~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 28 september 2012

Åter en dag i vånda

Av ~ Ruth ~ - 28 september 2012 23:41

Kram till er alla som är så förstående och ger mig tröst när jag är så nere och ledsen, det ger mig styrka.
 
Måste försöka att förtränga allt i min hjärna, men det är svårt, är rädd att jag skall få ett psyk brott även om jag normalt sett inte har dåliga nerver. Sover ca. 3-4 timmar på natten och äter dåligt, har ingen matlust. Tankarna bara snurrar när jag lägger huvudet på kudden, går inte att stänga av, besöker jag toaletten vid 6 tiden då maler det åter runt i hjärnan och somna om är lönlöst.
 
Alingsås polisen ringde i går kväll och jag gick åter igenom allt som har inträffat. Arne är i Danmark, åkte i gårkväll och kommer hem på onsdag, då skall han åter i kontakt med polisen, dem ringer under dagen.
 
Den stationära hårddisken vi fick köpa som skulle vara ny och det starkaste för hemmabruk, är nog en dator som han har plockat ihop av en som han har tagit med sig från någon han har lurat, den jobbar väldigt hårt och låser sidor när jag är ute på nätet, seg som sirap, får stänga av på hårddisken och starta om. Varje kväll när jag skall stänga ner för natten så är det 123 uppdateringar från Microsoft och den skall stänga när det är klart, när jag sätter på den på morgonen så skall den konfigurera uppdateringarna, men den står bara och maler på 0%, sedan kommer det upp en ruta att det inte går och ändringarna skall återställas.
Samma varje kväll och morgon.
 
Tror denna hårddisken går på sista versen. Så nu gör jag ingen brådska med att lägga in några nya program, för mycket jobb som får göras om. Det får åter bli en ny dator från en affär, men inte i nuläget, detta blir en dyr historia.
 
Ni som vet så låg det mycket på datorn, har gjort grafik och fotat mycket under många, många år. Har känt mig så säker har ju en extern hårddisk som automatiskt uppdaterar sig när jag gör något nytt, men efter att han åkte så var den tom, och det var den inte när han kopplade den till datorn, då visade han att här ligger allt och det är lätt fixat, sedan höll han på och grejade vid datorn och på kvällen var den tom.
 
Nu skall jag ta mig en huvudvärkstablett och lägga mig.
Kram till er all mina go'a vänner !
 

 
 
BrittMarie

BrittMarie

29 september 2012 00:28

Jag tycker det är otroligt tråkigt att läsa vad du och ett flertal andra har råkat ut för. Hur det kan finnas så elaka människor, som väl bara tänker på sina egna pengar. Du som ägnar så mycket tid åt datorn. Det är verkligen jättetråkigt för dig. Så mycket som är förlorat. Jag har berättat för min Jan och han blir väldigt upprörd när han hör om detta. Inte för att det hjälper dig så mycket att vi tänker på dig, men det gör vi i alla fall. Hoppas verkligen polisen i Alingsås kan reda ut detta. Hoppas du kan komma igen och blogga som vanligt så småningom!!
Massor av kramar till dig!

http://www.bengtssons.info/baloo.php

 
Cina

Cina

29 september 2012 05:33

Usch så arg jag blir när jag läser om detta helvete ni går igenom.
Hoppas verkligen polisen kan göra något åt detta.
Tänker på dig och förstår dig till 120%.
Ha en fin dag trotts allt skit!
Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

29 september 2012 07:06

God morgon!
Hoppas att du fått sovit lite.Vilket skit med datorn, hoppas verkligen att polisen kan göra något för att sätta dit killen.
Du ska veta att jag känner med er
Önskar dig en bra dag trots allt skit
Kram min vän

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

29 september 2012 08:54

Fy f*n vilken soppa ni hamnat i... Detta är ju helt horribelt. Hade denna man vetat nåt om datorer så skulle du haft kvar dina saker på den externa hårddisken... Usch och fy sicket kräk!!!
Hoppas polisen får tag i honom.
Går det inte att gillra en fälla. Ni försöker få hem honom igen och då står polisen där och tar honom...

Jag lider med dig och din man.
Stor BAMSEKRAM
/Maria

http://airams.bloggplatsen.se

 
margus

margus

29 september 2012 09:25

En rejäl kris har du fått här. Köp en rejäl dator från pålitlig firma med bra service. Kan vara värt ett lån för att åter få något att jobba med. Kriser löser man bäst genom att jobba framåt, så känner jag det.
Milde tid, det är ju som att ha haft inbrott! Gå och prata med en psykolog, vetja. Lätt att komma med råd när man inte är drabbat själv, ja. Stackars, stackars dig. Vilket jävla elände.
Kram

http://margus.bloggplatsen.se

 
ansepanse

ansepanse

29 september 2012 10:40

nej, usch fy, man kan tydligen inte lita på någon längre, vad ledsen jag blir och känner så med dig, det där var inte roligt det minsta
sänder en massa styrkekramar härifrån till dig vännen <3 <3 <3

http://kinaguld.blogg.se

 
Madde

Madde

29 september 2012 12:43

Men herre gud!!!! Vilka jävla typer det finns och dom nästlar sig in överallt. Tycker verkligen synd om er, finns här om du vill prata vännen och jag hoppas att dom kan sätta åt idioten riktigt ordentligt!
Kramar Madde

http://runezzaz.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

29 september 2012 19:03

Älskade vännen!
Detta är helt sjukt det du har råkat ut för. Det är sådant man bara läser om i tidningarna, det häder inte oss typ. Men nu jäklar har du drabbats hårt.
Misströsta inte vad det gäller din externa hårddisk. Det kan gå att rädda den i alla fall & få det åter som har funnits på den. Men då behöver du få tag i en som är jäkligt haj på återställning av systemet. Kan även vara som så att den inte är kompitabel med din nya maskin. Då den i sig bråkar... Har du en annan gammal data hemma? Prova att koppla ihop den externa med den. Så ser du i så fall om den är tom eller om det finns ngt där.
Mina varmaste kramar till dig vännen <3<3<3

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Love

29 september 2012 22:34

Det viktigaste nu är hur du själv mår. Försök sova, äta o koppla bort tankarna för ett tag. Att ta sig igenom en sån pärs sliter på kropp o själ. Mina tankar är hos dig.
Kram min vän.

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

30 september 2012 16:10

Bamse kram men det hjälper väl inte mycket kan jag tänka men du skall veta att jag tänker på dig.
Fy vilken otur hoppas polisen kan sätta åt den skyldige.
Ja man kan snart inte lita på någon Vi har tur som har en god vän som jobbar med datorer. Men jag mister mycket när den externa hårdisken pajade bara så där ..
Kram min vän Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

30 september 2012 22:11

Har skickat ett mail till dig men vet inte om det kom fram? Annars har jag edovermar@tele2.se
Miljoner av kramar till dig världens goaste <3<3<3

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Gun

Gun

30 september 2012 22:54

Hoppas att polisen kan lösa det hela.Men du måste sova och äta.
Jag vet att det är lättare sagt än gjort... men försök.
Tänker på dig.
Många kramar
gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards