~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 22 februari 2008

Av ~ Ruth ~ - 22 februari 2008 23:12

Så var denna dansafton slut, Mi lämnade skeppet med flaggan i topp och Karl Petter halkade med på ett bananskall till nästa fredag. Så duktiga alla var även i kväll, är så impad. Tony får tummen ner -"määään"- charmig och kritisk som alltid, dömer alltid dansarna efter proffsnormer, inte alltid så roligt för dom inblandade. Det är mina kommentarer efter denna dans afton.


Hoppas jag slipper dansa med vargar i natt, för mångubben är fortfarande rund och stor och kan ställa till det. Hoppas jag är med i dansens virvlar i Let's Dance och rör mig som en svan, och bara svävar fram på golvet och får den åtråvärda 10:an av Tony och dom övriga kritikerna, då vaknar jag i morgontimman med ett leende och lördagen går som en virvlande dans av glädje.


Hoppas även ni får en lustfylld dansant natt (även om det bara blir den obligatoriska sängvalsen:-) God natt !


Av ~ Ruth ~ - 22 februari 2008 16:20

  Fy vilken busig dag, storm och regn piskar så det tjuter omkring väggarna. Går inte att vistas utomhus i dag så nu laddar jag bara för kvällens dansafton "Lets Dance", vad jag älskar detta program.. Fy vad det blinkar i lamporna, hoppas det inte blir strömlöst till kvällens begivenhet.


Min son kom på besök i dag utan sin familj, skulle ju velat pussa och snusa lite på lillpojken Liam. Tarraz min röda vovve följde med han hem för att busa med deras hund Cero, känns så tomt när en hund lämnar huset. Är ju så barnslig med dom små liven också, 100 förmaningar skickade jag med min son, tror det bara är jag som klarar sköta om mina små, usch så hemskt det känns nu. Vet ju att han kommer hem om några dagar, men för mig känns det som en evighet.

Sätter in en bild på min härliga Tarraz.


Hoppas ni alla får en rofylld och fin kväll..


Det blev för jobbigt och kommentera alla inläggen, men är det något speciellt, där det i frågasättes något, ställs en fråga eller något speciellt så kommer det en liten notis, förlåt !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards