~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under april 2008

Av ~ Ruth ~ - 11 april 2008 12:16

Lilla Nowah börjar nu bli stora damen 5 månader, hvad har månaderna tagit vägen? känns som i går när hon släpptes ner på golvet hos sin nya flock. Det är en glad och sprallig liten valp orädd för allt både i dagsljus och mörka kvällar, en trygg liten individ. Älskad av oss alla är denna lilla skruttan.

Av ~ Ruth ~ - 10 april 2008 17:38

Nu har även min vän börjat blogga, där kan man vänta sig lite av varje :-) Hon har en skön humor och bjuder ofta på sig själv. Sååå många härliga händelser i vardagen som hon har berättat för mig som skulle kunna blivit en hel bok, vill tro att mycket av detta kommer att återges på hennes blogg. Kanske lite blyg i början, men det lossnar var så säker "Ler". Så många goda skratt som har ägt rum via telefonen och på våra möten (tyvärr inte så ofta nu mera med personliga träffar.) Har hjälpt henne i början av bloggeriet, men snart så står hon på egna ben. Gör gärna ett besök lite då och då så och se vad hon har att berätta. "Prilyckans"...

Tack Gerty för att du nappade på bloggeriet !

Av ~ Ruth ~ - 10 april 2008 09:45

En tuffer dag blir det, somnade inte fören på småtimmarna i natt. Har varit ensam sedan i tisdags em. så jag beslöt mig för att vara onyttig i går. Inhandlade ca. ½ kg smågodis, lakrits och chokladpraliner, samt en stor påse Grill Chips. Satt och vräkte i mig godis och avslutade med ½ innehållet i påsen av salta Chips innan sängdax, oj, oj, vad det började köra om i magen, mådde illa så jag trodde jag skulle kräkas, men så blev det inte. Natten blev tuff, men nu mår jag bra igen. Detta frossande kommer inte att upprepas flera gånger. Har beslutat mig för att klippa om mitt hår efter att jag har pinat mig i genom några dagar med min Lotta frisyr, vänja mig, nej det går inte,det skall bort. Väntar till efter helgen. Den 17 skall vi ut och äta god mat och då vill jag inte se ut så här, tror att mitt frossande i går är en följd av min spegelbild som jag också har mått illa av. Molnigt i dag också, solen försöker bryta igenom och det är väldigt dimmigt på höjderna. Skall nu micra lite havregrynsgröt, ta en ostmacka och börja dagen, vet i nuläget inte vad som skall ske, blir lite städning och småpyssel.

Av ~ Ruth ~ - 9 april 2008 16:17

Bloggtorka i dag, så det blir en blöt film.

Kolla när du skall prova sängar i affären, vad som hellst kan ske "Ler".

Glöm inte ljudet !

~Ha en fortsatt bra dag~

Av ~ Ruth ~ - 8 april 2008 21:39

Sov på "Lotta" i natt, men det är lika illa i dag, på tok för kort för att vara page. Skall kämpa några dagar innan jag gör något mera, vet ju att det växer ut, men tiden fram till dess skulle inte bli rolig. Kan inte gå tillbaka och klaga, för att sätta dit håret igen och göra om är en omöjlig procedur. Min man var ärlig när han bedömde min nya frisyr, för jag vet ju att det är så. Försöker att undvika spegeln när jag går förbi för att slippa se eländet. Det blev en rejäl flopp, jag som alltid brukar bli så nöjd när denna frisör klipper mig, är noggrann och tar väldigt lång tid på sig. Ja, ja, någon gång skall det väl skita sig. Får väl kanske se ut som August's lilla Lotta ett par månader om jag står ut, det får kommande dagar visa. Har i köpt lite färg som skall sättas dit när andan faller på, kanske i morgon. Inga stor projekt har jag gjort i dag, men inget är 100 % nödvändigt och då tar jag det med ro och tar fram min stickning. Denna gång har jag en barntröja på G. Skall kika lite på Tradera och se vad dom säljer av garner, brukar vara mycket gömd i lådorna hos folk, även konkurs-lager och då kan man fynda stort. Blir nog en stund framför datorn innan sängdax. Har inget av värde att blogga om i dag, så det blir inte mera en så här !Hoppas ni får en fin kväll, kram på er alla ! 

Av ~ Ruth ~ - 7 april 2008 20:28

Känner mig inte så glad i dag, har varit hos frissan. Har kämpat sedan förra hösten för att få håret så långt så jag kan sätta upp det på olika set, kom nästan ända till målet. På vintern så spelar det inte så hiskeligt stor roll hur man ser ut i huvudet när man visar sig utanför dörren, en mössa döljer så bra. Det gick att sätta upp det med möda och besvär fram till i dag, fick en infarkt på håret i morse och beslöt mig för att stympa det (hämnas), hmmm, suck. Nu ser jag ut som August's Lotta i huvudet, inte kul "Ledsen". (Lotta i den svensk tecknade serien skapad av Elov Persson.) Klippte det i page, med andra ord rakt av. Som tur är, så är det såpass långt så man kan göra mera av det som finns kvar, klippa upp det och tjollra till det lite mera busigt, får se hur jag skall göra innan jag får en riktig hjärtinfarkt på kuppen, och det är inte något att skoja om. När jag kom hem efter klippet så sa min man, det var bättre innan, hur kul var det på en skala 1 - 10.. Skall sätta lite extra färg på det i morgon och blåsa till det själv, kanske det blir bättre, skall sova på saken  i natt (min Lotta frisyr.)

Av ~ Ruth ~ - 6 april 2008 00:49

Dagen i går blev en heldag med hemmajobb, känner mig riktigt nöjd, har grovstädat allt på 1:a våningen, har kvar lite i vardagsrummet och det tar jag i morgon. Har 2:a våning och källaren kvar. Känns så skönt när det är avklarat, men det är ett otacksamt jobb, om ett par dagar så är det att börja om från början " så är det att vara hemmafru med flera hundar. Kliar i fingrarna efter att börja sticka något nytt också, har fått beställning på en tröja till Liam för att användas svala sommardagar, får vi en sommar lik den förra så behövs det minsann. Naturligtvis så blir det sock-kängor i samma garn till tröjan, dom blev omtyckta, farmor blev så glad :-)


Visar en nytagen bild på mormors hockey tös som nu har fyllt 17 år, usch vad tiden går snabbt. Hon är himla duktig på skridskorna och med klubban i näven och har stora chanser till att komma med i det Svenska damlaget i hockey nästa år. En skötsam flicka. Idrotten tar all fritid med träning och matcher, så sattyg och uteliv finns det inte utrymme för. Idrotten räddar dom från alla frestelser och faror, det är skönt. I senaste matchen råkade hon ut för en olycka med sitt knä, vi vet inte om korsbandet har gått av, skall till läkare igen. Brodern Alexander är också duktig i hockey, så där är det sport för hela slanten, aldrig är dom hemma, suck! Nu fick jag avsluta med lite skryt över mina barnbarn "för jag är en stolt mormor så det så"..

Av ~ Ruth ~ - 5 april 2008 09:43

Det här är den sista strumpskon till Liam, fick den klar i gårkväll.  Han har fått tre olika nu och foten växer så snabbt, och snart blir dom för små, men det är så roligt. Mormor stickar också så det kan bli för mycket av allt :-) Han har nog redan fått laddarna för min man åkte dit tidligt i morse och skulle dra el för den nya värmepannan som skall in "Luft / vatten". Det är många som har bytt ut sin oljepanna dom senaste åren, oljan och elen är ju så hutlöst dyr, ett nytt alternativ betalar sig snabbt. Miljön mår bättre, även plånboken. I dag skall jag plantera om och dela på några blommor, hoppas det inte börjar regna för det är ett ute jobb. Det är grått och tungt i luften så det ser illavarslande ut, "regn i går också", det är ett trist väder som dämpar energin. Nu skall hundarna få sitt förmiddagsmål det börjar bli oroligt i flocken.

Ha en fin dag utan regn!

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards