~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 3 september 2008

Rosenrot skall det förbättra mitt levende ?

Av ~ Ruth ~ - 3 september 2008 11:24

Vaknade i morse av en blå himmel och solsken 23*, nu blåser det som skammen och moln börjar komma allt tätare på himmeln, skall bli regn sa dom på radion. Har sovit underbart med regnet smattrande på rutan, riktigt sövande. Känner mig lite piggare i dag, får se hur det blir utöver dagen. Jag och Berta (min cykel) skall till ICA (om vädret håller)och hämta 3 burkar "Rosenrot" 270 tabletter som jag har beställt på nätet, dom är så himla dyra på Hälsokost affären. Köpte min första testkur där och har nu ätit det i  några dagar. Vad är då dessa bra för ? jo, nu skall ni höra upp, så här är det:



- Ökar orken och vår fysiska förmåga
- Skyddar våra celler mot stress
- Förbättrar vårt humör
- Ökar vår mentala förmåga (bättre koncentration)
- Skyddar och kurerar olika typer av stressrelaterade sjukdomar
- Ger en ökad östrogen aktivitet och ökad fertilitet

Vid stress: Skyddar och hjälper kroppens celler. Genom att öka ATP (kroppens viktigaste energikälla) får muskler, organ och hjärna mer med energi.

Effekt: Sover bättre, humöret blir jämnare, får mer energi och blir piggare. Dessutom normaliseras hjärtrytmen och blodtrycket.


Vid mentalt krävande arbete: Rosenroten har en normaliserande inverkan på hjärnans signalsubstanser.

Effekt: minnet förbättras och koncentrationen skärps, oro och ångest minskar, motivationen ökar vid depression, hypokondriska tillstånd mildras.


Fysiskt krävande arbete: Rosenroten ökar energiupptaget i cellen som omvandlar det till ATP, musklernas viktigaste energikälla. Samordningen mellan nervcellerna i hjärnan ökar dels för att de får energi, dels för att signalsubstanserna normaliseras.

Effekt: muskelkapaciteten ökar, koordinationen förbättras och blodtryck och hjärtfrekvens normaliseras. Kroppens återhämtning efter en tung fysisk aktivitet förbättras.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det är flera på nätet som har börjat med Rosenrot, berätta hur just du upplever din situation i dag gemfört med innan du startade, kul att få höra andras åsikter och erfarenheter !


Har sökt och kollat priser från olika företag, Här valde jag att köpa mina.



 
 
charlotte

charlotte

3 september 2008 11:52

Det lät intressant, vad innehåller dessa tabletter förutom rosenrot då? Finns det pollen i dem? Blev lite nyfiken, men jag kan inte äta sådant med pollen i, helt knäppt har gjort det en gång och fick hösnuva. Hoppas du kryat på dig nu. Min son har så låg normal temperatur att han blir väldigt dålig vid 37 grader. Och svamp, ja det ska man vara försiktig med. Tur det finns burksvamp också.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ia

Ia

3 september 2008 12:08

Jag har också provat rosenrot...tyckte det var ett ypperligt alternativ till all annan medicin man stoppar i sig...men jisses så dåligt jag mådde av dom....jag fick en hjärtklappning utan dess like....synd, för jag gillar fortfarande tanken...har provat flera gånger men samma sak händer varje gång!!
Men jag gläds med som kan använda det!!!

http://kajsalisa.blogg.se

 
Ingen bild

BLOGGAREN RUTH

3 september 2008 12:13

Svar till Charlotte: Kan inte se att pollen ingår i dessa piller.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svar IA: Hjärtklappningen försvinner efter någon dag. Står det 2 tabletter per dag, så ta 1 tablett dom första dagarna tills kroppen vänjer sig. Har du kvar tabletter så testa på nytt.

 
Jenn

Jenn

3 september 2008 13:41

Det der høres jo fantastisk ut,skulle gjerne ha prøvd de men må nok prate med min lege først pga alle medisiner jeg tar.Supert om de hjelper iallefall:))

http://skriverier.jenn-k.com

 
Birgitta

Birgitta

3 september 2008 14:06

Verkar vara en dundermedicin! Hoppas bara du inte får några biverkningar...!

http://birgittas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

BLOGGAREN RUTH

3 september 2008 15:38

Svar: Jenn
Ingen idé att fråga din läkare dom tror inte på några hälsokostpiller, inte veterinärer heller, det ingår inte i deras lära.

Svar: Birgitta
Har ätit hälsokost piller så långt tillbaka som jag kan minnas, har aldrig råkat ut för biverkningar, så jag tror inte det nu heller. Ock mycket, mycket sällan är jag sjuk, inte en gång förkylningar. Kan få räjelt en dag, nästa dag är jag frisk. Om det skulle finnas biverkningar så märkar man det säkert, men risken är nog liten.

 
lillis

lillis

3 september 2008 15:42

Själv äter jag Rosenrot och har aldrig varit dålig av den, har ätit den i 1år, så ät och må bra
Kramen

http://danslillis.bloggagratis.se

 
maki

maki

3 september 2008 16:42

Hur mår Du ,vännen?
Dt låter inte bra att krypa i trapporna för att lägga sig!
Feber för en mogen kvinna så passa högt, aj-aj!
Du måste ha en dumm basilusk i kroppen. Kanske bra att kolla hos doktorn, trots allt.
Rosenrot och andra hälsokost saker har jag inte emot, men kolla ändå grund orsaken.
Kan vara rökfriheten. Jag fick hemska utslag, dålig mage och jätte hosta halv år efter jag slutat???? Fattade ju ingenting; förklaringen skulle vara att jag återbalandserade kroppens normala ruljans, i vardags språk att säga.
Krya på Dig
m a k i

http://maki.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

3 september 2008 20:19

Blev jätteintresserad av Rosenrot och ska genast beställa. Äter ju östrogen och vill sluta med dom... bättre pröva det här då. Och de andra effekterna verkar ju jättebra.
Tack för tipset.

Hoppas du mår bättre idag.

Kram

http://frump.bloggagratis.se

 
agge

agge

3 september 2008 21:03

Rosenrot är bra för koncentrationen. När jag studerade för några år sedan så tog jag två tabletter inför tentamen....Det fungerade jättebra jag blev klartänkt och kunde verkligen koncentrera mig på det jag gjorde. Jag kunde resonera mig fram till det rätta svaret på ett sätt som jag inte kunnat förut.
Rekommenderar verkligen Rosenrot.

Ha det bra....

kram

http://agges.bloggagratis.se

 
Carina

Carina

3 september 2008 21:04

Ett bra tips! Ska genast inhandla rosenrot och se om det hjälper. Kanske kan jag återfå lite av min forna energi. Hade varit kanonbra ju

Kram Carina

http://www.eklovenskennel.se

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

3 september 2008 21:11

Jag har ätit det i 14 dagar, var trött och deppig. Märkte en tydlig förändring redan efter några dagar: piggare (och gladare!) för att inte säga energisk;) inte alls trött och har därmed lite svårt med sömnen.
Min* sort heter Friggs Rosenrot som finns i vanliga livsmedelsaffärer. 1 tabl om dagen ska man ta, inte fler. De innehåller 300 mg högkvalitativt rosenrotsextrakt motsvarande 600 mg rosenrot. Fick idén genom margus/Fågelperspektiv blogg. Tack för tipset margus!

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

3 september 2008 21:37

Låter ju som det är värt att prova. Verkar vara många som provat med gott resultat.

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

BLOGGAREN RUTH

3 september 2008 22:11

Så roligt att mångas intressen har växts, en fråga till Skogsfrun, vad kostar FRIGGS ROSENROT ? Kul att kolla innehåll och pris på olika prepparat. Sedan tar jag åter upp ämnet för att se vad ni nya tycker, ja om ni har provats förståss.

 
Marianne

Marianne

3 september 2008 23:39

Jag har provat rosenrot förut utan resultat. Men det kan ju vara värt ett nytt försök. Jag brukar äta Gerimax över vinterhalvåret och det har gensam effekt på mig. Gerimax innehåller ginsengextrakt.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
medresenärskan

medresenärskan

4 september 2008 09:48

Kanske man skulle prova detta. Resenärskan är väl lite betänksam eftersom jag äter medicin FÖR just hjärtklappning och gjort det i många år. Vi har en Rosenterapeut här i byn och hon har många kunder. Vad hon ger i form av behandling och preparat vet in resenärska men jag tror jag skall kolla det. Det låter väldigt intressant. Hösten är ju en jobbig tid på många sätt och vis och kan något få en att må bättre så varför inte försöka. Kram

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

4 september 2008 09:49

90 kr för 30 tabletter = en månads förbrukning. Köper nog på nätet nästa gång men ville pröva först.

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

4 september 2008 15:57

Hej, Hej!
Jag har i 4 dagar ätit FEROX ROOT´s ROSENROT, som dottern inhandlade till mej från "Life" hälsokostaffär.
302 spänn för 100 piller, och där varje piller innehåller 300 mg med garanterat innehåll av de aktiva ämnena "salidrosid" (1%) och "rosaviner (4%).
Tänkte att det är bra att jämföra "innehållet åxå...om någon vill och orkar!
Mina har inte börjat verka än, så jag sitter här och blänger på förpackningen och trummar med fingrarna mot köksbordet! Haha!
Blev också "inspirerad" av Margus plötsliga energi och kände att "nu måste jag bara prova....
Kram, Jenny

http://tantanimalia.blogspot.com

 
Ingen bild

BLOGGAREN RUTH

4 september 2008 17:43

Jag ser att det är lönande att kolla priser på olika ställen, inte så fel där jag köpte mina 3 burkar, varje tablett är på á 500 mg Rosenrot, med frakt och alla avgifter så kostade varje burk (90 stk piller) mig kr: 127 . Skogsfruns som hon köpte i mataffären "Friggs Rosenrot" kr: 90:- för 30 stk. Som ni ser av Jennys inlägg så kostar dom på "Life" hälsokostaffär kr: 302:- för 100 stk. Det är stora skillnader på priset och dom kronorna man tjänar kan man köpa annat roligt för.

 
stort och smått

stort och smått

7 september 2008 14:15

Intressant! Jag har en ask Rosenrot hemma, kanske dags att börja äta utav den?! : )

http://agneta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

http:// Hillevi

31 oktober 2013 20:34

Hej! Har provat rosenrot i ca 1 månad. Har haft mycket problem med extraslag på hjärtat sista året.Dessa problem är helt borta:)

 
Ingen bild

miola

21 december 2013 23:37

Hej! Har också haft mycket broblem med extraslag på hjärtat. Mina problem med det är helt borta,sedan jag började med rosenrot för ca 4 månader sedan:)

 
Mikaela

Mikaela

24 maj 2014 11:33

Rosenrot kan verkligen vara en räddning när man behöver lyftas. Rosenrot kombinerat med schisandra kan göra dubbelnytta då rosenrot motarbetar den mentala stressen och orkeslösheten, medans Schisandra hjälper till att minska den fysiska tröttheten och stressen.

http://passionforhalsa.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards