~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2008

Ett roligt besök väntas

Av ~ Ruth ~ - 7 augusti 2008 10:58

 Lackarebäckens Abbe "Linus" nu 2 ½ år


Gläder mig tills på lördag ! Nu skall jag gå och köpa "Gevalia" även om det blir ett väntat besök. Denna stiliga kille kommer och hälsar på oss. Det är en son till våran Tarraz, (även hans mamma kommer från min kennel) har inte sett han på riktigt, (bara på kort) så det skall bli riktigt roligt skall ni veta, darrar av upphetsning hahaha ! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I dag vill jag också göra lite reklam för en rätt så ny bloggare som du absolut inte får missa. Hon skriver så många underbara  och roliga berättelser från barn och ungdomstiden, så  man skrattar på sig, jag går alltid därifrån med ett brett leende över hela ansiktet, det sker också att jag får byta trosor :-) det är svårt att hejda det ibland.  Ja, vem är så denna berättare ? Jo, Medresenarskan. Lovar dig, du blir inte besviken om du hälsar på henne, och där bjuds det även på kaffe och annat gôtt innan du vandrar vidare !  
 
Latte

Latte

7 augusti 2008 11:25

Men vad söt! Önskade att vi också skulle kunna få ha en sån söt vovve en gång i framtiden... Kanske som nästa hund? Jag är ju fortfarande sssååå kär i cavaliererna!

Kramar

http://latte

 
Ann-charlott

Ann-charlott

7 augusti 2008 12:14

Hejsan.. Tack för ditt tips om blogen. Det var allt värd att komma in hos, fick mig ett gott skratt också..s.s. Så söt vovve du har på bild. Riktig söt nos!! Inget vidare väder här i dag, så jag hålle mig inne i dag. Hoppas du har lite bättre väder. Ha en fin dag. Kram AC

http://oakenwood.bloggagratis.se

 
Moa

Moa

7 augusti 2008 12:37

Jisses vilken snygging!!! Han borde ju komma till mig i stället. Jag som är så kärlekskrank just nu och luktar sååååå gott. Hihi...

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
agge

agge

7 augusti 2008 13:24

Åh...så söt han är ...Förstår om du längtar efter att träffa honom. Krama honom från mig å.....

http://agges.bloggagratis.se

 
Medresenärskan

Medresenärskan

7 augusti 2008 14:40

Men hallå Ruth lilla!! Nu får ho la ge sig ändå. Jag har rodnat ända ner på anklarna och blir så nervöser *fnissar* Själv är jag rädd att jag tjatar ut er med mina gamla minnen och det fyller på kategorin nostaalgi.

Jag skall tala om för dig att jag är lika mycket road av din blogg och följer dig i värme och regn och vet precis hur du känner. Dessutom så läste jag din blogg länge innan jag gjorde besök med kommentar, och fick då den härliga känslan av att du var lika trygg att gå till som Skogsfrua. Med det menar jag att orden visar att ni bryr er om besökarna och det uppskattar jag. Nu har det fyllt på så jag har mängder av underbara bloggvänner och det känns som en familj faktiskt, tack vare dig och frua.
Ha det gott !!! I morgon blir det en sorglig historia men så är livet. Upp och ner.

Det måste bli spännande att få träffa wowwen. Jag har ju inga godingar själv men dottern har tre så det räcker till mig också när jag känner för det och det gör jag rätt ofta.

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Birgitta

Birgitta

7 augusti 2008 15:29

Nämen gu' så söt :-D
Ska hälsa på hos Medresenärskan!

http://birgittas.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

7 augusti 2008 15:35

Åh, vilken liten söting. Förstår att du väntar på detta celebra besök.

http://violett.bloggagratis.se

 
rut

rut

7 augusti 2008 16:39

Vad söt han är men det är ju allihop som du har eller härstammar från din kennel.
Här är det lite regnigt lite disigt som gör jag längtar ut i min barndoms skogar där sagan vilse i vall. Tyvärr är det långt dit.
Kram!

http://www,rut.blogg.se

 
"Bettan"

"Bettan"

7 augusti 2008 17:40

Hej vännen min!

Ååååå, vad söt denna lille herren han är. Å jag kan förstå att du e pirrig inför denna träffen. Men du har otroligt vackra hundar efter de dina. Är så synd att jag inte köpte hund från din kennel redan från början. Som du vet var jag ju överförtjust i dina berners. Men kan ju inte skaffa någon på de närmsta åren. Men har jagtur s kanske vår gemensamma vän Gerty, håller på med avel av denna ras då det är dags för nya hundar här. Håller tummarna hårt, för ni 2 är nog de bästa kennlarna som jag har kommit i kontakt med.

Ska ta mig en sväng inom medresenärskan ikväll. Nu är det dags för en dusch :)
Kramis Bettan
Ps. lovar att stanna i detta land, men suget att flytta till danmark det e stort ds.

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

7 augusti 2008 19:27

Åh vilken fin herre, en riktig sötnos!

Tack för tipset om Medresenärskan, henne kommer jag att besöka igen!

Mysig torsdagskväll tillönskas! Kram

http://frump.bloggagratis.se

 
Gerty

Gerty

7 augusti 2008 19:46

Han var snygg den grabben

http://Prilyckans

 
Ingen bild

Ulla

7 augusti 2008 19:50

Godafton på sig Ruth!
Tyvärr så är dom söta småttingarna inte mina barnbarn, utan min halvsysters barn. Men jag kan ju nästan räkna dom lite som mina barnbarn ändå på sätt och vis. Det är 18 år mellan min syster och mig. Jag är nu 55 och min syster 37. Min syster och min äldsta son är födda samma år (1971) alltså födde min mamma och jag barn samma år. Hon var då 40 och jag endast 18. Barnens morfar fyller 94 nu i september och är fortfarande pigg och glad över sina barnbarn. Ojdå... det kanske blev lite rörigt, men hoppas du fattar ändå.
Kramiz

 
Charlotte

Charlotte

7 augusti 2008 20:47

Det är totalt livsfarligt att titta in hos dig, jag är kär!! En dag ska jag övertala maken så det blir vovve här. Han är bara för söt, hoppas att besöket avlöper väl men med den söta uppsynen kan det bara gå bra. Tack för tipset om bloggen, jag har läst hos henne lite förr och det är alltid en trevlig stund med många skratt. Tänk om man hade så många härliga historier att berätta. Ha en fin kväll och morgondag. Imorgon firar vi min mor som fyller 77 tror jag... jag börjar tappa räkningen.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

7 augusti 2008 23:21

En riktig snygging. Det får nog bli en tredje ras här kan jag tro…
Hoppas du har haft ett trevligt besök och att ni inte får alltför mycket regn. 50-100 mm är mycket vatten som jorden ska lyckas ta hand om. Men ni slipper nog de håra vindarna. Här har mycket träd blåst omkull och det är en hel del förödelse i skogen. Elen svajar lite ännu. Så vi har elavbrott med jämna mellanrum.
Vi har inte bredband, vi bor mitt i skogen och det lär inte bli något bredband här på många år framöver. ADSL lyckades vi koppla upp oss på för ca 2 år sedan, innan dess så hade vi modem som ringde upp. Och trådlöst fungerar inte, så vi har sladdar överallt när sönerna är på besök.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Anki J.

Anki J.

8 augusti 2008 00:18

Oj, vilken sötnos!!! Har en liten Liza här som nog inte hade sagt nej till ett sådant besök nu...Hihihi

http://www.jankils.se

 
Cina

Cina

8 augusti 2008 08:22

Ojdå vilken kunga besök det blir i Lerum då.
Ja hon bli med valpar tro...=))
Inget internet igår kväll så därför besöker jag dig idag!

Regnet öser ner o vi skall få 50-60 mm idag!
Brrrrrr så hemskt!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards