~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Slemmiga varelser tittar fram "suck"

Av ~ Ruth ~ - 13 februari 2008 17:26

Tror du inte på attan, mördarsniglarna har börjat vakna till liv, hittade 2 i min kompost i dag. Så som jag kämpade förra sommaren så skall det nog inte finnas så många nu hoppas jag. Kryp ni fram bara ur era gömmor, sedan hoppas jag på flera minusgrader några nätter, kanske ni begår självmord och blir frostpinnar. Är så jäkla hatisk till dessa varelser, (tror inte jag är ensam på det området.) Det blir till att plocka fram snigelsaxen och vara redo i tid för att börja klippa i tu dessa äcklizzar. Ett nytt krig startar i min trädgård, trodde i min enfald att det skulle dröja någon månad till innan det var dax ! I natt skall det bli upp till -6* jippiiii, går ner på knä och sträcker armarna mot skyarna och skriker högljut "ALLAH JALLAH" !

 
 
Frump

Frump

13 februari 2008 19:45

Redan? Dom är tidiga dom små slemmen...
Usch, ryser av vämjelse. Lycka till med slemjakten om dom dyker upp igen.

Ha en trevlig kväll i alla fall *fniss*
Kram!

http://frump.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

13 februari 2008 21:37

Oj,Oj. Nu har Ruth blivit riktigt mordisk. Håll er undan! Allha lyssnade vist på dig för nu ska det bli kallt.Ta fram ellefantstutsaren för dem som sen inte frusit ihjäl! Pang pang ,du ska döden dö!
Vad gärna jag skulle vilja se vår Ruth jaga de slemmiga krypen. Ha det så kul och kram på dig min vän!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Ulla

Ulla

13 februari 2008 22:09

Uschiannamej.... inte dom äckel päckiga slemmisarna redan. Då gäller det att vara beredd med vass spade i högsta hugg.

http://cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

13 februari 2008 23:04

Jakten på mördarsniglar kan börja. Men hu så rått det låter med att klippa itu sniglarna. Vi har aldrig haft några besvär av dessa marodörer ännu. Men jag kan tänka mig vilken skada de kan orsaka i en trädgård.
God jaktlycka.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Anki J.

Anki J.

14 februari 2008 00:04

Ja,Du Ruth. Håller med dig ang de där äckliga sniglarna men det är säkert en månad sedan jag såg en pytte liten i trädgården en morgon när jag var på väg till kaninerna och hästarna. Glömde att jag skulle hämta saltet när jag hade gjort mina ärenden och när jag kom på det några timmar senare så var den spårlöst borta.
Hatar dessa otyg... Kram på Dig!

http://www.jankils.se

 
Ingen bild

BLOGGAREN

14 februari 2008 01:11

SV: FRUMP..
Ja nu behövs det mycket jaktlycka framöver, kanske frosten i natt kan ge mig respit några dagar till, tror dom gömmer sig för kylan.

SV: BENGT..
Jo du u känner jag mig som den värsta sadisten, bara åsynen av dessa sliskiga varelser får mig att se rött och då är det INTE kul att se mig, så det så.

SV: ULLA..
Jag föredrar sax före spade, snabbt skall det gå, pinan skall bli kort..

SV: MARIANNE..
Det satt långt inne innan jag vågade mig på saxen, men förra sommaren var jag tvungen att blunda för det, efter några sniglar så gick det snabbt. Många använder salt, eller spetsar dom på en stålsticka, usch, inget får vara plågsamt så dom pinas. Saltet fräter dom till döds, näää. NÖDEN HAR INGEN LAG.

SV: ANKI..
Nääää, inte salt, snälla, lär dig saxen det går, jag vet. Jag tar dom med en istång och klipper av huvudet över en plastpåse så smidigt, inga plågor..

 
Cina

Cina

14 februari 2008 06:57

Bläää o usch för dessa äckel päckel sakerna. Tycker de borde har frusit ihjäl, men hos dig har de tydligen övervintrat.....ryser av bara tanken på dom....

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
margus

margus

17 februari 2008 10:34

Ja, hihi, hur säger man.. det är till att bli religiös på gamla dar. Och detta på grund av sniglar. Lustigt men ändå allvarligt. De ÄR ett stort hot för våra trädgårdar och vår trivsel. Håller med... klipp för brinnande livet!

http://margus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards