~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Dom onda och dom goda.

Av ~ Ruth ~ - 23 augusti 2010 23:21

Tvi vale vad regnet bara vräker ner här nu, rejäla åskskurar utan åska som tur är, men man vet inte när det kan börja. I natt blir det till att inte sova med fönstret på glänt. Inga stora begivenheter har det varit i dag.


Vill ge ” L A” som skrev mycket otrevligt i min blogg i dag ett ord av vrede. Tycker du skall hitta andra bloggar att läsa som passar dig bättre. Att jag visade foto på min tjocka mage skäms jag inte över, att du blev illamående över vad du såg så är det att beklaga. Kanske du skall granska dig själv och andra i din omgivning, så får du må illa varje dag. Du är inte önskvärd på min blogg så jag har spärrat dig för att skriva fortsättningsvis, det räcker med dom 2 inläggen du lyckades med i dag. Gillar jag inte en blogg så går jag vidare utan att skriva otrevliga inlägg, lär dig det du också, väx upp !!!!

Jag tål kritik men inte otrevliga kommentarer bara för att håna och spotta på mig. Bloggar och internet är inte bara av godo, jag ruskar detta av mig och går vidare. Ni var säkert några som läste dessa kommentarerna innan jag tog bort dom, nu fick ni se ett bra exempel på nätidioter.


Är glad att jag har er mina vänner, ni betyder mera för mig en vad ni kan ana och förstå, en stor röd ros till var och en !

 
 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

24 augusti 2010 00:46

Samma skitväder här, tyvärr. Regn, blåst och rusk inte roligt alls.

Hann aldrig läsa vad vederbörande hade kläckt ur sej men det är fruktansvärt tragigiskt att vissa människor är så patetiska. Vill man inte läsa eller titta på dina bilder kan man ju bara gå till en annan blogg. Fy så barnsligt!

Du är en underbar människa och ska absolut inte ta massa skit från en som inte ens står för vad dom tycker.

Kramar i massor från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:52

Jag är ingen övermänniska, men gillar inte otrevliga personer som vill andra bara illa, vilket även du har fått erfara. Sådana personer har problem med sig själva och måste spy ut sin galla över andra för att själva må bra och känna sig tillfreds.
Kram min härliga vän !

 
Anki J

Anki J

24 augusti 2010 02:24

Vi har haft det ganska så fint enda tills senare i em. Jag hann i alla fall cykla en runda med fyra av hundarna samt borsta av dem alla innan det började regna. I kväll har jag varit med äldsta dottern o handlat häst o fy så dyngblöt jag var när vi kom hem. Nu vräker det ner, usch!

Tråkigt att det alltid ska finnas folk som ska göra tillvaron till pest för andra. Förstår inte att de bara går ur bloggen som de har kommit in på utan att behöva spy galla över bloggaren. Mycket dålig stil o alla vi andra vet vilken underbar människa du är så bara forts du att skriv till vår allas glädje. Det är inte alltid jag skriver en kommentar men du ska veta att jag besöker här så ofta jag kan o hinner
Kram på dig Ruth

http://www.jankils.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:45

Tack Anki för dina kloka och värmande ord, ja det finns både goda och dårliga besökare, vill slippa alla energitjuvar. Kram vännen.

 
lillis

lillis

24 augusti 2010 06:48

God morgon!
Här har det regnat hela natten vaknade av att det slog mot fönstret. Fy vad jag tycker att det är larvigt och barnsligt att skriva massa elakheter man behöver ju inte läsa en blogg i fall man mår dåligt. Fortsätt att vara den du är så kul att läsa din blogg
Ha en bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:43

Alla larviga larver kan hålla sig i skogen och kräla på marken inte på bloggarna hehe.

 
Cina

Cina

24 augusti 2010 08:26

Finns ju tyvärr folk som inte kan styra sitt elaka sinne.....de måste bara skriva något sårande eller elakt. Jag hann inte läsa vad den sjuka människan skrev. Har fått för mig att det är samma människa som skriver i våra bloggar tror den tar oss en och en....men den har olika namn för varje elakhet den skriver.
Elaka människor finns det tyvärr över allt.
Inte undra på att det är krig uti världen.

Jag älskar både dig och din blogg!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:40

Du är alltid så god emot alla, trotts det får du ta emot skit, så jäkla orättvis. Du har alltid varit min trogna vän, nu har det blivit i många år och hoppas på lika många år till framöver. En stor kram.

 
Cina

Cina

24 augusti 2010 08:27

OJ jag glömde skriva att det var kanon fint väder här igår men idag spöregnar det!

Hoppas du får en fin dag!

Kramen igen!

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bondfrun

24 augusti 2010 08:52

Här vräkte regnet också ned i natt,en fin hängpelargon blåste ned,få se om den går att reparera,de här larverna kommer alltid vid den här tiden,när krassen är som bäst!
Ja tråkiga människor finns det så klart i bloggvärlden,de finns ju "annars" också,jag kan lova dig att de har ett tråkigt liv innerst inne annars gör man inte så,en människa med sunda tankar och ett gott liv "lever"istället för att vara bitter och negativ.
Gå vidare med din positiva stil!

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:37

Tack för dina välformulerade ord, du är så klok, är glad att du är min okända vän.

 
Ingen bild

Lena S

24 augusti 2010 09:21

Usch vilka knäppa människor det finns.
Jag vill bara säga att jag gillar din blogg och tycker det är härligt att "du bjuder på dej själv".
Hälsningar Lena S

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:34

Ja jag är som jag är, och det visar jag tydligt, lite knäpp kanske i mångas ögon, men det bjuder jag på. Så roligt att du skriver i mina kommentarer, fortsätt med det. Kram

 
Lena

Lena

24 augusti 2010 09:49

Hej.
Men usch så otrevligt,jag hann inte att läsa.Men vissa tror bara att allt ska vara så bra jämt.Men så är ju inte livet.Äsch ta inte åt dig vännen för jag tyckte det var ett bra inlägg.Det är bara att ruska på sig som hundarna och gå vidare.Det var säkert någon ung fjolla som skrev,och DU när hon blir äldre så förstår hon säkert ditt inlägg då hihi.Inte värt jag visar min mage då Ruth ojoj du skulle hon väl dö haha.Fortsätt du att bjuda på dig själv,det borde fler göra istället för att förfina allt.Här regnar det oxå idag.
Ha en bra dag min vän!
Stora kramen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:31

Jag är som jag är och kan inte bli på något annat vis. Jag är varken pryd eller blyg, struntar i om jag är både tokig och allvarlig, utan detta så är jag inte jag hehe.

 
Lena

Lena

24 augusti 2010 11:39

Jajamen Ruth det gör du,självklart!
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:28

Tack vännen, nu gjorde du mig glad.

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

24 augusti 2010 11:41

God förmiddag Ruth!
Jag har inte heller läst de elaka kommentarerna. Det finns folk till allt! Kanske bottnar det i nån slags avunsjuka. Skit samma! Vi bryr oss helt enkelt inte. Forsätt du som vanligt. Vi är många som följer din härliga blogg och vi älskar dig precis som du är Ruth ;-)

Idag är det ett riktigt busväder! Regn och blåst!
Men solen tittar fram då och då. Man känner att hösten är på väg nu!
Kramar

http://www.cavaliersajten.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:27

Är så glad över alla mina go'a vänner som tar mig för den jag är. Tack vännen.

 
Corina

Corina

24 augusti 2010 12:03

Jag förstår hur du menar men jag klarar inte detta på egen hand helt enkelt utan behöver det stöd denna grupp kan bidra med tillsammans med en personlig tränare under en begränsad tid.Av den anledningen väljer jag att satsa dessa pengar på mig själv för en sund och frisk fortsättning på mitt liv.Kläder kan komma senare, har garderoben fylld med nästintill aldrig använda kläder som jag strävar efter att åter igen ta mig i om sådär 15 - 20 kg.Kram !

http://corina.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:26

Alla har vi olika metoder att bekämpa dessa dumma kilona som bara smyger sig på en. Lycka till, hoppas det går bra !

 
Ingen bild

Mona K

24 augusti 2010 12:08

Jag läste den ena kommentaren, säger bara hur lågt som helst. Följer din blogg men skriver sällan.

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:24

Synd du inte kommenterar här oftare när du följer bloggen. Ja det är trist med dessa sjuka kommentarer.

 
Birgitta

Birgitta

24 augusti 2010 12:59

Jättetrist med dessa patetiska människor som bara vill jävlas! Ta inte åt dig! Dom är så less på deras eget sätt att leva så dom vill bara förstöra för andra. (((Kram)))

http://härodär.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 13:22

Ja du har ju erfarenhet när det gäller sjuka kommentarer och hjärnor. Kram

 
Ingen bild

Ammis

24 augusti 2010 17:14

Fy vad tråkigt sånt där är. Har klarat mig ÄN så länge fr. just sånna idiotkommentarer. Tur att man kan spärra!! Du gör rätt i att bara gå vidare. Ha en go tisdag vännen. krAMelikram

~ Ruth ~

24 augusti 2010 22:53

Kanske skall man göra som du gör, godkänna innan kommentarerna kommer ut, så slipper andra se.

 
Monica

Monica

24 augusti 2010 17:48

Jag läste inte de elaka kommentarerna för dom hade du väl tagit bort...sån skit ska man ta bort fortast möjligt så inte andra behöver läsa.Tyvärr finns det ju folk som går in för att vara så elaka som möjligt, men det får man försöka strunta i och sen är det ju så bra att man kan spärra IP-adresser för då slipper man kommentarer som man inte vill ha.

Kram på dej min vän!

http://violett.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 22:57

Nästa steg om det fortsätter blir att godkänna innan det släpps fram.

 
Madde

Madde

24 augusti 2010 18:48

Vad ska man säga... Idioter på nätet har vi träffat på förut men man slutar aldrig att förvånas. Själv så gillar jag din mage :)
Kramen Madde

http://runezzaz.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 22:58

Tack Madde för att du gillar min mage hehe, ser ut som jag vore i 7 månaden, men så är inte fallet :-)
Kram

 
Anita

Anita

24 augusti 2010 19:38

Jaa du Ruth det är tråkigt när människor går in för att var elaka. Jag hann inte läsa kommentarerna hos dig och det är lika så bra det. Sånt gör ingen glad. Du vet i allafall hur många vi är som gillar dig så sträck på dig ...

Det jag skrev om igår i min blogg var att det skrivits illa om mig inne hos andra bloggare, inte inne hos mig. Jag såg det inte själv utan vänner till mig hade upptäckt det.
Vi får hålla ihop mot lössen !!!
Stora kramen från mig min vän !!!
Jag

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 23:01

Vi får kämpa mot elakingar på nätet, trodde du hade fått en kommentar också. På nätet kan man bli utsatt för både det ena och det andra, det gäller att dra i nödbromsen i tid.
Kram vännen

 
Corina

Corina

24 augusti 2010 20:06

Vissa människor är bara så patetiska, nu hann jag inte se vad högste vederbörande hade skrivit men hörre, skit i de.....jag kanske skulle lägga ut min mage också,jisses vilket liv de skulle bli :) Din är ju ändå liten och söt i jämförelse :)Kramis vännen !

http://corina.bloggplatsen.se

~ Ruth ~

24 augusti 2010 23:04

Min magen är inte så liten, ser ut som att jag är gravid. Är så trött på mina vida toppar, och nu vet jag att jag skall lyckas utan problem.
Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards