~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 7 april 2008

August

Av ~ Ruth ~ - 7 april 2008 20:28

Känner mig inte så glad i dag, har varit hos frissan. Har kämpat sedan förra hösten för att få håret så långt så jag kan sätta upp det på olika set, kom nästan ända till målet. På vintern så spelar det inte så hiskeligt stor roll hur man ser ut i huvudet när man visar sig utanför dörren, en mössa döljer så bra. Det gick att sätta upp det med möda och besvär fram till i dag, fick en infarkt på håret i morse och beslöt mig för att stympa det (hämnas), hmmm, suck. Nu ser jag ut som August's Lotta i huvudet, inte kul "Ledsen". (Lotta i den svensk tecknade serien skapad av Elov Persson.) Klippte det i page, med andra ord rakt av. Som tur är, så är det såpass långt så man kan göra mera av det som finns kvar, klippa upp det och tjollra till det lite mera busigt, får se hur jag skall göra innan jag får en riktig hjärtinfarkt på kuppen, och det är inte något att skoja om. När jag kom hem efter klippet så sa min man, det var bättre innan, hur kul var det på en skala 1 - 10.. Skall sätta lite extra färg på det i morgon och blåsa till det själv, kanske det blir bättre, skall sova på saken  i natt (min Lotta frisyr.)

 
 
Lena

Lena

7 april 2008 20:40

Hi, hi, kan inte låta bli att skratta lite åt dig, känner ju igen denna situation alltför väl, själv ska jag till frissan imorgon och bleka slingor och fixa till frisyren, har haft tur nu i flera klippningsomgångar hos samma frissa i 1 år, det är ovanligt må du tro, får väl se hur det blir med detta efter morgondagen :o)
Hoppas du vänjer dig med frisyren, du får väl blåsa och busa till det lite!!!

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

7 april 2008 21:03

Det var en härlig bild och talande. Men vad det gäller serier så tycker jag bättre om Kronblom.När du nu bertättat så mycket i dag om din frisyrinfarkt, så får du allt ta ett fotto och visa så det får bli vi som tycker! Kram min vän!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Ingen bild

agge

7 april 2008 21:09

ja, det är inte kul när man inte är nöjd med håret. Hihi.... Och män!! Kommer ihåg en gång när jag var ung och jag hade varit till frissan och permanentat mig. Såg för jävlig ut efteråt , håret stog åt alla håll och jag tyckte själv att jag såg ut som en tant. Hade som tur var en sjal med mig som jag virade runt huvudet. När jag kom hem mötte jag min dåvarande man i dörren som sa, hej, mormor.... Då bröt jag ihop.....
hihi....

 
Cina

Cina

7 april 2008 21:37

Ja du gummsan detta med hår är ett eländes elände, men jag tror säkert att du är fin i håret o att du blir nöjd när du får fixa till det själv. Ska till frissan den 18/4 få se om jag är nöjd då. Färgning o en massa slingor i olika färger är det tänkt men jag vet inte riktigt än!!!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

7 april 2008 22:01

På tal om hår så mötte jag en tjej idag som frågade vilken frissa som har den färgen jag har på mitt hår och jag talade om vem jag går till....jag hade nästan bestämt mej för en annan färg nästa gång men inte efter berömmet jag fick...tjejen tykte min hårfärg är så läcker. Det är en mörkt lila färg, syns kanske på mitt foto.

http://violett.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

8 april 2008 00:00

Jag har också varit hos frissan idag. Men jag är mycket nöjd.
Det är inget roligt att se sig i spegeln nyklippt och sen vara missnöjd. Gå tillbaka till frissan och säg att du är missnöjd så får de klippa om det igen. Det ska de göra gratis.
Men det kanske känns bättre när du fått sova på saken och sen fixat lite själv.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

8 april 2008 00:03

haha ha du är för go. Inte kan en kort frisyr missklä dig. Jag ger mig attans på att du klär i vad du än har för frissa.
Elaka maken ska vara tyst :). Men de har ibland inte skam i kroppen å bara strunta i att säga ngt alls. Hoppas att du känner dig bättre efter morgondagens ingrepp av dig själv.
Kramen kommer i alla fall här :)
/Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
corina

corina

8 april 2008 10:38

Hm vad elak maken var då,en spark ibaken skulle han ha!Men så katastrofalt kan det väl ändå inte vara?Fast jag vet hur det är att vara missnöjd med håret....
Kramis!

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Birgitta

Birgitta

8 april 2008 12:12

Aj, aj! Inte kul alls att få den kommentaren efter man varit hos frissan...ja se karlar ;)
Hoppas det ser bättre ut idag :)
Kram

http://birgittas.bloggagratis.se

 
skogsfrun

skogsfrun

8 april 2008 17:10

Om man blivit klippt för kort är det inte mycket att göra annat än vänta, det växer ju hela tiden. Min gube brukar säga innan jag går till frissan: ska du nu förstöra håret igen;))

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Jenn

Jenn

8 april 2008 18:51

Alt kler den smukke sies det,så du ligger bra an;)
Kjipt å være missfornøyd men håper det går seg til og du er ved bedre mot i dag.
Klemmer fra meg som har vært i samme sits:))

http://jenn-k.com

 
Ingen bild

cattha

8 april 2008 19:21

haha,förlåt att jag skratta men jag vet att karlar är lite tanklösa,,
ha de gott
cattha

 
Carina

Carina

8 april 2008 23:41

Jag tror nog du ser jättefin ut, Karlar... grrrr vad arg man blir fast min gubbe skulle nog inte sagt så... Hihi. Blir nog fint med lite ny färg i håret, men det bästa med hår är att det växer ju ut igen snart!

Tröstekramar Carina

http://www.eklovenskennel.se

 
margus

margus

14 april 2008 07:58

Ja, så där håller vi på. Nu har jag gett upp för min del. Låter det vara som Gud har bestämt. Fast det kräver att man har en pålitlig frissa.

http://margus.bloggagratis

 
maki till ruth

maki till ruth

7 april 2009 20:56

Du, jag har varit med om det där!
Men hallåååå.....
Nu får vi kvinnor bestämma själva hur VI vill ha det!
Min man vill ha mig som jag va på 70-talet, söt,sexig 30-årig flicka med långt, blondt hår.
Hahaaa, det kan han glömma. Idag är jag 60+ med kort hår, som JAG trivs med.
Annars gäller hårinläggning.....eller peruk vid speciella tillfällen,typ"ta mig i kväll" eller nåt!
DU ÄR JÄTTE FIN PAGE!
kram

http://maki.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards