~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Katya har flytt sin väg, regnet likaså.

Av ~ Ruth ~ - 14 september 2011 22:31

I nattens mörker är alla katter grå, så även mitt hus.
"Klickbild"


  

Det gick att klippa gräset i dag, så skönt, kunde ha väntat ett par dar till, men hur blir vädret, vågade inte chansa.

Har suttit och kikat på nätet efter en ny vinterjacka, har hittat en som jag är förtjust i. Varför är allt som jag faller för så dyrt ? har ingen guldgruva att plocka ifrån så det gäller att tänka mig för både en och tre gånger innan beslut fattas.


Klantade mig rejält i dag, städade ur kylskåpet och tappade en flaska med Kinesisk soya på stengolvet, den var bara ½-fylld, men det var en stor flaska, hur mycket jag en torkade så fick jag inte upp allt tycks det som, höll på en ½ timma och torkade (en gång och aldrig mera hoppas jag.)


Har tittat på ”Bonde söker fru i kväll”, 1:a träffen med en 5 minuters speeddating, fy så pinsamt att se, så nervösa bönder, inte så konstigt, tyckte synd om dom, en helt absurd situation som är så onaturlig.

Känner mig pirrig inför morgondagen. Nu skall jag kika efter vad ni har haft för er.


Kram på er alla både kända och okända.

 
 
lillis

lillis

15 september 2011 06:36

God morgon!
Oj vad upplyst och fint ni har i huset.Skulle oxå behöva en ny vinterjacka men allt är så dyrt.Hoppas att det inte blev någon fläck på golvet.Tittade oxå på Bonde söker fru och fy vad nervöst för dom
Lycka till i dag
Kram min vän

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Maggan

Maggan

15 september 2011 09:04

Ska jag tala om en nyhet? Det regnar!!!
Nu blir det åter en innesittardag kanske.Tur jag har mycket garn.
Skönt att du tyckte lika som jag vad beträffande rivningsraserierna i kommunerna.Kände mig som en riktig gnällkärring,men när jag får stöd så vet jag att jag tänker i rätt riktning. Som du säger det får inte rivas bara för att det ska rivas.
Tråkigt att du tappade flaskan i golvet. Jag gjorde sammaledes för några veckor sen. Den flskan var det parfym i !! Inga fläckar,men vilken doft!!
Ser som sagt inte på dessa förnedringsprogram. Jag klarar inte av det.
Gu vad spännande att få höra vad du ska göra i morgon då!
Hoppas att solen skiner på dig,men inte troligt,och att du får en fin torsdag. Kram min kära vän.

http://bloggplatsen

 
Ingen bild

Love

15 september 2011 09:37

Morgon Ruth!
Solen skiner i Närke och den finns nog i Göteborg också hoppas jag. Klart man blir nyfiken. Några små funderingar har jag får reda på om jag gissat rätt när du kommer hem. Det är säkert något possitivt o roligt.
Vinterkläder har jag tack o lov för visst tar det i plånboken. Jag har ju varit hemma många år när barnen var små så pensionen är inte av den höga sorten men man får vara glad för det som trillar in.
Tack o lov kostar det inget att vara ute i naturen och jag ska nog ta den lilla ryggsäcken med kaffe den stora hunden och försöka mig på en tur. Tur är det också att värktabletter finns annars kom jag inte långt.
Ha det nu riktigt bra med gubben.
Kram
Love.
¨

 
ansepanse

ansepanse

15 september 2011 10:13

fin stämningsbild på ditt hus, jag tittar inte på Bonderiet, det är som du säger ganska pinsamt, förstår inte varför bönderna vill vara med där
Sv: garnet heter Järbo och är 100 % acryl
bamsekramar vännen

http://kinaguld.blogg.se

 
Lena

Lena

15 september 2011 10:29

Godmorgon på dig!
Det har hänt mig med,inte roligt att ta reda på sånt.En fin bild på ditt hus.Det ser så stort och rymligt ut.Hoppas du har rätt i antalet valpar.)Ingen guldgruva här heller.Jag får nog ha min gamla vinterjacka den här vintern oxå.
Kram och ha en bra Torsdag.

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
gerty

gerty

15 september 2011 10:43

Hoppas att ni blir nöjda i dag

http://prilyckans.bloggplatsen.se

 
BrittMarie

BrittMarie

15 september 2011 10:57

Så stämningsfull det ser ut i ditt kvällsupplysta hus. Där kan man inte ana vilka äventyr som händer i ditt kök. Fy, så jobbigt det låter. Jag gjorde en grej som var helt tvärt om en gång. När jag skulle handla, ställde jag mina varor på bandet som vanligt. En flaska grönsåpa råkade välta när det blev fart på bandet. Tydligen var korken inte riktigt åtskruvad...Vad kassörskan fick torka! Jag tyckte det var superpinsamt, men det luktade nog gott i den butiken resten av dagen.
Kram

http://www.bengtssons.info/baloo.php

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

15 september 2011 16:31

Ojoj vad mycket fönster det lyser i. Vackert i höstmörkret. Affe fixade så en stor flaska med mörkbalsamvinäger for över väggar mattor golv Inte kul, men han har tålamod så det förslår inte ett knyst sa han bara hämtade hink och trasa.
Jag hade svurit långa ramsor i och för sig gjorde jag väl det i tysthet.
Här har det varit fint höstväder sol ingen blåst.
Vinterjacka fick jag förra året av Kusin Marie -Louise hon tyckte min så kall ut så en sprillans ny vit dunjacka av bästa kvalite gav hon mig den lilla vännen.
Ha en bra helg kram på dig kära Ruth
Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

 
Ammis

Ammis

15 september 2011 18:48

Såg också Bonden och det var verkligen pinsamt. Stackare, den ena var ju mer generad än den andra. Det är vågat att ställa upp sådär. Jag skulle kunna göra det (om jag va singel förståss) men då skulle ju jag vara "Bonden", ha ha. Naturligtvis!! :D Ha det gott. krAMelikram

http://ammis.bloggplatsen.se

 
agge

agge

15 september 2011 21:55

ja du Ruth. Det är lika för mig. Jag faller alltid för de dyraste sakerna, nästan iallafall. kanske har man varit rik i ett tidigare liv annars förbereds man för ett kommande.

Vad jobbigt när det händer sådana där saker , då ens fingrar liksom inte vill som en annan vill..gah. Det händer då o då och jag tycker att jag blir klumpigare ju äldre jag blir.

kram

http://havefun.bloggplatsen.se

 
Margit

Margit

15 september 2011 22:30

Inte roligt, när man tappar ner..och det skapar massor med extrajobb också...
Jag såg också..reprisen i natt på Bonde söker fru..ja, va nervös dendär killen var... Tycker det är kul att följa med och se..hur det blir..och där sitter man vid TVn..och har sina egna åsikter..om HUR/VEM dom ska välja.
Bättre väder idag ..i allafall..och skönt var ju det...
Kram!!!

http://margitholm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards