~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 15 september 2011

YESSSSS !

Av ~ Ruth ~ - 15 september 2011 22:51


           


Här går vägen dit vi skall, skylterna och den berömda pelaren är Gasklockan.

Rad 2: Nysatsningen för i år "Göteborgs hjulet", en korg är svart och det är en VIP-korg, undrar vad den har att bjuda på som inte dom andra korgarna har ? Sedan åker vi längs kajen och kommer slutligen till vårat mål.


         

Dom 3 sista fotona är taget genom fönstret på kliniken, en fantastisk utsikt från 5:e våningen.


Nu har vi varit i Göteborg, det är ju ingen lång resa, vi har ju bara 2 mil till GBG, men det var en mycket speciell resa för oss. Den 6 oktober skall vi båda operera våra ögon och det som är bra med det, vi behöver aldrig mera bära glasögon, fatta eller ? Hornhinnan snittas upp i överkant och en ny lins sätts under. Synen kommer tillbaka dit den var en gång för länge sedan. Eftersom det räknas som en skönhetsoperation så får vi bekosta allt själva. Svindyrt men väl värd pengarna, kunde fått en fin bil för den summan. Detta var våran stora dag, och jag ser mycket framemot denna dagen.

Efter den stora undersökningen så åkte vi och hälsade på dotera och hennes familj i Landvetter och fikade och pratade om våran GBG-tripp. Avslutade resan med att gå in på Jysk och köpte en ny datastol med armstöd till stugan i Värmland och en sittkudde för min stol här hemma, kvalitet ”Tempur”, jäklar så skön, nu slipper jag sitta på en vanlig kudde. Sedan har det varit Tv för hela slanten och timmarna flyger snabbt iväg.


Kram mina vänner ni är toppen, hoppas jag aldrig kommer att se er med andra ögon !

 
 
Anki J

Anki J

16 september 2011 01:40

Har hört lite av den ögonoperationen men är själv en liten mes när det gäller just operationer i ögon. Men kan bara hålla med att det hade varit så skönt att slippa glasögonen. Önskar er ett stort lycka till med era ingrepp!
Kram

http://www.jankils.se

 
Corina

Corina

16 september 2011 06:14

Står över sånt där med att peta i ögonen även om glasögon är både jobbigt och dyrt. Min taskiga syn har jag haft sedan barnsben och får nog ha kvar den :) Väljer att lägga mina pengar på kamera och objektiv istället så du kan titta på med dina opererade ögon :) Lycka till med operationen båda två.Kram

http://corina.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

16 september 2011 06:39

Det är bara att önska er lycka till med ögonoperation,skönt att slippa glasögon.
Vad många fina bilder du visar upp för oss så kul att se
En bra fredag till dig
Kram min vän

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

16 september 2011 08:01

Jaha tänk att jag för stog att det var detta ni skulle göra idag. Kostar ju skjortan o halva slipsen ju. Visst är det bra att det finns. Men jag behåller mina glasögon. <önskar er båda lycka till med operationen när det är så dags.
Ha en bra dag!
Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Maggan

Maggan

16 september 2011 08:41

Jaså det var detta som var hemligheten?
Är nog jättebra,men jag säger som vissa här att peta mig i ögonen,nej! Dessutom kostar det för mycket. Men var och en väljer för sig.Jag önskar er lycka till i alla fall.
Så förargligt att du inte kunde kommentera på min blogg,men nu har jag åtgärdat det. Hoppas jag!
Ha en skön fredag nu Ruth och kram på dig.

http://bloggplatsen

 
Gun

Gun

16 september 2011 08:54

Oj.... operera ögonen är även jag för feg för. Men det måste kännas härligt utan glasögonen. Men jag behåller nog mina:). Dyrt är det... Får ni vänta länge på operationen?
Jag som trodde du skulle ut på någon spännande resa:):). Nu sitter jag och väntar på att min kyl/frys ska komma vandrande.
Du får ha en trevlig helg.
Kram gun

http://anthilias.bloggplatsen.se

 
Birgitta

Birgitta

16 september 2011 09:18

Då förstår jag att ni är uppspelta :) Min syster har också gjort en sådan operation och hon är jättenöjd. Önskar er båda lycka till!Trevliga bilder från storstaden :)

Kram

http://blogg.birgittasplace.com

 
Lena

Lena

16 september 2011 09:59

Lycka till båda två med operationen.Det låter ju toppen att slippa bära glasögon.Fina bilder från staden.Det är säkert dyrt,men visst är det värt det.
Många kramar

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Marias Hörna - Njut av Livet ♥

Marias Hörna - Njut av Livet ♥

16 september 2011 10:35

Så spännande att få se värden med nya ögon. Önskar dig nu en skön helg. Kramar Maria

http://mariashrna.blogspot.com

 
ansepanse

ansepanse

16 september 2011 10:37

ahh :) vännen, det gör ni så rätt i, det är precis den operationen jag gjorde i våras, jag är supernöjd och behöver som sagt var inga glasögon alls längre, jag fick ju också bekosta allt själv men det är det värt. helt klart
den där VIP-korgen har glasgolv och glastak har jag för mig
lycka till nu :)
bamsekramar vännen

http://kinaguld.blogg.se

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

16 september 2011 10:55

Roligt att se att du är på G nu med operationen skall tänka på dig den 6 okt. Affe har opererat båda ögonen för starr då pasade de på att rätta till hans brytningsffel. blev jätte bra läser tidningen utan glasögon.
Jag har ju nyss opererat ögonen för en annan sak än synen den blev också lyckad.Var väldigt orolig före men det gick som en dans det ända var den starka lampan eftersom jag är ljus skygg den irriterade mig under hela operationen.
Tack för att du gillade mina holkar Det betyder mycket att höra din åsikt
Kram vännen ha en bra helg
Anita L

http://tisalaya.bloggplatsen.se

 
agge

agge

16 september 2011 11:42

Oj, vad avis jag blir...Jag skulle också så gärna vilja göra detta. Då jag bara hatar min läsglasögon som ska på o av hela tiden. Men jag är så himla feg då det gäller ögon och att någon ska pilla i dem.

Men ni gör så rätt som bestämt er för detta och jag önskar er lycka till då det är dax. <då kan du berätta hur det var och om det var läskigt och gjorde ont.....


kram

http://havefun.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

16 september 2011 12:34

Ja du min vän, glasögon kan vara ett stort bekymmer i många sammanhang och de är sannerligen inte billiga de heller. Linser har jag haft, men det är också bökigt. Käre Barnbarnet sparar till en sån operation och ser fram mot den. Det förstår jag att ni gör också. Varmt lycka till, när det är så dags!
Soliga kramar,

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

16 september 2011 17:06

Jag skulle varken våga eller ha råd men önskar lycka till när det blir dax. Skönt kan det nog bli att slippa glasögonen. Skall ner till Götet på måndag för återbesök på Sahlgrenska o så ta en sväng till sonen. Dom fick en liten son igår o jag blev farmor igen, jätte roligt.
Helgkramar från torpet

http://torparmor.blogspot.com

 
ansepanse

ansepanse

16 september 2011 18:41

Sv: önskar dig också en fin fredagskväll vännen
bamsekramar

http://kinaguld.blogg.se

 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

16 september 2011 18:54

Operera ögonen!! Vilken gjej, det hade även jag velat göra men är nog en fegis... och även om jag hade velet och vågat skulle det nog inte finns utrymme för en sådan operation i hushållskassan.

Lycka till med era!!

Kram från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
margus

margus

21 september 2011 21:23

Oj, stora saker på gång! En bekant gjorde den, det blev bra en tid men sen behövde han ta till glasögonen igen. Hoppas ni är ordentligt informerade och pålästa innan denna satsning.
Men för många går det säkert bra, hoppas det gäller för er också. Lycka till!

http://margus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards