~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Ingen Norgeresa

Av ~ Ruth ~ - 28 maj 2010 09:28

blir det för Anna Bergendahl och Eurovision-finalen på lördag, det gick som jag trodde, fel låt representerade Sverige och det blev rejält bottenslam, i år står vi utanför med svansen mellan benen. Vi skulle skickat Erik eller Salem, hoppas Svenska folket fått sig en läxa, ja, ja, nog om det och detta.


  


Solsken och vackert i dag, men regn ska komma under dagen. Natten som var hade vi en frostnatt, så det är fortfarande lurigt med temperaturen.

Plockade små blommor från gräsmattan innan jag klippte gräset i går, dessa små blommor som man knappt märker blev riktigt söta i en liten vas, inte så hållbara inomhus för i dag börjar dom ge sig.


Gubben jobbar för andra dagen i dag, är med sonen och bygger en stenmur, han var ledbruten i går, ett tungt jobb om man inte är van. Han hade redan lämnat hemmet innan jag klev ur sängen, (envis är han som synden.)


Nu är kaffemuggen tom och jag skall börja min dag.

 
 
Ingen bild

Gilla

28 maj 2010 10:42

Tror inte det hade hjälpt att skicka varken Erik eller Salem. Pirelli skulle inte heller gått vidare till final om inte hon blivit ett sk. "Wild Card" utsedd av en jury. Bottenplaceringarna dom sista åren talar nog för att Sverige är ett land mer än ett bidrag som bara andra länder bojkottar, hur bra bidrag vi än har. För nu har vi verkligen haft variation dom sista åren. Inget verkar funka. Var många riktigt dåliga bidrag som ändå gick vidare, var väl rätt land. så vad göra?
Ha en bra dag. Urgulliga småttingar.Dom blir sötare för varje dag.
Kram Gilla

 
Ruth

Ruth

28 maj 2010 11:33

SVAR TILL GILLA:
JAG TRODDE INTE PÅ ANNA, VI MÅSTE TÄNKA I ETT BREDARE PERSPEKTIV OCH VÄLJA LÅT DÄR EFTER, HITTA EN MERA UPPTEMPO LÅT. TYDLIGEN SÅ HAR SVENSKA FOLKET EN EGEN SMAK SOM INTE GÅR HEM I I ÖVRIGA LÄNDER. JAG TYCKER ATT MÅNGA LÅTER SOM KVALADE I DESSA 2 PROGRAM VAR BRA.
~~BLOGGAREN RUTH~~

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

28 maj 2010 12:24

Förstod nästan att Anna inte skulle gå vidare,men det är ju synd kan man tycka
Söta blommor du plockat
Ha en skön fredag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

28 maj 2010 18:04

Det var ju synd att inte Sverige får vara med på finalen i år, men jag trodde inte heller att Anna hade så stor chans, låten tycker inte jag är något vidare bra men smaken är ju olika.Tycker överlag att de Svenska låtarna var dåliga, utom Jessica Anderssons låt för den tycker jag är väldigt bra. Norges låt som dom tävlar med i år tycker jag är bra, de andra är inga favoriter precis, bara en massa skrål och gapande.

http://violett.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

28 maj 2010 20:36

Hej,hej.Håller med dig om att det är tråkigt att vi inte har någon represetant för Sverige i år.Är väl inte så där intresserad av melodifestivalen,men brukar i alla fall följa vår representant.
Ha en bra helg.Och jisses så söta dom är dina små valpisar.

kramar Maria

http://ellebacken.webs.com

 
Cina

Cina

28 maj 2010 20:53

Ja tycker att de kan skrota hela tävlingen.

Regn o en hemsk åska här nu ikväll usch usch!
Annars har dagen vart solig o fin!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

28 maj 2010 23:39

Personligen så gillar jag Anna Bergendals låt och tycker hon har en fin och lite udda röst. Men tävlingen som sådan tycker jag blivit rena skräpet med alla dessa kvaltävlingar som håller på i flera dagar.
Söta blommor du satt på bordet!
Kram

http://www.cavaliersajten.bloggplatsen.se

 
Carina & Boris

Carina & Boris

29 maj 2010 23:37

Jag är inte heller något fan av Anna Bergendals låt, för mesig... Näe håller med om att vi skulle ha skickat någon av de andra.

Fina blommor!

Kramen från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
Ammis

Ammis

30 maj 2010 12:10

Lite skadeglädje känner man när det gick som det gick för Anna faktiskt. Men jag har aldrig gillat musiktävlingar, för det går inte att tävla i musik, jag tycker det är omöjligt. Men det var ju svenska folket som röstade..... Önskar dig en härlig Mors Dag, ha det så gott. KrAMelikram

http://ammis.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

30 maj 2010 12:48

Tösen har väl sin charm, men jag tycker inte har den där utstrålningen som krävs i så stora sammanhang. För mig ser hon ut som en liten tant. Som så ofta under åren kan vi konstatera att fel låt vann i Sverige.
Soliga kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
gerty

gerty

30 maj 2010 20:06

Jag vet inte om dom går att torka har inte försökt, och tack för ett trevligt samtal i går

http://bloggplatsen, se

 
Lena

Lena

30 maj 2010 21:42

Tittar in för att önska dig en god natt.Har du fullt upp med valparna?
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
margus

margus

30 maj 2010 22:39

Ah, min favoritduk på bordet. Är helt saligt förtjust i vitt med detta blå broderi. Ser alltid rent och fräscht ut.
Den alltmer hysteriska Melodifestivalen har jag numera inget till övers för. Råkade höra ett par låtar av 'misstag' och stod bara inte ut. Bytte raskt kanal.
Ha det!

http://margus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards