~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av ~ Ruth ~ - 9 augusti 2008 20:54

Det kom inget killbesök hit i dag, nu är det sagt i mitten av den kommande veckan. Husse som är idrottsutövare på elit nivå, sköter inte sin hälsa när han är sjuk, går på medicin och tränar, när han slår sig till ro så kommer sjukdomar tillbaka. Ett vanligt problem för idrottsutövare som inte lyssnar på sin kropp och då smäller det till och blir nya antibiotika kurer. Det är ju så med oss alla, jobbar vi mera en vad kroppen förmår så blir vi sjuka, har själv råkat ut för det ett par gånger, hög feber utan någon vidare sjukdomsbild, kroppen tvingar en till vila och tar till dessa metoder. Ja, ja, hoppas han blir frisk och tar det lugnt fram tills kroppen är redo för nya idrottsutövningar och gymmet. Skall nu uppdatera en kennelsida som jag basar över. hoppas ni får en fortsatt mysig kväll. Skall försöka hinna besöka er alla innan sovdags.


Förresten är det någon som har hört något från "Smeden Bengt", börjar bli lite orolig. Vet han inte har någon dator när han är i huset i Borås, kanske har han varit där hela tiden, men man undrar ? det senaste inlägget var den 28 juni.

Av ~ Ruth ~ - 9 augusti 2008 09:15

Mitt huvud har inte vaknat ännu så det kommer bara ett livstecken att börja med, så ni ser att jag har vaknat även denna dag..


Kan någon förklara för mig varför veckor, månader och år går så vansinnigt snabbt när man blir äldre, man skulle tro att det var tvärt om. Man hinner knappt inte upp på morgonen fören det är sena kväll på nytt. Ja, ja, inte mycket att göra åt den biten, men man undrar. Beror det på att när man blir äldre tappar man tidsbegreppet ? En härlig dag i går, hoppas denna dagen blir lika fin, ser så ut. I dag så skall vi få ett celebert hundbesök om det inte har kommit något i vägen, lilla "Abbe" har lovat komma och hälsa på oss. Så vad som sker under dagen får jag återkomma till senare. Skall nu läsa Aftonbladet och tömma min kaffekopp. Blir lite försenat med morgonbestyren och rutinerna rubbas när min man är hemma. Han vill vakna med att lösa Sudoku och spela Backgammon på datorn och dricka sin kaffemugg. Han är alltid först uppe på morgonen (oftast före kl 6) så datorn är upptagen när jag kliver ur sängen ett par timmar senare och då är det bara att vänta på min tur. Stickar ett par varv, eller läser Hemmets veckotidning för att få tiden till att gå, konstigt då går tiden sakta.  

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards