~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 28 maj 2012

En glädjens dag.

Av ~ Ruth ~ - 28 maj 2012 23:12


         


Vi är nu hemma från otroligt underbara dagar i Stockholm. Har bott på hotell Aldoria som ligger på Kungsholmen i hela helgen.

Vågar påstå att denne helg har varit den trevligaste och roligaste helg jag har varit med om.

Många nya underbara människor, mycket kärlek, tårar och glädje.


                           


Det var pojkarnas stora bröllopsfest, ett bröllop som det blir allt flera av nu mera, och som många har så svårt att förlika sig med.

Kärleken är lika stor och underbar när helst Amor träffar rätt.  Tyvärr så finns det fortfarande mycket fördomar  i vårat moderna samhälle, säkert också bland er mina vänner.


Jag har aldrig varit i Stockholm och pojkarna hade fixat en guidat resa med en 2-vånings buss för alla bröllopsgäster. Färden fortsatte sedan till den stora begivenheten som gick av stapeln på gräsmattan hos Robin och Nicklas.  Ett stort partytält var uppsatt och fint fixat av dom själva och med hjälp av duktiga vänner på slutet.

Vi höll till 5 mil från Stockholm ute på vischan, där pojkarna har sitt totalrenoverade hus. Bussen hämtade alla gäster och forslade alla tillbaka till stora staden, vid 2 på natten.


Robin har gjort alla korvar själv, 4 sorter, (ingen cateringmat,) allt hade pojkarna fixat till. Förberedelsen har pågått länge och inget var gjort på en höft. Maten bestod av grillat som vi själva skötte om vid flera grillplatser, ett långt bord med en massa läckerheter för att fylla magen med. Många nya kontakter knyttes under allt minglande, gästerna kom också från andra länder.


Många tal under middagen, när den var avklarad så var det en orkester som spelade upp till dans, otroligt duktiga killar, glädjen och skratten var på topp och golvet gungade av dansanta (inklusive mig). Glasen höjdes åter när orkestern meddelade att Loreen segrade i Eurovisions-finalen, det var ”Euforiskt” ! vilket jubel det blev.


Allt var så genomtänkt, som till exempel, utanför tältet stod det 1 stora kartong fylld med ihoprullade plädar som man kunde svepa om sig med om det blev för kyligt. På toaletten massor av vita handdukar ihoprullade som sedan lades i en korg efter att händerna var tvättade och torkade, inga pappershanddukar där inte.


Jag tog 167 foton och har inte orkat bearbeta alla ännu, men en del kan jag visa. Tyvärr höll jag själv i kameran så jag finns inte med på någon bild, men tog en på mig själv när håret var fixat på hotellet innan avresan så det kan jag visa er. Tror att någon kan skicka ett foto där jag själv är med så ni ser att jag var där hehe. Kan skriva hur mycket som helst om denna helg, men det får räcka med detta. Kanske blir det något inlägg till från den guidade bussturen på Stockholms gator.

Svårt att samanfatta allt med några rader, men alla intryck bär jag med mig i lång tid framöver.

Kramar till er från en stolt svärmor.

 
 
Ingen bild

Gittan

29 maj 2012 00:14

Grattis svärmor! tror nog du är lika lycklig som Robbin. Underbart väder i hela landet, så allt blev lyckat. Bara att önska fortsatt glädje för dem och att det får stänka litet på dig med. Niger och GRATULERAR

 
Maria

Maria

29 maj 2012 00:53

Å det finns väl inget finare än ett bröllop, härliga bilder och ett super fint väder. Förstår att ni fick en fin helg, Grattis till de två lyckliga.
Ha de gott/kramizar

http://torparmor.blogspot.com

 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

29 maj 2012 00:56

Det ser ut att ha varit ett underbart bröllop!Jättefina bilder (som vanligt) Önskar de nygifta Lycka Till!

Kramen från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

29 maj 2012 05:34

Börjar med att önska nygifta lycka till. Förstår att du är en lycklig och glad mamma och även svärmor.Oj så många fina kort du visar för oss och brudparet är så stiliga och fina. Vill oxå skriva att jag aldrig haft några fördomar, utan huvudsaken är att man blir lycklig.
Tack igen för att du delar med dig av dessa fina kort
Kram min vän och ha en bra dag

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

29 maj 2012 05:56

Glömde skriva, vad fint killarna ordnat på sitt bröllop som ni fick njuta av
Kram igen

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

29 maj 2012 08:09

Underbart här trillar tårarna för jag vet hur lycklig du är och hur lycklig killarna är.
Inga fördomar här, detta har vi ju talat om du och jag.
Önskat att jag fått vart en lite fluga och setat på din axel för detta är en dag att minnas. Lyckliga Robin och Nicklas. Så väl ordnat allt var och duktiga till tusen. Robins korvar de skulle jag vilja smakat.

Ett mycket fint bröllop och kanonfint väder vad mer kan man begära.
Hoppas att även jag får komma på ett sådan här bröllop någon gång.
Och om jag lever så vet jag att så kommer det att bli någon gång.
Må killarna leva lyckliga i många år.

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
gertyg

gertyg

29 maj 2012 09:17

Vilka fina bilder, förstår att det blir ett fint minne för er alla. Så fint dom hade ordnat med allt. Det är bara att gratta killarna och att dom får ett långt härligt liv till sammans.

http://prilyckans.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

liv Karlsson

29 maj 2012 10:40

Hei på deg og gratulere med Robin og Niclas, for et flått bryllup dere hadde , ja dem er flinke til og ordne til. Så gjennomtenkt, ja slik er det ikke mange som greier. Og så kjekt at du kom deg dit og at du fikk se byen. Veldig glad på alles veiner at de fikk verandre og så vakkert det var. Snakkes på skype. Stor klem i kulden herfra.

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

29 maj 2012 12:44

Varmt grattis till Pojkarna - och till er också! Vilken underbar fest det verka ha varit, så mycket kärlek och värme. Jag önskar dem båda ett lyckligt liv tillsammans!
Stor kram,
Lambergsfrua

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
ansepanse

ansepanse

29 maj 2012 12:48

vilket vackert bröllop :) många fina bilder
du ska veta vännen att jag har inga fördomar alls :) alla ska få vara lyckliga på det viset de vill
GRATTIS TILL BRUDPARET och jag önskar dem verkligen lycka till
bamsekramar och grattis även till dig vännen

http://kinaguld.blogg.se

 
Monica

Monica

29 maj 2012 20:49

Så fina foton du har tagit...roligt att få ta del av.Hoppas att dessa båda killar får ett bra liv tillsammans.

Kram på dej vännen!

http://violett.bloggplatsen.se

 
Maggan

Maggan

29 maj 2012 21:14

Det var en hejdundrande fest. Så fint det verkar vara ordnat med god mat och ett underbart väder.
Jag gratulerar brudparet och jag hoppas de får leva lyckligt tillsammans livet ut.(fördomar? nä,nä, icke här icke!)
Ha det bra min vän och jag hoppas på fler bilder från det fina bröllopet.
Kram!

http://Margaretha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Robin & Niclas - De nu två gifta pojkarna

29 maj 2012 21:15

Älskade moder. Det värmde bådas våra hjärtan till max att få se dig så lycklig. Det var, precis som du säger, en dag full av både glädjetårar och feststämning. Vi har haft en hel del större fester, jag och Niclas, men det här har utan tekan varit den mest lyckade av dem alla - å kanske kommer så förbli också? *s*

Ser fram emot att få se alla bilder du tog - för du var flitig med kameran hela dagen. Vi hade två stycken fotografer under hela dagen (inklusive under bussturen). Så, så fort jag får alla bilderna från dem, kommer dessa att distribueras ut till samtliga gäster, så man får se bilder av allt det lyckade.

Det har tagit oss ett par dagar att återhämta oss ifrån alla förberedelser å spänningen. Så det är först idag vi börjar kännas att vi är tillbaka på jorden. Å lika lyckliga nu som innan bröllpet. Å med tanke på hur lyckliga vi har varit de senaste 6½ åren, så är det goda förutsättningar för framtiden.

Många varma kramar,
- Robin & Niclas

 
BrittMarie

BrittMarie

29 maj 2012 21:24

Vilket fantastiskt bröllop! Pojkarna ser väldigt lyckliga ut också, och det är ju viktigt. Hade han gjort korven själv? Det var ett stort bröllop. Lyckliga de som har så många vänner. När det var så välordnat, måste ju allt bli bra också. Ett fint minne för er alla!
Kram

http://www.bengtssons.info/baloo.php

 
Bettan

Bettan

29 maj 2012 21:48

Men guuuuud va vackert!
Grattis svärmor & självklart till de två lyckligt nygifta! fördomar är bara att skita i! Är man kär så är man det i den man faller för. Å vem har rätt att dömma om vad som är rätt å fel?!... Huvudsaken är att de får vara lyckliga & det är då rakt något alla dessa bilderna speglar. Blev riktigt rörd över att se så fina de var! GRATTTTTTTIS!!! Må ni få många lyckliga år tillsammans <3

Kram på er alla

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Gun

Gun

29 maj 2012 22:31

Vilket fint bröllop din son hade. Fördomar finns alltid över allt. Bara att strunta i. Skriver som Bettan ovan vem kan dömma om vad som är rätt eller fel!
Stockholm är en vacker stad och där har du inte varit förut!?!.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Love

30 maj 2012 11:54

Jag ser kärleken mellan dom nygifta och önskar dom all lycka till.
Vet att din glädje kan spränga alla gränser och gläds med dig.
Bröllopet var så fint ordnat och det är trevligt att få vara med så här på efterkälken. Du var så fin på kortet i dina vackra kläder.
Tony som nu är hemma har bott i Thailand i 8 år och jag har en liten lägenhet där nära honom och hans sambo. Vi får se hur länge han stannar här nu det är första gången på hela tiden som han är hemma.
Jag däremot har varit nere varje vinter men i år gick det ju inte.
Hoppas ju på bröllop mellan dom också för i 8 år har dom bott ihop.
Är så fruktansvärt trött så en liten stund på kudden blir det nu med hundar och katter. Sen får vi se vad dagen bjuder på.
Önskar dig det bästa.
Kram vännen.

 
Madde

Madde

31 maj 2012 10:00

Ljuvliga bilder :) Ett vackert bröllop och vackra ord dom skrivit till dej här. Ett stort GRATTIS till Robin och Niclas.
Kram Madde

http://runezzaz.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards