~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 19 september 2011

Sorry

Av ~ Ruth ~ - 19 september 2011 22:21


Har man inte prioriterat dagens timmar rätt, eller på ett vettigt set så hinner inte jag med bloggen. Ligger efter med flera program på TV som jag måste (bara måste) titta på i efterhand på datorn, kanske hinna med något innan sovdags. I kväll är det ”Idol” och ”Det okända” som skall ses på Tv. Det är sååå många program jag vill se nu mera så jag blir helt yr i bollen, i somras var det bara repriser, nu krockar alla program.

Det blir så här nu mina kära vänner, efter ”Det okända” skall jag sikta in mig på att hälsa på några av er och struntar i allt annat, fortsätter besöken tillsammans med min kaffemugg i morgon bittig. Vill bara meddela detta så ni inte tror att jag har tuppat av, vill bara ge mig till känna denna kväll.


   


Kan visa 2 gulliga kattbilder som jag gjorde för en 4-5 år sedan där när jag höll på som värst med grafik, kommer flera framöver om du vill se.

....Kramelikram....

 
 
Marias Hörna - Njut av Livet ♥

Marias Hörna - Njut av Livet ♥

20 september 2011 07:26

Ja ibland blir det fel i tiden....och inget blir klart. Hoppas nu på en skön tisdag. Kram Maria

http://mariashrna.blogspot.com

 
lillis

lillis

20 september 2011 07:33

Så fina kattbilder du gjort, vill gärna se flera, det är bara kul
Håller med dig om att det är många bra program på TV just nu
Ha en bra dag vännen
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

20 september 2011 08:05

Ja det är väl ganska så typiskt att alla program börja nu. Jag har skippat Idol i år för jag gillar inte Alexander Bard eller vad han heter.
Fina animerade bilder du gjort på katterna.
Ha en fin dag!
Nu skall jag putsa fönster!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

20 september 2011 08:11

Underbara kattbilder. Har liksom slutat med grafiken numera....hinner liksom inte riktigt och fotograferandet är mycket roligare just nu :)Har startat ombygnad av hemsidan också, för vilken gång i ordningen vete katten :)
Tv:n står jag oftast över och allra helst skippar jag alla dessa typ Idol.Blir mest nyheter, sport och deckare......kram !

http://corina.bloggplatsen.se

 
Maggan

Maggan

20 september 2011 08:21

Ja det är många tv-program som man borde hänga med på ,men så krockar det ibland med annat.Och det får ju inte gå före detta tv-tittande. Men så är det ju bra att ha webben att se dom på då.
Gu vilka söta katter du visar. Älskar dom djuren.
Ha nu en bra tisdag. Själv ska jag ta en tur till Vadstena i em.
Kram!

http://bloggplatsen

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

20 september 2011 10:05

Ja det där med tv program Vi som bor på landet måste ha digitalTV eller någon annan box. PÅ den vi har kan man inte spela in ett progra och titta på ett annat Så det får bli en skön kväll någon gång i vecka med lapptoppen i sängen kollande alla progra jag har 4 premium för där är de flesta jag vill se, EX när Affe kollar Motorspot i TV.n där vi har alla kanaler.
Som du kanske vet är jag katt älskare har haft Norska skogskatter vanliga bondkatter, just nu bor ju min avlidna mammas katt hos oss sedan 2007 hon är född 1992, det är hon som placerar sig på lapptoppen i bland i protest.
Ha en bra dag kram Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

 
ansepanse

ansepanse

20 september 2011 11:41

mm, ibland eller nästan jämt tycker jag, så räcker inte dagens timmar riktigt till :)
jättefina kattbilder
en fin dag till dig - bamsekramar vännen

http://kinaguld.blogg.se

 
Maria

Maria

20 september 2011 12:04

Ja du det var en bra dag igår få träffa sonen o barnen, ja jag njöt. Tänk att man kan känna sådan glädje i hjärtat när man ser ett nytt litet liv. Vilka fina kattbilder du gjort, tänk det är mycket jag skulle behöva lära för att få till det så fint. Har försökt att få till rörlighet i bilderna men jag vet inte hur man gör, skit. Ha det så bra o hoppas du hinner med allt du skall göra idag.
Kramizar från torpet

http://torparmor.blogspot.com

 
agge

agge

21 september 2011 09:21

Kommer ihåg dessa fina animeringar. Sååå sööött. Du är ju så duktig på grafik. Hoppas att du får lust med din hemsida igen. Saknar dig där.

kram

http://havefun.bloggplatsen.se

 
margus

margus

21 september 2011 21:26

Har också en massa missade program som jag ville eller skulle sett. Först blir jag stressad, men när tiden gått känns det mer och mer oviktigt. Följden blir att jag struntar i dem. Farligt att jaga upp sig sådär.

http://margus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards