~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under juli 2013

Av ~ Ruth ~ - 12 juli 2013 16:21

"Klickbilder som förstorar"

     


Nu är jag totalt slut, varför är jag så enveten ???? Har varit ute och klippt den stora gräsmattan 28,7* i skuggan och solen gassar, trodde det fläktade mera en vad det gjorde. Kunde ju ha pausat efter 1 timma och tagit resten senare mot kvällen, men så är inte jag. Torterar mig själv gör jag och stupar nästan på kuppen, kanonröd i nyllet och ögonen svider av svett som rinner ner från pannan, ja ni skulle se hur jag ser ut. Nu skall jag ta en svalkande dusch och njuta, om jag tog tempen nu så har nog min kropp över 39*.

 

Nu gör jag inte ett jota mera i dag, detta var fruktansvärt plågsamt, men självförvållat så klart.


ღ Önskar er alla en fin em. och kväll ღ

Av ~ Ruth ~ - 11 juli 2013 15:13

Varför är det så få besökare som ger sig till känna med en hälsning i kommentarsfältet. Det är underbart roligt att blogga när man får lite gensvar på saker och ting. Jag ger er en ros om ni bättrar er, hoppas det hjälper, ni får en virtuell sådan!


 



Solen strålar även i dag. Har grejat lite i den stora rabatten, går inte att få bort allt ogräs, åsså jag som inte gillar detta jobb, inte min rygg heller. Ena gräsmattan är klippt, och jag är nyduschat efter alla svett-droppar, tur det fläktar bra ute.


Sonen Robin och Niclas flög till Indien i går för ett bröllop på söndag, det blir nog en upplevelse, ca. 800 gäster är bjudna, vilken fest det blir. Dem gruvade sig för värmen, omkring 40* varje dag och det är ovant för oss nordbor så det gäller att dricka mycket och söka skugga. Dem blir där en vecka, ett bröllop som dem kommer att minnas för all framtid.


Var rädda om varandra och glöm inte ett lite leende till alla ni möter, det förgyller dagen även för dessa och ger glädje den dagen.



Kram mina vänner ˙•٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠•˙ hoppas ni alla har en fin dag ღ  


Av ~ Ruth ~ - 9 juli 2013 23:45

Skrattar så tårarna rinner åt detta lilla barn, han är bara för rolig, från att vara sovande till en sprattelgubbe.


En solig och fin dag med svaga vindar. Var till torget och handlade lite av varje på ”Nille” det är så roligt i den affären, går aldrig tomhänt där ifrån. I dag var det rea på olika blockljus 10:- st.  köpte en ljuslykta, servetter mm. Klart att jag avslutade med en mjukglass med krokantströssel.

Skulle lägga mig i tid i kväll fick jag för mig, men så ringde sonen Robin, dem åker till Indien i morgon fm. för att närvara på ett  bröllop på söndag, bruden Svensk och han Indisk, det blir drygt 800 gäster, så det blir ett pampigt bröllop.

 

Nu skall jag förvandla mig till en nattfjäril och återvända till puppstadiet,

eftersom jag varken kommer höra eller se förens vid ½ 9 tiden i morgon.

Natti-Natti!


 Besöker er i morgon fm. mina trogna & gulliga följeslagare.



Av ~ Ruth ~ - 8 juli 2013 22:23


     


Undrar vem som har planterat dillfrön i min rabatt ? inte är det jag.

Sol och vackert även i dag, är det sommar nu tro, undrar om den stannar.

 

Har inte haft tid med datorn dem senaste dagarna, har börjat sticka en sjal, hade kommit en bra bit på väg, men på em. repade jag upp allt, tyckte inte det såg ut att bli rätt.

Har inget bläck kvar i min skrivare när jag skulle skriva ut mönstret så jag fick skriva ner på papper, trodde jag hade skrivit något fel, gick igenom allt och det var rätt.

Efter ett par timmar starta jag om från början, det är så mycket räknande så det är lätt att göra fel, svårt när det inte är ett diagram.

Tror inte denna kommer att bli klar, jag måste ha det knäpptyst omkring mig och kontrollräkna efter varje ökningsvarv så att maskorna stämmer i antal, ser ingen logik i det hela.

Förövrigt mellan varven så har jag gjort dem vanliga sysslorna, inget roligt har skett i dag heller. Ville bara ge mig till känna i dag så ni ser att jag lever.

 

Må så gott och var rädda om varandra!

Av ~ Ruth ~ - 5 juli 2013 23:29

♥ Det bästa att njuta av under sommaren♥

 


Denna sommar har jag inte sett en knott, mygga eller andra otrevliga insekter, få getingar är det också. Mördarsniglar har jag bara klippt drygt 30. Detta är inte sommarens förtjänst, men skönt.

Ingen snö och en sträng kyla har reducerat många insekter, det gillar jag, men vill också ha lite sommar, det påstås att det skall bli rejält varmt i helgen, men SMHI har jag inget förtroende för, några veckor tillbaka så var Ryssvärmen på väg in, inte kom den, nä, nä, man får ta en dag i sänder och se med egna ögon och ta dagen som den kommer.

 

Önskar er alla en fin helg !

Av ~ Ruth ~ - 4 juli 2013 14:08


       


Hade trevligt besök i min ensamhet av sonen Robin i går em. sedan kom barnbarnet Jennifer och Bernervovven Lexie, trotts regn så myste vi på altanen. Det fanns både det ena och det andra att ventilera.
Robin sköter garnaffären ensam som han har tillsammans med sin syster Susanne ”Knit & Purl”. Jag fick en present också, dessa fina rundtickor som alla skall ha nu som stickar, samt 2 garnnystan som skall bli en sjal. Tog några bilder när dem åkte här ifrån i går kväll.

Dottern Susanne och hennes man är i Värmland och jobbar som volontärer (så även min man) i Höljes under EM i rallycross mellan 5-7 juli.

 

Ingen sol i dag, bara grått och mulet, får se vad vädret får för sig på gott eller ont.


Nu har jag annat för mig och skall sätta fart.

Ha en bra dag där du befinner dig i vårat avlånga land!

Av ~ Ruth ~ - 3 juli 2013 14:43

  Tur det finns några blommor som kan glädja mig när solen kikar fram.

     


Hoppade bloggen i går, inget att skriva om, det bara regnar och jag får vara inomhus för det mesta. Jag frös i går så jag fick palta på mig riktigt varma kläder, det blir så rått inomhus. Önskade att jag hade haft en vedspis som torkade upp fukten och gav mig en skön värme, t.o.m filttofflorna åkte på.
Västkusten ger ingen sommar i år, har aldrig (vad jag kan minnas) varit med om så mycket regn och blåst som denna sommar.

Har varit soldis hela dagen i dag och nu kommer molnen allt tätare och vinden ökar, skall komma regn, konstigt eller ? jag blir bara så deppad, kan bara klaga. Har fortsatt lite med rabattrensning i dag. I går hade jag ont både i ryggen och skinkorna, men i dag skall jag inte klaga, lite då och då får räcka i framtiden, vill inte ha rabatter, det passar inte min kropp.  

 

Inget att berätta i dag heller   


Av ~ Ruth ~ - 1 juli 2013 22:25


 


Men det har varit många mörka moln, men solen har lyckats bryta igenom lite då och då. Passade på att rensa i den stora rabatten ut emot vägen, det tog ca. 3 timmar och har hutlöst mycket kvar. Det är den rabatten där vi tog bort alla barrträd förra sommaren, HÄR skulle ju bli en tujahäck där i sommar, men det ser inte ut att det blir så i år, vi får se hur vi skall göra.

Nu värker både rygg och fingrar, men jag måste bara hur jobbigt det en är, man får passa på när det inte regnar för nu regnar det igen.


Har tittat på ”Lotta på Liseberg” i kväll, ”Götet” är bäst av dessa tre allsångsprogram, (jämfört med ”Skansen” och ”Gränsen”). Lotta är så avslappnad och har mycket kul i sitt program, måste hon alltid leda detta program ♥

 

Nu skall jag ut i regnet så hundarna för göra nattakissen. Konsten är inte att tala om vad det är för väder. Konsten är att ha ett paraply när det regnar.


Må så gott och var rädda om varandra!

Sweet Dreams

 

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards