Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008
Ingredienserna till fiskgrytan här under. Tar vad jag har i skåpet och då blev det så här denna gången. Snabb och enkel gryta och framför allt himla gôtt !
4 POTIONER SKALL DET RÄCKA TILL.
Ett fiskblock steks och fördelas i småbitar, (med fördel även klippt bacon)
Röd och grön paprika,
Purjolök
Sparris
Torkat dill
Kinesisk soja
3/4 msk socker
1 liten burk Crème Fraiche
1 matlagnings grädde (Kelda)
(Curry är också gott att blanda i, likaså räkor som läggs i dom sista 3 min.)
Någon undrade varför socker ? det bryter ner det sura från Crème Fraiche'n och ger en rundare smak utan att det bli sött. Har i en nypa socker alltid när jag gör sås (utan att skryta så är jag berömd för mina såser, där misslyckas jag sällan)..
Godast med ris till.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|