~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 25 september 2008

Av ~ Ruth ~ - 25 september 2008 16:57

Nu är allt på plats i köket, nu återstår bara att tvätta och gallra ur i köksskåpen, men det får vänta ett par dagar tills jag kan vrida trasan.

På bilden ovan ser väggen ut till att vara grå, men den är vit. Titta inte på den gräsliga gardinen jag hängde upp, den skall bytas, har tyg och skall sy nya.


Glömde berätta att jag kunde gjort mig väldigt illa i går, har en trave med bräder, tjocka, tunga och långa på 2 konsoler nere i källaren. Skulle ta ner en lite tjockare som låg lite längre ner i traven, vad sker, jo traven kom över mig, träffade mig i huvudet och axeln. Blev lite vimmelkantig några sekunder.


Värst tog det i vänstra tinningen och benet vid ögat, blev riktigt röd, tänkte jaha nu får jag min första blåtira, men är i dag bara lite blå i yttre ögonvrån och där är det jäkligt ömt och upp mot tinningen, har även en svag huvudverk på vänster sida, men det kunde gått värre. Får hålla mig inne några dager så inte folk  får för sig att det är hustrumisshandel, det är ju det första man tänker på när det är en blåtira, stor eller liten :-)


Min man är som vanligt i Värmland, begravning där i morgon som han skall närvara vid, det är (John) brodern till Folke som avled i slutet av maj månad. Befolkningen minskar drastiskt där uppe, så tragiskt och tungt, men alla är till åldern kommet så det är väntat. Det blir mer och mer tystnad i byn, inga yngre flyttar in, det är glesbygd syndromet. Döden står på lur utanför dörren för dom gamla. Dom blir i och för sig inte borta, dom har bara gått ett stycke i förväg, för vi skall alla på denna vägen färdas.

Av ~ Ruth ~ - 25 september 2008 12:09

Nu har jag makulerat min kamera. Ringde till ett annat företag (lite dyrare) men skulle få min kamera ev. på måndag, hade jag valt en silvergrå så skulle jag fått den i morgon. Hoppas nu på detta företaget, annars så går jag i taket.


Solen lyser så vackert i dag efter en stjärnklar och kylig natt + 2½* nattfrosten kommer allt närmare. Skall nu sätta upp det så återstår i köket. Får se vad det blir för något mera i dag. Återkommer längre fram. Ha en fin dag vart du en bor och befinner dig !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards