~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg under augusti 2012

Av ~ Ruth ~ - 6 augusti 2012 16:43


       


Mina underbara vänner som gjorde att jag fattade mitt beslut utan betänkligheter.
Är så glad att jag har er i ur och skur, ni ställer alltid upp, en ros till var och en!


Jag har tänkt och funderat fram och tillbaka ang. gårdagens frustrerade tankegång. Har haft mardrömmar och ett huvud som gått i spinn, inte bra för en gammal gumma detta hehe, jag hade ingen ork för fortsatt tvivel och vånda.


Datorn har en så stor plats i mitt liv och jag vill ju inte ställa till det för mig så jag får en försämring, därav ringde jag till TELE2 och annullerade kontraktet, hade ju 14 dagars ångerrätt.


Ser i kommentarerna i går att TELE2 har läst mitt inlägg och kommenterat.
Det var en riktig förstående kille kom jag i kontakt med när jag ringde, så jag hade inte behövd vara så nervig för detta samtal. Dem skickar nu en returlapp så jag kan lämna tillbaka telefonerna. Nu är detta dilemma över för mig och jag känner mig lättad till sinnet. Jag tror mera på ADSL en mobilt bredband, det känns tryggast även om det är dyrare så är inte pengar allt här i världen (jo rätt så mycket trotts allt).


Pratade med min man i dag vid 11 tiden då stod han på språng med en kompis och skulle plocka hjortron, solen lyste där uppe. Här började det vräka ner vi den tiden och jisses vilka kraftiga skurar, nu har det upphört vid 16 tiden och det ser ljusare ut på himmeln, hoppas det inte kommer mera. Tittar nu på hästhoppning, det är kul.

 ♥ ♥Kram till er mina go’a vänner, ni betyder så mycket för mig !! ♥ ♥

**Har nu satt in en ny omröstning **

 

Av ~ Ruth ~ - 5 augusti 2012 22:16


 

Nu tröst äter jag suck :(



Skrev ju kontrakt med TELE-2 i ett svagt ögonblick, men Jag har blivit så tveksam, trotts prisskillnaden  så vet jag vad jag har och inte vad jag får. Vill inte byta ner mig på kvaliteten som jag i nuläget har "Bredbandsbolaget".


Fick mina telefoner i går, men det där med det tekniska och jag hmmm, det talar vi tyst om. Har fått igång telefonerna, efter mycket krångel så jag kan ringa ut nu, men dem ger inga signaler när någon ringer till mig, fasen så lack jag är på skiten.


Har surfat på nätet och gemfört priser och best i tester, i topp ligger Telia och Bredbandsbolaget som jag förstår, nu är jag en mera osäker på TELE-2.


Funderar starkt på att returnera telefonerna och stoppa det mobila data abonnemanget, har 3 veckor på mig. Blir jag inte nöjd så måste jag återgå och teckna nytt abonnemang på Bredbandsbolaget och det blir dyrt. Hela dagen har detta plågat mitt huvud. Har startat en ny ”SIFO UNDERSÖKNING” till vänster, svara förklara och var ärlig. Hatar att vara så vilsen i mitt huvud.

 Ett vilset inlägg i dag, men stort för mig.


Kram på er !

 


Av ~ Ruth ~ - 4 augusti 2012 22:15

Var på ICA och hämtade paket från TELE2, skall byta abonnemang både bredband och telefoni, har haft Bredbandsbolaget sedan 2006 har varit väldigt nöjd med det, aldrig strul, men det har kostat mycket Kr: 440.- per månad, med TELE2 bara kr: 267:- det är skillnad då blir det ett USB-modem. Nog blir detta pirrigt fungerar det lika bra tro ? vill inte ha någon försämring, är sketanervig.

 

I kväll 3 timmar med ”American idol 2012” på TV11, bara älskar detta programmet, har följt det i många veckor nu, i kväll blev 4 till 3, alla var värdiga vinnare. Det är så stor skillnad mot den Svenska IDOL, juryn är inte alls elaka i munnen och trampar på deltagarna så som det görs i våran IDOL, dem är sakliga och talar bara om vad som måste förbättras utan att stjälpa. Min IDOL är fortfarande Joshua Ledet, tror han blir vinnaren.


 



Sen middag i dag kl.20.10, frukosten var 10 + en TOP HAT glass på ICA, Better late then never, nu är jag mätt. Kanske skriva lite om min LCHF-resa, men det får bli en annan dag.


Gräsklipparen som jag klipper den stora gräsmattan med (utan uppsamlare) strejkar, den har ingen ork, så jag fick ta den andra, men inte med uppsamlaren (för mycket jobb att tömma)  fick hänga upp locket som håller uppsamlaren ca. 10 cm men jisses så grön jag blev när gräset sprutade emot mig, värst blev benen. Sedan bytte jag vatten på fontänen ute, det var mina stora jobb i dag, allt annat blev det vardagliga.


Nu börjar ”Djurkyrkogården”, en skräckfilm, vågar jag se den innan sovdax ? tror jag har sett den förut.

Kram på er alla.

 


Av ~ Ruth ~ - 3 augusti 2012 15:48


       


I går påbörjade jag rensa ett vildväxt parti i kanten av tomten, har syren träd och fläder som har spridit sig över allt. Är inte klar ännu, men en bit på väg. Är inte så van vid grovarbete med mina nävar så har fått en och annan blåsa på händerna. 

Märkte att himmeln började bli oroväckande blåsvart, så jag chansade på att hinna klippa hundarnas gräsmatta i stället, det började mullra men den var inte så nära.

 

3 av hundarna rusade in, men den som verkligen är rädd för åskan stannade troget hos mig, min lilla Nowah, jag var tryggheten. Efter en liten stund började regnet vräka ner, envist fortsatte jag, men fick kapitulera blev totalt pisseblöt, gick inte att klippa klart.

Genomdränkta utan en torr tråd på mig och Nowah såg nybadad ut, lilla gumman som litar på mig till 100% och utsatte sig så för åskregnet, snudd på djurplågeri, jag vet :-(

 

Regn även nu på fm. nu sol varvat med moln. Jag fick gräsmattan klar sedan pysslat med blommor både ute och inne, damsugit, tvättat och småpysslat. Det blev lite från gårdagen och pyttelite från i dag.

Ha en toppenfin helg och vi vill INTE ha mera regn nu.


Kramen

 

Av ~ Ruth ~ - 2 augusti 2012 16:00


 


Det är ju inget annat en OS på radiokanalerna och TV:n nu för tiden, liten förståelse visas för dem som inte gillar detta jippot och vi är många. När jag går hemma och pysslar brukar jag alltid ha P4 i öronen, tal och musik blandat. Men nu har jag bara musik via datorn, på hög volym med extra högtalare inkopplat. Gillar du 60-70 och 80 talets musik, då är detta något för dig, det finns program även med nyare/dagens musik, välj bara program som griper tag i ditt hjärta och ger sprattel i benen.


Har man party hemma så är det ett måste med Clabbe’s varierande toner. ”KLICKA HÄR”.

Sparar du ner sidan till skrivbordet och har pausat så kan du fortsätta där du slutade lyssna även om sidan stängs och sparas tills nästa dag.

 

Läste på aftonbladet i går att  Hotmail snart ett minne blott.
Sedan 1996 har e-posttjänstenHotmail varit en självklar tjänst för att skicka och ta emot e-post för drygt 325 miljoner användare världen över, är du en hotmail:are ? Men nu kastas plötsligt den verkligheten om. För inom en snar framtid kommer tjänsten att bytas ut mot en ny version av en annan Microsoftklassiker: Outlook, den har jag alltid haft på mina datorer och är väldigt nöjd med den.

Kram på er alla!

Av ~ Ruth ~ - 1 augusti 2012 14:59

"Klicka gärna upp bilderna stort"

 


Sitter nu och äter lunch och hundarna knaprar på var sitt grisöra, Saidie är så snabb så hon fick även ett litet tuggben så dem andra skall få äta sitt i lugn och ro.


       



Har tappat bort min jobbargnista som kom så starkt för ett tag sedan, nu har den falnat, är så ledsen för det. Tårarna flödar på semesterfirarna, skilsmässorna ökar efter trängseln och nötningarna som orsakats i trånga husvagnar, tält och småstugor, det är ett faktum ”I nöden sättskärleken på prov”. I dag är det 1:a augusti, den sista riktiga sommarmånaden för i år.


 Fönstren ser ut som kom och hjälp mig efter allt regn och all blåst, har ingen lust att ta i tu med det, nu är jag lat. Så vad har sommaren gett oss som skulle vara riktigt positivt ? ja, det vet inte jag, gör du? När vädret är så här så känns allt nattsvart och trist, i går em. var det ringa 14 grader.



     



Vid ½-10 i gårkväll så fick vi en fin rodnad på himmeln, sällan den blir så röd här nere. Knappt 20 minuter senare så kom det en störtskur och åskan mullrade i fjärran, även nu lyckades vi komma undan blixt och dunder. Inget skval i dag, snålt med sol, det är bara soldis, rätt skönt faktiskt.



Kramen till er alla!

 



Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards