~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2008

Näääää :-(

Av ~ Ruth ~ - 9 augusti 2008 20:54

Det kom inget killbesök hit i dag, nu är det sagt i mitten av den kommande veckan. Husse som är idrottsutövare på elit nivå, sköter inte sin hälsa när han är sjuk, går på medicin och tränar, när han slår sig till ro så kommer sjukdomar tillbaka. Ett vanligt problem för idrottsutövare som inte lyssnar på sin kropp och då smäller det till och blir nya antibiotika kurer. Det är ju så med oss alla, jobbar vi mera en vad kroppen förmår så blir vi sjuka, har själv råkat ut för det ett par gånger, hög feber utan någon vidare sjukdomsbild, kroppen tvingar en till vila och tar till dessa metoder. Ja, ja, hoppas han blir frisk och tar det lugnt fram tills kroppen är redo för nya idrottsutövningar och gymmet. Skall nu uppdatera en kennelsida som jag basar över. hoppas ni får en fortsatt mysig kväll. Skall försöka hinna besöka er alla innan sovdags.


Förresten är det någon som har hört något från "Smeden Bengt", börjar bli lite orolig. Vet han inte har någon dator när han är i huset i Borås, kanske har han varit där hela tiden, men man undrar ? det senaste inlägget var den 28 juni.

 
 
Gerty

Gerty

9 augusti 2008 21:54

Vad tråkigt att du inte fick besök får hoppas att hans husse blir bra så du snart får träffa den stilige killen (jag menar hunden)

http://Prilyckans

 
Latte

Latte

9 augusti 2008 22:10

Vad synd att det dröjer lite till, men då har du dte bästa framför dig!

Kramizar!

http://latte

 
Ingen bild

Ulla

9 augusti 2008 22:44

Precis som du säger så säger kroppen ifrån när det blir lite för mycket. I dag har jag gjort alldeles för mycket ute i trädgården. Det värker rejält i nacke och axlar nu. Hoppas det ger med sig lite i natt, för i morgon bär det av till Forshaga där en faster ska besökas.
Natti natti

 
Medresenärskan

Medresenärskan

9 augusti 2008 23:10

Hej Ruth.
Jag var tvungen att tassa in till dig innan jag lägger mig och då ser jag att du nog blivit lite besviken idag. Håller med Latte att du har ju besöket kvar och får chansen att längta ... Det kommer ju.

Jaa, var är Smen?? inte för att jag känner till honom mer än han strödde kramar omkring sig som jag skrattade så åt och nu har ni fått torkat så länge. Förmodligen är han på sitt ställe.
Natti, nu skall medresenärskan sova men först skall jag se vad Skogsfrua håller på med. Antagligen sitter hon på huset och njuter av sommaren. God natt !!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

10 augusti 2008 02:00

Nej men usch va trisst att den lille herren inte kom på besök i alla fall. Hoppas att ni får en lyckad träff nästa gång det är tänkt då.

Smeden har varit inloggad om man kikar under hans presentation den 6/8 kl 17.03 :).
Så han lever nog & mår gott. Annars har det varit otroligt tyst från honom.
Kram å sov så gott!
Din vän för evigt Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

10 augusti 2008 08:26

Men ajdå det ar ju lite tråkigt må jag säga, men husse blir nog frisk snart o kan följa med den fina herren får vi hoppas!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

10 augusti 2008 11:42

En tröst för dig i oturen att inte få det väntade besöket kan väl vara att jag är så himla nöjd att ha dig som bloggvän.
Känns lite som att vi har träffats på riktigt...
Du var en av de första jag tordes skriva en kommentar hos när jag först kollade in olika bloggar.
Kanske just för att du befann dig i stugan i Värmland.
Minns ännu inlägget om den döda ekorren och att någon på väg till fjällen hade kolliderat med en älg, inte långt från dig.
Och fotona dina med så möe snö på så jag blev avundsjuk....
Tack för att du finns....å du, ta en macka till!

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Ann-charlott

Ann-charlott

10 augusti 2008 11:50

Hejsan. Vad jag känner igen detta med idrottare mycket väl, har ju en son som utövat idrott sen han var 5 år gammal och gick när han var inte alls okej ibland, fast jag sa att du utövar inte idrott när du är sjuk, men vad gjorde han då, jo han sa till oss att han var okej. Frågade han många gånger. När dom går med sjukdom i kroppen så kan det slå sig på hjärtat och en vacker dag så tar det slut, det är så många idrottare som inte lyssnar på sin kropp. Dom lever farligt. Vilket väder vi har här, det vräker ner med regn. Urs inget kul alls, men det blir en dag framför tv. OS..*Ler*..s. Ha en skön söndag. Kram Ac

http://oakenwood.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards