~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 30 april 2011

Pingsthelg, vad då ? har jag inte märkt.

Av ~ Ruth ~ - 30 april 2011 22:41

 

1:a maj i morgon, sommarmånadens första dag, jag tycker den kom för flera dagar sedan, för den värmen som råder går inte av för hackor, en helt storslagen sol har fått makten, inget regn på flera veckor.


Denna dagen har vi åter jobbat med veden, vi har vedklyven till låns av en granne och vi måste ge oss mot Lerum inom det närmaste, så dagarna rinner mot sitt slut, vilken dag det blir avgör vårat jobb.


Vi har inte orkat fira denna dagen, har bara tagit det slappigt efter dagens jobb. Morgondagen blir den samma bortsett från att vi skall ha Gullans lilla vovve ett par dagar, hon skall till Norge och hälsa på barn och barnbarn med familjer.


Hoppas ni som firar får en underbar dag även i morgon med sol och värme.

Har ingen Valborgsbrasa att visa upp, den Svenska och Norska flaggan vajar för vinden, båda är mig lika kära.

 
 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

1 maj 2011 00:08

Man behöver ha en slappardag ibland och bara ta det lungt.

Önskar er en riktigt härlig 1:a Maj.

(Här har det regnat ikväll)

Kramen från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

1 maj 2011 07:54

Inget firande för min del heller. Man orkar inte när man ska jobba. Men jag är lika glad för det, slapp ju frysa vid en brasa detta året för någon värme var det inte hos oss i alla fall. Inte nu heller på morgonen fast solen lyser, blåser bara kallt. Kram !

http://corina.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

1 maj 2011 10:07

Vi hade en trevlig eftermiddag och kväll hos svågern och svägerskan igår,ingen brasa för vår del eftersom det var inställt dit vi brukar åka.Det ryktades om att det var dåligt med folk som ville hjälpa till och då blev det inställt,synd tyckte vi,men inget att göra åt.

Ha en fin 1:a maj!

Kram

http://violett.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

1 maj 2011 10:09

Vad ni jobbar och står i, men förstår att ni vill ha klart innan ni åker hem igen
Ha en bra 1:a maj
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Birgitta

Birgitta

1 maj 2011 11:05

Inte så mycket firande hos oss heller. Pyssel på gården har det mest blivit. Sädesärlan kom nog tidigt i år till oss...men inga musöron på björkarna annu i alla fall.

Ha en bra 1:a maj!
Kram

http://gittaninorr.blogspot.com

 
Marina

Marina

1 maj 2011 11:23

Hej
Vilka underbara fina vackra flaggfoton.
Önskar dig en ljuvlig fin Första Maj samt en ny vecka som kommer.

Vänliga hälsningar

http://hem.passagen.se/yamahatjej

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

1 maj 2011 12:50

Jag förstår ju, att ni vill ha allt klart innan ni återvänder till Lerum, men snälla - var rädda om er också både du och din Arne.
Här tändes ingen brasa för det blåste alldeles för mycket. Lika mycket blåser det idag och nu har förmiddagens sol gömt sig bakom gråa moln. Få se, om vi går ut en sväng efter lunch, men just nu känns det inte lockande...
Mina varmaste kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

liv Karlsson

1 maj 2011 14:07

Hei på dere. Ja det var hyggelig og se din nye side og de flaggene, vi er jo nesten samme landet føler vartfal jeg. Ser du jobber veldig med veden, slit deg ikke helt ut til du skal hjem. Akurat nu hagler det her så hele bakken er full og hvit, det passe ikke nu da det er blit grønt. Vi er nu ferdig med 3 strøk på vegger og tak på hytta det ble kanon fint og lyst, i dag har Curt malt gulvene lys lys grå, det blir også veldig bra, skal ta gulvene tre ganger nu da det ikke er møbler der. Så er det og begynne på det lille kjøkkenet. I morgen skal jeg til Hamar på mamograff kl 9. 55 huff lit tidlig for meg. Søndags klem til deg dere fra oss to turtel duene i Norge.

 
Maria

Maria

1 maj 2011 17:52

Oj, oj vilken vedhög ni har fått ihop. Förstår att efter det jobbet behöver man vila. Idag har varit en blåsig 1 maj men vi har ändå suttit ute i solen.
Ha det gott/kramen

http://torparmor.blogspot.com

 
BrittMarie

BrittMarie

1 maj 2011 21:38

Hej! Här har varit ruggigt och kallt idag. Lite sol en stund på eftermiddagen, som lurade ut mig i trädgården. Inte var det väder att sitta och läsa bok, som jag trodde. Det blev allt till att jobba sig varm genom att rensa ett land istället. Kanske lika bra det.
På vår fasadflagga växlar vi mellan svensk och norsk fana. Den norska kommer upp när vi har besök från den norske sonen :).

http://www.bengtssons.info/baloo.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards