~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 9 september 2009

Fixat och donat i dag

Av ~ Ruth ~ - 9 september 2009 17:45

  


Har åter bidragit med blogghjälp i dag, blev riktigt nöjd faktisk, även blogg ägarna. Det är så ledsamt för alla som inte kan fixa till sin blogg när man ser hur andra kan få det, och det är inte gjort i ett nafs heller. Trist är det också att man måste spara och köra ut allt det lilla man gör i stället för att kunna förhandsgranska allt tills man är klar, sedan köra ut rubbet. Inte kul när man har en besökare som kommer in på bloggen mitt under arbetets gång, det kan då se ut hur tokigt som helst.
Har ätit en snabb måltid, gott men onyttigt, korvbröd, lite mos i det, gurkmajonäs, korven, senap och ketchup, så snabblagat och så gott, smakar som att man har varit på korvmojan och handlat. Lägg märke till att det är mjölk i glaset "L".
Har även varit ute och sprutat trädgårdsättika i hundgården och på andra ställen där det inte skall växa ogräs, börjar redan att bli blekt gult. Inte ett moln på himmeln nu och em. solen lyser så vackert.
Ha en fin kväll även du, du och du !
 
 
medresenärskan

medresenärskan

9 september 2009 18:14

Skönt att även du tycker det är trist med att inte kunnat förhandsgranska och fixa tills man är nöjd.

TACK FÖR GRATTISET PÅ MIN NAMNSDAG. GULLIGT !!!
Kram på dig vännen !!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

9 september 2009 19:23

Vad gott det ser ut även fast det är onyttigt men man måste frossa ibland.Så fint du har gjort när du varit blogghjälp, Jag har fått hjälp av Cina för jag fixade det inte själv,det är tur att det finns snälla personer för oss som inte kan
Ha en bra kväll
kram

http://danslillis

 
Lena

Lena

9 september 2009 19:30

Tack snälla rara söta för din hjälp.Det blev jättefint!kommer inte att byta så mkt mer nu,hihi!det är svårare.Vad ska du ha för det Ruth?förstår att du har fått mkt att göra.Det ser gott ut med den snabbmaten.Tack för att du hjälpte mig.
En stor kram till dig vännen min.

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

9 september 2009 19:36

Cornelia ska vara hos mig några dagar från i morgon!mamman har lite fullt upp just nu.Så det är bara att fortsätta som lektant.Och det ska väl gå bra,men känner mig väldigt trött och slut efter denna kull.Sen kommer Alina oxå framöver,hon är hos oss båda.Men hon trivs så bra där hemma,en stor tomt att springa på.
Tack vännen och ha en skön kväll!

http://lenaochpudlarnas-blogg.bbloggagratis.se

 
Carina & Boris

Carina & Boris

9 september 2009 19:52

Tack min älskade vän för hjälpen:D Det blev så tjusigt på vår bloggsida, kan inte se mej mätt på den. Vet ingen som är så duktig som du är att fixa och greja med bilder.
Här har vi ju fullt upp med annat... hihi!

Korv med bröd... gött det. Men inte uppskattat av barnen i huset. Man blir mätt iaf och det är huvudsaken.

Kramen från

http://www.eklovenskennel.se

 
stinalill

stinalill

9 september 2009 20:09

När man kommer in på din blogg Ruth, så ser man minsann, att här bor det ett proffs! Vad duktig du är på att fixa på datorn! Och hinner med att hjälpa andra oxå!

Undrar ibland vad det är som fattas i min hjärna, som gör att jag inte får tillet.... Men, men, skam den som ger sig. Idag fick jag iaf in en bild!!

Kramiz

http://www.stinalill.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

9 september 2009 22:31

Det där ser riktigt gott ut!Va precis ute i kylskåpet för att se om där fanns något snabbt och gott att stoppa i magen.Men inte fanns där något gott ,jo mackor men jag blev sugen på en korv eller två.
Får handla hem lite korv i morgon,en macka får duga så länge.

Ha det gott kram Maria

http://ellebacken.webs.com

 
Ingen bild

liv Karlsson

9 september 2009 23:13

Ja du er flink du søstra mi til og fikse på data , beundrer deg STORT hvor fint du får det til. men du spiser ikke sunt fy.... men får unne deg en korv eller 3 da du har jobbet så masse med den fine bloggen din . Veldig glad i deg. og at du er min søster. STOLT AV DEG.

 
agge

agge

10 september 2009 09:56

Mmmmm, vad gott med en vanlig hot dog med mos och bröd....En riktig festmåltid minnsan.....

kram

http://jacastas.blogspot.com

 
Reneth

Reneth

10 september 2009 10:02

Snällt av dig att hjälpa till med bloggen. Jag tyckte också att den blev fin när jag kikade in. Korv med mos påminner mig om min barndoms söndagar. Då tog vi morfars bil och körde in till staden och åt korv med mos och gurkmajonäs..mums..kanske skulle ta det i dag när jag ska till staden. Jag måste dit för att fixa något vitt till överkroppen, som jag måste ha till begravningen i morgon. Mittensonen ska hänga med fixa med rullator och morsa..

Kramis
Reneth

http://www.svenssonstassavtryck.se

 
Cina

Cina

10 september 2009 14:17

Ja det var ju tokigt att man inte kan göra så för som du säger så ser det ju knäppt ut när man håller på. Och visst e det synd om dom som inte kan. Har hjälpt några jag oxå.
Visst tar det tid innan man blir nöjd och så ska den man gör den åt och bli nöjd. Men det är roligt.....hade nästan tappat lusten för bloggen. Men lusten kom åter!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards