~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Är tom i bollen.

Av ~ Ruth ~ - 27 september 2012 23:45

Väljer att gå ut med detta som en skarp varning!
 
Det har varit väldigt jobbigt sedan sist. Historien är så lång så det går inte att återge. Men för att ni skall förstå så läs denna artikel som jag hittade i denna TIDNING UTE PÅ NÄTET, KLICKA HÄR”,
många likheter med vårat fall, det är samma kille.
Detta inlägg skrevs i tidningen 16 mars 2011, hur många har till dags dato blivit lurade ?   
 
Vi har polisanmält det hela, men tror inte på något under. Det är första gången som vi har råkat ut för något sådant här, och jag lovar det kommer aldrig att ske mera, vi har varit godtrogna. Detta bluff företag annonserar i olika tidningar, i annonsen jag läste kallar han sig “Datajouren i Väst” och killen kallade sig David och ger pensionär/ungdomsrabatt.
 
När vi har lyckats få tag på han så här i efterhand så blir vi utskällda och han slänger på luren, vi har ringt från 3 olika telefoner och blir bemött på detta sett alla gånger. Så får ni problem med era datorer så kolla upp noga vilka ni tar hem och anlitar.
 
Vi blev blåst på kr: 7500:- + att den bärbara togs med. Nu tycker ni att vi får skylla oss själva, ni har rätt i det, men vi litade på denna killen, verkade vara duktig, kunnande och förtroendeingivande. Har nu en dator här som saknar allt jag hade på min dator, allt med hemsidor, bilder, program, adresser, era layouter och allt som jag använder på datorn, jag är helt nollställd, kan varken äta eller sova, känns som mina armar är avkapade, kommer aldrig mera att lita på någon jag inte känner.
Kommer att ligga lågt med bloggen dem närmaste dagarna, mår skit.
Kram på er alla.

 
 
Maria

Maria

28 september 2012 00:31

Det där låter då inget trevligt, tänk bara att dom kan me, ingen som helst skam i kroppen. Förlora allt man har på datorn är ju inget vidare
hoppas det löser sig till det bästa.
Kramizar

http://torparmor.blogspot.com

 
Carina, Boris och Gänget

Carina, Boris och Gänget

28 september 2012 00:38

Det låter som om det inte är en trevlig kille... fy vad ledsamt. Jag vet hur mycket material du hade till alla hemsidor du pysslar med.

Tröstekramar (om det hjälper)

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Love

28 september 2012 01:01

Min kära vän. Det är fruktansvärt det du råkat ut för o fler med dig. Klart man tror att det är seriöst så inte kan ni ta på er "skyll er själva" Jag känner med dig o hoppas verkligen han åker fast ordentligt. Så mycket värdefullt du förlorat. Går det inte att få tillbaka? Önskar jag kunde göra något för att hjälpa dig o förstår att du mår jättedåligt.

En kram o jag hoppas du trots allt kan sova och att det känns bättre i morgon.

 
lillis

lillis

28 september 2012 07:00

Men fy så hemskt, finns folk till allt hoppas att killen åker dit. Du ska veta att jag känner för dig och tänker på dig
Styrkekramar min vän

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

28 september 2012 08:14

"skylla sig själv", visst kan man se det så också men jag tycker inte det ! Det finns folk till allt och just inom datasidan är det nog väldigt lätt att ge sig på gruppen som kan minst ! Det är verkligen skammligt att bete sig på detta sätt ! Hoppas verkligen denne oseriöse typ åker dit.....fast kännbart straff, ja det tvivlar jag på eftersom dessa skurkar allt för ofta kliver mellan luckor i sveriges lag ! Kram på dig !

http://corina.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

28 september 2012 09:24

Det var ju inget rolig läsning precis, hur tänker folk igentligen hur kan man vara så fräck och göra på detta viset. Ja förstår att du inte kan äta eller sova.
Herregud skall du förlora allt i datorn det är många års arbete.
Blir så ledsen av att läsa detta LIDER MED DIG!
Styrkekramar min vän!

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Gun

Gun

28 september 2012 17:21

Fy vad trist att behöva råka ut för något som detta. Det var inge rolig läsning. Känner med dig ska du veta. Det kunde nog ha varit vem som helst som råkat ut för dem skulle jag tro.
Man blir totalt ställd när man förlorar allt i sin dator.
Många kramar
gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Anne-Sofie

Anne-Sofie

28 september 2012 18:21

Det går att få fram det mesta som du tror är förlorat, men det är lite krångligt och inget som man gör själv utan att ha tillräckliga datorkunskaper. Men om du känner någon i din bekantskapskrets som vet hur man laddar hem programvaran som behövs för detta, och kan tala om för dig hur man gör sen, så är det mesta räddat.

Kram!

http://blogg.passagen.se/anne-sofie2

 
Bettan

Bettan

28 september 2012 19:51

Men för i helvete!!!! Ja ursäkta uttrycket min älskade vän. Jag trodde jag var tom på tårar... Men icke då... Detta skulle bara inte få lov att hända dig! Så skylla dig själv... NEJ Ruth detta är ju svin du råkat ut för. Du är en godtrogen kvinna & gör ju ingen annan ont. Så att du blivit så här hårt drabbad det får mig att se rött. Önskar att man visste vart de fanns, så skulle de få se sitt helvete i vitögat. Det kan jag lova dig!!!

Om det finns något som jag har här hemma som du kan ha användning av så bara hojta till. Jag ger dig av allt jag har om jag har det du behöver. Vi alla tillsammans har säkert lite av var som du kan ha behov av. Miljoner av varma kramar <3<3<3

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
gerty

gerty

28 september 2012 22:36

Vilka skurkar det fins, en del kan då med allting, det är så tråkigt jag hör av mig på tele endera dagen

http://prilyckans.bloggplatsen.se

 
margus

margus

29 september 2012 09:20

Åh, fy fasen! Vilken chock! Förstår precis hur du mår. En riktig smocka, och hela livet uppochned. Stackars dig, detta önskar man inte ens sin värsta ovän.
Vi får skylla oss själva för väldigt mycket idag, inte bara för att bli 'lurade' utan även för att bli arbetslösa och SJUKA. Sverige är inte vad det varit. Och man kan INTE LITA PÅ NÅGON. Här gäller både hängslen och livrem.
Visst tar du nya tag så småningom, men det tar tid att hämta hem allt som nu är borta. Kramar.

http://margus.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

29 september 2012 14:44

Detta var ingen rolig läsning...jag har inte varit inne på bloggarna sen i onsdags så jag visste inget förrän nu.Jag beklagar verkligen det som hänt och hoppas den skurken blir fasttagen.
Kram på dej<3

http://violett.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards