~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Senaste inläggen

Av ~ Ruth ~ - 18 juni 2016 21:00


     

Finbesök i trädgården, den var kvar i över en timma. Grått och duggregn i dag, blåst också, 18* ingen värme. I gårkväll kom dem första mördarsniglarna fram efter den långa torkan, dödade ca. 20 stycken, hoppas på en lindrig sommar på den fronten.

Önskar er allt got denna sommar.

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 18 juni 2016 18:30


 

Mina fula höstsockar är nu äntligen klara. Värmer säkert när en ny frostig vinter kommer hur dem en ser ut. Älskar att sticka sockar, helst med olika mönster. Nu annat på stickorna. Här kom det en rejäl åskskur nu och 3 hårda smällar, blixt och smällar direkt, nu tycks det vara över tack och lov. Önskar er en fin dag.

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 15 juni 2016 20:15


   

Nu väntar jag på att mina smultron skall bli riktigt mogna, det är så massor i år, tror det blir ett fint bärår denna sommar. Smultronen är som marktäckare i en stor rabatt, inget ogräs där inte.

 


Denna fina Jasmin-busken har så otrevliga varelser på sig, hoppas dem försvinner och inte förstör något, vet att jag har haft det någon gång förut också. Dessa blommor doftar bättre en liljekonvalj, hägg och syren.


Åskan har mullrat lite i fjärran, skulle önska en rejäl skur som hade pågått ett bra tag. Det är så tort ute, har inte haft en riktig regnskur på 1½ månad, bara lite duggregn ett par gånger, har kommit 6 mm sedan i natt och det är för lite för växtligheten. Tittar nu på fotboll.

Önskar er en fin kväll.

Av ~ Ruth ~ - 11 juni 2016 15:28

I gårkväll så var vi i Landvetter hos dotera och Patrik och firade barnbarnet Chanigue’s student. Fint väder, men ack så mycket knott. En supertrevlig kväll med många gratulanter, god mat och superbra ordnat. Vi hade ett stort partytält som var fullsatt med glada firare.

             


Sent på kvällen kom hennes pappa Mikael Börjesson och hämtade henne i limousin för att köra henne till hennes studentvänner i Varberg för mera hålligång och partaj.
   

 

Chanique på studentbalen med sin vän Rasmus.

 
Av ~ Ruth ~ - 6 juni 2016 20:00


 

Jag har klagat på min viktigaste framkomsthjälp ”gamla Berta”, hon behövde bara lite kedjeolja och översyn, men det var nog lite för jobbigt för gubben, så hon får en ny ägare i morgon, lite vemodigt tycker jag.

 

Fick en present av min man i dag. En ny svart som döps till ”Svarta Sara”. Får hoppas jag blir lika nöjd med henne, skall skaffa en svart korg bak, inte så fint med rött :-(

”Berta svek mig aldrig, blir Svarta Sara lika trogen” det återstår att se.

Han skall hämta nybilen den 23 och då ville han även glädja mig med nytt fortskaffningsmedel.

Prismässigt så är min present bara en spottstyver av vad han införskaffar, men jag har inte så stora krav. Han byter till ny bil vart tredje år, denna gången blev det en Volvo XE-60, kommer från fabriken den 23, imponerar inte på mig ” se karlar, då är det sådant som brummar och låter”.


Nu skall jag se på en film på TV och bara försoffa mig ett par timmar…

Av ~ Ruth ~ - 29 maj 2016 19:15


     

Dagarna rullar på, i dag är det morsdag, inget partaj på gång här. Vi har varit hundvakt sedan i fredags till gòa Lexie, barnbarntet Jennifers fina vovve, skall hämtas i dag, känns ovant att ha en stor hund i huset igen när vi nu har bara små.

 


I går var sonen Jerry med 2 av sönerna här. Han hjälpte sin pappa med att flytta staket och lyfta stenar, det är mycket ute som skall fixas nu. Önskar er alla en fina morsdag ��

Av ~ Ruth ~ - 17 maj 2016 13:54


     

Grattis till fina och underbara Norge, mitt barn/ungdomsland, saknar min släkt, syskon och vänner en dag som denna ��

Flaggar på altanen med den fina flaggan som jag fick av min kära syster Liv. Hoppas ni alla får en fin dag som lämnar många minnen efter sig, tänker på er.

���� ”Du gamla du fria du fjällhöga nord. osv. ����  Själv skall jag ut och klippa gräs, vi har ju ingen röd dag på almanackan :-(

Klem, kram, kläm och kram till er alla i Norges land och alla som är bosatta här��

Av ~ Ruth ~ - 16 maj 2016 19:45


       

Dagen började så fint med solsken och isiga vindar, nu mulet och grått väder, ja maj månad skall min inte lita på. Våran lilla Imonia Rozzie fyller 8 år i dag det firar vi med grisöron och kramar.

Sommarens växtlighet har kommit långt, sommaren knackar på även om maj månad är nyckfull. Vi har flyttat lite staket och lyft stenplattor och gjort rent under med ny sand. Sommartider är stresstider, så mycket att göra utomhus. Önskar er en fin kväll.

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Följ bloggen

Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Blogkeen
Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Bloglovin'

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se