~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Äcklig lunch

Av ~ Ruth ~ - 29 juni 2010 13:39

  


  


Har nu ätit min lunch, blev rekommendera att köpa denna ost, för den ger lång mättnads känsla. Tänkte det passar mig som är sugen och hungrig i parti och minut. Har du ätit sådan ?


Det var ingen höjdare vill jag lova, stekte den och satte mig i godan ro för att njuta, älskar ju ost. Att sätta tänderna i detta var ingen höjdare. Kändes som att tugga på ett suddgummi, en känsla som att sudda på ett fönster, det riktigt gnisslade torrt mot tänderna och den var väldigt hård, tvingade i mig hälften, resten fick hundarna dela på, glada blev dom. Det smakade inget och den var väldigt kompakt, ja som gummi. Fall inte för frestelsen och plocka med dig sådant från hyllan i affären, lovar att det hamnar i soporna, jag kommer att blunda när jag ser den i butikshyllan. Denna ost kan inte vara någon storsäljare, usch kräks nästan när jag tänker på den.


  


Är det en luffarfamilj som har flyttat in på min tomt tro, vad tror grannarna ? Skynkena över är för att skydda rovfåglarna för att plocka mig sig någon valp, skator kan också vara elakingar, pickar ut ögon och tillfogar dom lidanden, dom små väger endast knappt 3 kg, ett lätt byte att fånga och plåga.


En ny limpa är på G i min kära bakmaskin, nu med annan mjölblandning.  Det doftar så gott.

Kram till er alla !

 
 
Charlotte

Charlotte

29 juni 2010 14:53

Det finns en ost i Finland som kallas för kaffeost och där kan man tala om att de gnisslar när man äter den, konstigt nog gillar jag den osten. Kanske för att jag inte äter den så ofta? Men den du köpte har jag aldrig smakat och kommer förmodligen inte att göra det även om jag älskar ost (utom fårost)... jag tog sommarlov från min blogg. Jag har fastnat i relgionslitteratur och kan inte slita mig från den. Nä fanatiker blir jag inte, lovar, men det är intressant med alla dessa inriktningar och idéer. Dessutom två böcker om lappteknik fick följa med hem från bibblan. Nu ska jag njuta böcker en stund. Tittar in igen! Kram!

http://charlottas.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

29 juni 2010 17:38

Vad bra att du berättade att det inte smakade något gott, har tittat på det i affärerna men aldrig tordas mig på det. Så bra du gjort för dom små valparna
Ha en skön kväll
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

29 juni 2010 18:53

Jag har aldrig ätit den osten, men jag tror att du stekte den för länge för när jag sett på matprogram i tv och dom har sån ost så blir det ingen stekyta när dom steker den.

Skynkena är väl bra att ha över hundburarna så inget ont händer de små valparna.

Ha det gott!

http://violett.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

29 juni 2010 22:11

Åhhhhhh halloumie som är såååååå gott.
Cypriotisk delikatess....mmmmm
Du har nog stekt den för länge.
Den är varken seg eller som suddegumm i mitt tycke.

Kanon bra "tält" du gjort till dom små liven.
Skater är verkligen elaka usch!

Kramen i denna hetta!


http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

29 juni 2010 22:38

Ja fy, det såg inte så gott ut,inte ens på påsen.Tur att du har bakmaskinen och kanske en vanlig god ost hemma.Ja små luffsissar har du där inne,så söta så man blir ju alldels sjuk på bilden du visade tidigare.Jättebra med lakan över hagen Ruth,man får se upp med de andra fåglarna oxå,inte bara rovisarna.Tittade på en liten söt kanin unge i Hemlingby en dag,och 10 min senare var den ihjäl hackad av skatorna.Så arg man blev.Inte att lita på de fåglarna.
Ha en bra kväll!

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

30 juni 2010 15:35

Det är väl så att sommaren har tagit över i mitt liv just nu, böckerna har tagit över liksom hantverket. Jag kommer tillbaka om sisådär en 6 veckor när allt lugnat ner sig igen... nu funderar jag på en cykeltur eller biltur i kvällningen... med maken. Ibland finns det saker man måste prata om på tu man hand liksom...jag kommer att fortsätta titta in hos dig och alla andra jag läser och lämna lite tassavtryck här och där. Helt försvinner jag nog aldrig.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

30 juni 2010 15:58

Det lät inget vidare gott det där... Tror jag hoppas över den maten.
Bra med skydd för valparna, även för sol/regn.

Kramen från oss alla

http://eklovens-fotoblogg.bloggplatsen.se

 
margus

margus

2 juli 2010 22:32

Tack för varningen! Jag kan också ibland bli frestad att pröva saker. Köpte med mig couscous en gång för att alla talade om'et, men det var inte min smak.
Kalasfin tältstad för puppisarna. Ger bra skydd och fläktar gott för dem när det blåser i skynkena.

http://margus.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

TK

11 juli 2010 20:08

Den är ju jättegod grillad. Och jag som brukar vara lite småkräsen. Men smaken är ju som baken som bekant. :) Kul blogg du har i alla fall.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards