~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av ~ Ruth ~ - 23 augusti 2010 23:21

Tvi vale vad regnet bara vräker ner här nu, rejäla åskskurar utan åska som tur är, men man vet inte när det kan börja. I natt blir det till att inte sova med fönstret på glänt. Inga stora begivenheter har det varit i dag.


Vill ge ” L A” som skrev mycket otrevligt i min blogg i dag ett ord av vrede. Tycker du skall hitta andra bloggar att läsa som passar dig bättre. Att jag visade foto på min tjocka mage skäms jag inte över, att du blev illamående över vad du såg så är det att beklaga. Kanske du skall granska dig själv och andra i din omgivning, så får du må illa varje dag. Du är inte önskvärd på min blogg så jag har spärrat dig för att skriva fortsättningsvis, det räcker med dom 2 inläggen du lyckades med i dag. Gillar jag inte en blogg så går jag vidare utan att skriva otrevliga inlägg, lär dig det du också, väx upp !!!!

Jag tål kritik men inte otrevliga kommentarer bara för att håna och spotta på mig. Bloggar och internet är inte bara av godo, jag ruskar detta av mig och går vidare. Ni var säkert några som läste dessa kommentarerna innan jag tog bort dom, nu fick ni se ett bra exempel på nätidioter.


Är glad att jag har er mina vänner, ni betyder mera för mig en vad ni kan ana och förstå, en stor röd ros till var och en !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards