~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 23 april 2010

Av ~ Ruth ~ - 23 april 2010 22:10

  

 
Det är visst någon form av vår-åkomma jag har drabbats av. Hur då ? undrar ni där ute, jo ser ni, på våren skjuter det skott över allt när solen tittar fram och jag träffades i ryggslutet, kallas "Ryggskott". Som Karin Boije skrev i sin dikt "det gör ont när knopparna brister", och det kan jag verkligen hålla med om, jäklar vilken pina. Att jag skulle få vårkänslor på detta viset hade jag aldrig kunnat ana ej heller hoppats på.
 
Tycker jag har fått min beskärda del nu, måste bli frisk för det är ju inte så länge till innan vi har valpning i huset och då måste man både kunna kröka rygg och vara alert.
Arne är duktig på att hjälpa mig, jag passar på att testa gränserna också, hur långt han är beredd att bistå med hjälp haha. Snart springer han benen av sig för att hjälpa.
 
Hade Pommes till middag, (jag satt på en stol och då kommer jag knappt upp i stående) det skulle röras om på plåten i ugnen, ropade på min hjälpreda som undrade om jag inte kunde böja mig ner till ugnen, svar: "kanske, men är rädd att jag skall bränna fingrarna, räcker med det som är av pina nu", han flinade, grymtade vagt och skötte sitt göromål.
 
Vid bordet så vräkte han i sig maten på noll, noll, så frågade han skall du inte ha mera ? : "joho, men äter sakta för jag vill inte få ont i magen också, har pinats nog", nytt flin och han lämnade bordet. Ett par timmar senare var jag på toan, ropar på min slav "kan inte torka mig där bak, behöver hjälp !! " hans svar: "DÄR GÅR GRÄNSEN !!", vet ju hur äckelmagad han är hahaha, jag fixade det ju själv skulle bara testa.
 
Försöker göra både det ena och det 3:e själv måste försöka hålla mig upprätt så mycket som möjligt, när jag lämnar stolen nu så blir det ett helsike.
 
Ha en riktig fin helg utan vår-skott, åtminstone var på din vakt så du inte blir träffad.
 

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards