dom så småningom skall söka sig till för att göra sina behov.
Dom försöker att resa på sig och gå men dum drattar omkull och
gör nya försök, så snart springer dom omkring.
Nu både ser och hör dom, när det blir några konstiga ljud så
morrar dom så gulligt. Dom är nu avmaskade för första gången
ock klorna är klippta. Får nu smaka på nötfärs blandat med
äggula och lite druvsocker, det är gott tycker dom. Blöter även upp
några kulor och mosar så dom sakta skall vänja sig vid fastare
föda och inte mara mjölk från mamman. Jisses vad dom växer !


Flera bilder på min hemsida under rubriken *Planeras*  www.bernamis.com

Av ~ Ruth ~ - 27 juli 2007 10:55

Har funderat på varför stortsätt alla bloggare vill godkänna kommentarerna innan dom läggs in ? Har ni råkat ut för otrevligheter, eller varför ?? (bara undrar, jag är ju rätt så ny på det här.) För ett halvår sedan så var det här det sista jag skulle ge mig in på :-) men oj vad det är roligt. Man får lära känna sina vänner i vardagen, vilket man inte gör på en vanlig hemsida. Bloggen har gett mig mycket, gillar er alla, tack för att ni finns !

Av ~ Ruth ~ - 25 juli 2007 20:09

Varför kalla idrottsfolkets prestationer hjältedåd ? Är det inte i stället ett jagande efter guld och ära, för mig är dom inga hjältar. En hjälte är ju en människa som med fara för sitt egna liv räddar en annan människa. En bragd gör de människor som i det tysta utför samhällsnyttigt arbete inom sjukvården och räddar människoliv. Utslitna män och kvinnor med hårt arbete bakom sig, dessa får leva utan att få någon ädel utmärkelse, men för mig är dom stora hjältar värda en guldmedalj för sina mödosamma gärningar och slit.

Av ~ Ruth ~ - 24 juli 2007 19:29

Har precis läst Aftonbladet och Expressen på nätet, hur får dom reda på allt ?Jag tycker att de flesta journalister gör ett bra och riskfyllt jobb. Vi gräsrötter skulle aldrig få reda på något om dom inte fanns. Dom bevakar allt som är värd att veta och mera där till. Det är mycket grova våldsbrott i dagens samhälle, men även många solskenshistorier som vi får läsa om, sorg och glädje varvas. Allt detta får vi med datorns hjälp veta utan att vi behöver prenumerera på dyra tidningar. Måste bli stora prenumerations bortfall och minskat inkomst för dagstidnings branschen i dagens IT samhälle.

Av ~ Ruth ~ - 24 juli 2007 00:13

Bilden får tala för sig, natt bild från lådan !

Av ~ Ruth ~ - 23 juli 2007 11:38

Finns det något positivt att sega om våran sommar, även i dag vräker regnet ner i stora mått, hela natten har det skvalat. Ja, mycket regn har det runnit under broarna och i källare denna sommar, det enda som har varit positivt är att alla vattentankarna är fyllda med råge så elpriserna skall sjunka, det är ju bra. Växterna ute ruttnar, det är inte bra. Tårarna flödar på semesterfirarna, det är inte bra. Skilsmässorna ökar efter trängseln och nötningarna som  orsakats i husvagnarna och småstugorna, det är inte bra. Fönstren ser ut som kom och hjälp mig efter allt regn och all blåst, har ingen lust att ta i tu med det, det är mindre bra. Så vad ger sommaren oss som skulle vara riktigt positivt ? ja, det vet inte jag ? gör du ! När vädret är så här så känns allt nattsvart och trist. Jag kryper ihop och försöker göra mig så liten som möjligt, drömmer mig tillbaka till mammas värme och tröst när dagar var pest och tristess.

Av ~ Ruth ~ - 22 juli 2007 23:07

Ny forskning anser att galenskap och fullmåne hör samman. Månskenet skapar en aura av overklighet och det finns goda skäl att tro att människors personlighet förändras när det är fullmåne. Ljuset skapar optimala förhållanden att känna sig fri och vild. En tidligare amerikansk studie har visat att antalet mord tredubblas vid fullmåne och mentalsjukhusen får ta emot flera patienter. Själv så blir jag rastlös, och sover inte så bra. Reagerar du vid fullmåne ?

Av ~ Ruth ~ - 21 juli 2007 22:59

Varför göra tanblekning som kostar multum ? Vill du ha vitare tänder så kan du i emellanåt borsta dem med *Bikarbonat* köpt i mataffärens kryddhylla. Fukta tandborsten och doppa den lätt i bikarbonaten och borsta tänderna. Det smakar inte gott, blääää,  men missfärgningen försvinner utan att skada emaljen, väl värd att pröva ! Ett litet tips till dig, dig och dig, för ett vackrare leende :-) !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards