~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 24 april 2011

Av ~ Ruth ~ - 24 april 2011 15:20

Satt på Gullans mysiga altan i går och åt Påskafton middag en massa plockmat så jädrans gott. Även ett annat par var  också bjudna. Många trevliga timmar med mat och dryck. Jag syndade med en potatis till sillen och en mini baguette, vilket jag fick lida för på kvällen och ända till morgonen, precis som innan min nya diet med halsbränna och magknip, så nu är det slut med det.  Tyvärr så låg kameran kvar hemma så inga foton kommer.


 

Talgoxen hamstrar hundhår till sitt bo, det är en strykande åtgång på hårtussarna. Bilden blev utan skärpa och är otydlig, fotade genom fönstret, men vill visa den ändå.


          "KLICKBILDER "

 


För första gången sedan förra julen och påsken så såg vi Ekorren, blev så glad när den var i fågelmaten och åt. Det finns en granne här som dödar ekorrarna för att dom tar fågelägg, trodde dom var utrotade nu.




Visar smycken som jag fick av min syster när vi var i Norge, hon har pippi på smycket, ni skulle bara se, så ofantligt mycket hon har samlat på sig, så det jag fick är en pytte  liten droppe i havet. Klockan är jag väldig glad för också, men batteriet är slut, måste införskaffas nytt när jag kommer hem.


Ett stort Ankägg som hon har målat, med tjockt mönster av bladgull, kommer inte till sin rätt på kortet, mycket vackert. Fick ju även 10 tovade påskägg med olika färger på ullen, har inte fotat dom eftersom jag redan har visat dessa ägg innan. Tusen tack min kära syster.




I går när vi satt på altanen så var det + 33* där ute, riktig sommarvärme dag ut och dag in, en klarblå himmel. I dag blir det en vilodag.




Ha en underbar söndag mina vänner !


Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards