~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Vad är en blogg för dig ?

Av ~ Ruth ~ - 30 januari 2010 13:22

  

Läser olika bloggar varje dag och det har gett mig mycket vänskap och många vänner runt omkring i hela Sverige och utomlands. Man väljer själv vilka bloggar man skall läsa. Läste på en blogg att det är många skräp bloggar, tycker inte man skall sätta den stämpeln på somliga bloggar, var och en avgör själv vad man vill skriva om. Låt bli att klanka, sådana bloggar man inte gillar kan passera revy, (bara du kan välja). Mina inlägg har inte alltid något att berätta, men det är upp till mig. Inte alltid som det sker stora saker eller halsbrytande incidenter i mitt liv, men så är det för oss alla. Vi skriver om vardagens små begivenheter, så är en dagbok både på bloggen och på ett papper i skrivbordslådan. Vad tycker du om bloggarnas innehåll, mening och syfte? Har lärt känna så många härliga människor via bloggar och fått följa med dem i deras vardag. Fortsätt mina vänner och skriv som ni gör. Till övriga (som tror sig vara bäst) låt bli att klanka på andra och strunta i att läsa dessa "Skräp bloggar", sköt dig själv och skit i andra!

 

Man kommer längre med vänliga ord en med en laddad pistol .

En stor kram till alla mina goá vänner där ute, ni betyder så mycket för mig !

 
 
lillis

lillis

30 januari 2010 14:10

Ibland så får jag för mig att man tillhör dom där skräpbloggarna och då blir jag lite ledsen. Men som du skriver så är det upp till var och än att läsa om dom vill.
För mig är bloggandet en slags dagbok och att få lära känna lite nya folk och dom jag träffat på är helt underbara
Ha en bra dag och var rädd om dig
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bondfrun

30 januari 2010 14:56

Skräpbloggar,om de nu finns,är väl de som tror sig ha snillrika ordvrängningar och ett "bättre" liv än andra.
Har läst en del som refererar oss vanliga dödliga och tror att de känner oss,vet vad vi sysslat med i våra liv,DET är enkelspårigt.
Man kan läsa en hel del mellan raderna,och förstår att vissa "Bror duktig" är väldigt ensamma människor,
inget fel att vara ensam,men de klarar inte av samspelet med andra.
Kör på med din livsglädje och omtänksamhet

 
BLOGGAREN RUTH

BLOGGAREN RUTH

30 januari 2010 15:13

Tack "Bondfrua" för att du är en av oss som inte försöker sätta sig över alla andra. Är så glad för dina härliga kommentarer och kloka ord, du hittar alltid dom rätta orden. Är stolt över att få dig som vän.
AV BLOGGAREN RUTH

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Skomakar Lisa

Skomakar Lisa

30 januari 2010 16:11

Skrattar gör jag ... för jag hade förberett min morgondagsblogg och det gäller samma observation. Jag tror att vi stött på samma "Smart Alec". Du skriver så bra och jag håller med dig i allt. Tänk Ruth, vilka underbara människor vi har fått som vänner tack vare att vi går ut på bloggen och säger hej !! De flesta tänker sig människan bakom orden och uppskattar att ta del av den vardag den berättar om. Är det inte det som är att dela livets olika skiftningar???
Kram på dig !!! Tack för att du finns !!!

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

 
Charlotte

Charlotte

30 januari 2010 17:27

Jag tycker inte det finns skräpbloggar, det finns bloggar som kanske inte intresserar mig eller som helt enkelt skriver på ett sådant sätt att jag inte vill läsa. Då avstår jag. Den som skriver den bloggen har säkert ett syfte med sin blogg och det ska den personen få ha. Jag tycker det är omoget att sätta sig över andra och klanka ner på hur man skriver och vad men berättar om. Jag har till och med i DN läst kommentarer från bloggare som "kommit upp sig" som anser att alla med få läsare, dvs under 100 ska sluta förpesta världen med sina fjantbloggar. Jag kan inte förstå varför orden ska vara tillskrivna vissa för att de "kommit upp sig" och fått någon sorts monopol på skrivandet. Jag undrar hur tex Lisa Marklund tänker i denna fråga, det skulle vara intressant att veta. Kanske jag skulle skriva till henne? Hon är på tapeten med sina böcker för jämnan och nu till sammans med James Patterson från USA. Det blev visst ett litet stickspår här, men som vanligt Ruth vet du att jag aldrig kan hålla mig till ett ämne. Nej, nu ska vi fortsätta blogga, strunta i alla korkade småpojkar och tjejer på nätet som tror de har monpol för att de är födda med datorn i famnen! Ha en underbar helg. ta hand om dig och hade jag bara bott i närheten hade jag mer än gärna kommit och skottat snö hos dig och alla andra med egen trädgård!

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

30 januari 2010 18:18

God afton här kommer jag insusans. Tog en sväng till ditt via Lambergsfrun. Alltid kul att kika in i nya bloggar.
Ang ditt inlägg. Ja blogg har blivit ett "eget begrepp" alltså var o en skriver vad den vill o det ger stora o roliga variationer på bloggarna. En del följer man slaviskt andra inte. Jag gillar bäst personliga bloggar, alltså där jag tycks mig kunna se och känna människan bakom, precis som en vän i vanliga livet.
Tack för att jag fick komma in...nu ska jag kila vidare o ta lördagskväll.
Kramiz Anki N

http://anki-nilsson.blogspot.com

 
Cina

Cina

30 januari 2010 18:37

Ja vad ska jag skriva här....tänker inte funderat ut något bra att skriva utan jag skriver som jag tänker.
Folk ska rent ut sagt skita i vad man skriver i SIN EGNA blogg de behöver inte läsa den om de inte vill. Men av någon andledning så kommer dom ju åter o fortsätter läsa ens blogg och då tycker jag att då har man ju fångat dom med något iallafall eller hur!
Näää jag kommer fortsätta skriva precis som jag gjort dessa år jag bryr mig inte om vad andra tycker.
Vi har ju blivit som en stor familj och jag vill inte missta någon ur denna familj!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

30 januari 2010 19:03

Du har så rätt i det du skriver Ruth, passar det inte att läsa så är det bara att strunta i det, men av någon anledning så är dom ändå inne och läser varje dag och retar sej på vad som står i bloggen....jag har/har haft såna läsare och det är ju bra när dom någon gång skriver en kommentar för då ser man ju på IP adressen att det är samma människor och då är det smidigt att blockera , det har jag gjort på några stycken och nu är det längesen jag fick någon negativ kommentar.
Du skriver alltid intressant i din blogg och det är så roligt att läsa det du skriver om.

ha en bra kväll !

http://violett.bloggplatsen.se

 
margit

margit

30 januari 2010 23:40

Tack Ruth för ditt inlägg idag! Du har SÅ RÄTT i vartenda ord du skriver...Vi får ju ALLA skriva/görs vår egen blogg SOM VI VILL...och då står det upp tillden som kommer in i ens blog..att gå förbi eller titta /läsa ocg ev kommentera...
Bloggen och ALLA GOA VÄNNER man fått, UNDERBART!! Mycket tacksam för ER ALLA...och läser med glädje o tittar i dina bloggar och inlägg!
En del "kommer man närmare"...en del kaske mera strötitt...så är det säkert med oss alla. Vissa kollar man
ofta...FLERA ggr under dygnet.."Har det kommit nåt nytt"..eller..."Hur är det med henne /honom idag"...

Vi FORTSÄTTER ALLA att blogga som vi gör och som passar var o en bäst!! Tack än en gån Ruth för ditt inlägg!!

http://margitholm.blogg.se

 
Maria &Gänget på Ellebäckens

Maria &Gänget på Ellebäckens

31 januari 2010 10:29

Man blir lika förvånad varje gång man ser folk som klankar ner på varandras blogg.Eller använder bloggen till att klanka ner varandra mellan raderna.Det är upp till var och en vad man skriver i sin blogg.Och mig veterligt är det ingen som tvingar någon att läsa de bloggar man tycker är sk skräpbloggar.Besöker din blogg dagligen och flera andra bloggar också.Du verkar vara en härlig människa Ruth,som verkligen bryr dig och delar med dig till dina medmännislor.Vare sig du träffat dom eller ej, en människa med ett stort hjärta enligt mitt sätt att se på dig.Jag kommer då att besöka din blogg dagligen ,vare sig du har något nytt att förtälja,eller bara delar med dig av lite kloka ord eller vackra bilder.
Massor av kramar till dig Ruth // Maria

http://ellebacken.webs.com

 
agge

agge

31 januari 2010 12:46

Håller med dig om att alla bloggare skriver vad som intresserar dem. Alla kan inte blogga om mode tex..Det finns så mycket i vardagen som man kan dela med sig av också...Alla bloggare är inte yrkesbloggare utan många av oss bloggar endast på fitiden och om vardagen. Är man inte intresserad så behöver man ju inte komma på besök. Jag bloggar ju om sådant som intresserar mig

kram

http://jacastas.blogspot.com

 
Yvonne R

Yvonne R

31 januari 2010 16:54

Du har så rätt. Var och en skriver sin blogg som den vill knepigt att andra skall in och klanka. Men dom kanske inte har något bättre att blogga om..eller?
Jag har fått nya vänner och det är så roligt att följa allas dagar och olika äventyr.
Kramar

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

31 januari 2010 17:31

Jag har precis varit inne hos Skomakar-Lisa och kommenterat samma ämne hos henne. Jag kan bara hålla med er båda två och alla andra go'a bloggarvänner, som redan skrivit kommentarer hos er.

Bloggen för mig är en slags dagbok och som helt oväntat gett mig kontakt med många härliga människor. Människor som troligen aldrig skulle ha korsat min väg annars.

Det finns t.ex ingen bra eller dålig konst, det finns inga bra eller dåliga författare och det finns inga bra eller dåliga bloggar. Allt sitter i betraktarens ögon och vi är alla olika. Det jag tycker är alldeles utmärkt, kanske du tycker är förfärligt och tvärtom. Det har du rätt att tycka, likaväl som jag har rätt att tycka annorlunda.

Det tycks som att en del unga människor bedömer bloggar efter antalet besökare. Många besökare = bra blogg. Få besökare = dålig blogg. För mig är det en ingen måttstock.

De bloggar jag av någon anledning inte tycker så mycket om, bryr jag mig inte om. Jag fastnar för de bloggar, där jag känner gemenskap med bloggarens tankar och åsikter.

Jag är innerligt glad och tacksam för mina bloggarvänner, som jag hoppas få behålla kontakten med länge. Tack för att ni finns!

Mina varmaste kramar,

http://lambergsfrua.blogglatsen.se

 
gerty

gerty

31 januari 2010 18:34

Att folk bara orkar att klanka på andra hela tiden, var och en får väl skriva det dom vill, så är det väl upp till var och en om dom vill läsa eller inte

http://prilyckans.bloggplatsen.se

 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

1 februari 2010 11:09

Jag har några bloggar som jag läser dagligen, inte alltid blir det någon kommentar men de jag besäker tycker jag skriver väldigt bra. Själv är jag en mycket dålig författare och här händer det aldrig speciellt mycket som är värt att skriva om eller vara intressant för allmänheten att läsa om. Vår blogg har vi döpt till Fotoblogg och det räcker för oss att visa vårt liv i bilder.
Vad som är en skräpblogg eller av värde att läsa är väl helt upp till var och en.

Kramen från oss alla

http://www.eklovenskennel.se

 
Monika Svensson

Monika Svensson

6 februari 2010 19:57

En blogg för mig är att jag kan skriva ner allt det glada och det ledsna som jag bär i mitt hjärta.

http://motherslove.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards