~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012

Är frustrerat och osäker

Av ~ Ruth ~ - 5 augusti 2012 22:16


 

Nu tröst äter jag suck :(



Skrev ju kontrakt med TELE-2 i ett svagt ögonblick, men Jag har blivit så tveksam, trotts prisskillnaden  så vet jag vad jag har och inte vad jag får. Vill inte byta ner mig på kvaliteten som jag i nuläget har "Bredbandsbolaget".


Fick mina telefoner i går, men det där med det tekniska och jag hmmm, det talar vi tyst om. Har fått igång telefonerna, efter mycket krångel så jag kan ringa ut nu, men dem ger inga signaler när någon ringer till mig, fasen så lack jag är på skiten.


Har surfat på nätet och gemfört priser och best i tester, i topp ligger Telia och Bredbandsbolaget som jag förstår, nu är jag en mera osäker på TELE-2.


Funderar starkt på att returnera telefonerna och stoppa det mobila data abonnemanget, har 3 veckor på mig. Blir jag inte nöjd så måste jag återgå och teckna nytt abonnemang på Bredbandsbolaget och det blir dyrt. Hela dagen har detta plågat mitt huvud. Har startat en ny ”SIFO UNDERSÖKNING” till vänster, svara förklara och var ärlig. Hatar att vara så vilsen i mitt huvud.

 Ett vilset inlägg i dag, men stort för mig.


Kram på er !

 


 
 
Bettan

Bettan

5 augusti 2012 22:43

Japp jag har rötat att jag har haft men bytt tillbaks till bredbandsbolaget. Å jag skrev ju om detta som igårdagens inlägg =). Men som sagt var det kan vara bättre mottagning hos dig där du bor än vad vi har här. Men jag har hört flera här då de gick ut med en kampanj förra sommaren. Där de utlovade bättre prestanda m.m att utav de 200pkt som posten lämnade ut gick över 100 i retur.

Hade jag varit dig så hade jag nog attans behållt bredbandsbolaget eller valt att teckna med telia. Då de är bättre än tele2. Men det är ju min åsikt =)

För övrigt önskar jag dig en riktigt god kväll & ät nu inte för mkt godsaker. Då mår du bara tjyvens för det.
Kram på dig vännen min

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Gun

Gun

5 augusti 2012 22:48

Jag har telias och det fungerar jätte bra (mobilt bredband). Har inte haft några andra operatörer så jag kan inte utala mig. Godis.... det är gott melan varven.
God natt, nu måste jag krypa i kojs jobb i morgon.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

6 augusti 2012 01:09

Jag har Tele2 som operatör till mitt Internet och det fungerar hur bra som helst. Har ADSL, via telejacket. Innan dess gick det via antennuttaget, men så bestämde min hyresvärd att det skulle bli Telias fiberkablar i huset och då föll valet på ADSL.
De gånger det krånglat har jag snabbt och lätt fått hjälp av Tele2's support.
Jag har flera gånger blivit erbjuden bredbandstelefoni, men alltid tackat nej. Tycker allt funkar bra som det är.
Har hemtelefoni, mobilen och Internet hos Tele2. Avskyr Telia. Ska mycket till för att jag ska gå tillbaka till dom.
Ha de gott!
Kram

http://airams.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

6 augusti 2012 07:15

Har haft allt hos Tele 2 förut, men jag hade mycket strul med det mobila bredbandet och när man ringde till Tele2 så kunde man få sitta hur länge som helst för att få prata med någon, nu när jag bytt så fungerar allt som det ska.Ta dig en riktig funderare på hur du ska göra
Ha det bäst vännen
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

6 augusti 2012 10:00

Ta och tänk igenom om du vill ha Tele2 jag har bytt för det var bara strul med dom. Och det är tusan inte kul och köerna dit om man får fel o behöver hjälp är mycket mycket långa.
Nääää tänk igenom detta ordentligt!
Ha en fin dag!
Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

6 augusti 2012 10:30

Har aldrig haft strul med Telia kopplat till vårt vanliga tele uttag De under oss får surfa på vårt trådlösa för mobilt funkar inte här. Min dator är fortfarande inte fixad så jag använder Affes mobil i bland men gillar inte att skriva så mycket på dessa små bokstäver.
Hoppas allt är bra annars kram Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

 
Tele2

Tele2

6 augusti 2012 10:57

Hej Bernamis,

Det var tråkigt att se att du fått en skakig start med oss. Har du några problem med telefonerna eller bredbandet är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0772-25 25 25. Du kan även maila mig om du har några frågor eller funderingar.

Med vänliga hälsningar

Cecilia Uhr, Tele2

cecilia.uhr@tele2.com

http://www.tele2.se

 
ansepanse

ansepanse

6 augusti 2012 11:43

vad synd att du känner dig osäker, själv är jag supernöjd med Tele2, det fungerar väldigt bra
bamsekramar vännen

http://kinaguld.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards