~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Klart (nästan)

Av ~ Ruth ~ - 25 september 2008 16:57

Nu är allt på plats i köket, nu återstår bara att tvätta och gallra ur i köksskåpen, men det får vänta ett par dagar tills jag kan vrida trasan.

På bilden ovan ser väggen ut till att vara grå, men den är vit. Titta inte på den gräsliga gardinen jag hängde upp, den skall bytas, har tyg och skall sy nya.


Glömde berätta att jag kunde gjort mig väldigt illa i går, har en trave med bräder, tjocka, tunga och långa på 2 konsoler nere i källaren. Skulle ta ner en lite tjockare som låg lite längre ner i traven, vad sker, jo traven kom över mig, träffade mig i huvudet och axeln. Blev lite vimmelkantig några sekunder.


Värst tog det i vänstra tinningen och benet vid ögat, blev riktigt röd, tänkte jaha nu får jag min första blåtira, men är i dag bara lite blå i yttre ögonvrån och där är det jäkligt ömt och upp mot tinningen, har även en svag huvudverk på vänster sida, men det kunde gått värre. Får hålla mig inne några dager så inte folk  får för sig att det är hustrumisshandel, det är ju det första man tänker på när det är en blåtira, stor eller liten :-)


Min man är som vanligt i Värmland, begravning där i morgon som han skall närvara vid, det är (John) brodern till Folke som avled i slutet av maj månad. Befolkningen minskar drastiskt där uppe, så tragiskt och tungt, men alla är till åldern kommet så det är väntat. Det blir mer och mer tystnad i byn, inga yngre flyttar in, det är glesbygd syndromet. Döden står på lur utanför dörren för dom gamla. Dom blir i och för sig inte borta, dom har bara gått ett stycke i förväg, för vi skall alla på denna vägen färdas.

 
 
Charlotte

Charlotte

25 september 2008 17:03

Vad fint du har gjort i ditt kök. Men blåtiror och slag i huvudet är inte att leka med. Jag fick en grop i tinningen efter att min son av misstag råkade klappa till mig när vi åkte "båtarna" på tivolit i Helsingfors för något år sedan. Hoppas att du klarar dig och inte får men av olyckan. Kram!

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Gerty

Gerty

25 september 2008 17:10

Så snyggt det blev gardinen är väl inte fuldet tycker inte jag

http://Prilyckans

 
agge

agge

25 september 2008 17:15

mEN SÅ GULLIGT DITT KÖK SER UT ATT VARA. jAG GILLAR BLÅTT. sJÄLV HAR JAG GRÖNT IKÖKET MEN JAG VALDE MELLAN DEN FÄRGEN ELLER BLÅTT.
KRAM

http://agges.bloggagratis.se

 
Stinalill

Stinalill

25 september 2008 18:00

Vilket jättefint kök du verkar ha - skulle mycket väl kunna tänkt mig ha den väggen i mitt kök.
Ja tänk vad det kan hända, när man minst anar det - men det var inte din tur att gå vidare den här gången.... Sköt om dig väl!

http://www.stinalill.bloggagratis.se

 
medresenärskan

medresenärskan

25 september 2008 18:12

Oj, vad fint det blev. Du är så duktig men hugaligen, det kunde ju ha gått illa när du skulle hämta bräderna. Kära Ruth du måste vara försiktig. Va´rädd om dig nu och vila ....

Ja, det finns många byar som avfolkas. Inga unga flyttar in och de äldre vadar över floden och gör i ordning tills vi kommer. Du kan ju tänka dig när Medresenärska skall dit på andra sidan då vill det till att de har en whiskey till morgonkaffet. Man har ju blivit bortskämd av Skogsfrua och henne lär jag ju få vänta på. Hon har ju så många djur att sköta så hon har ju inte tid till att komma över och serva mig med dricka.

Du får ha en go´kväll ...
Kramen

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

25 september 2008 20:08

vad fint det blev! Och gardinen är väl inte så ful heller...

Du är duktig Ruth!

kram

http://frump.bloggagratis.se

 
Carina

Carina

25 september 2008 20:45

Oj, Oj, Oj du måste vara lite mer försiktig. Fy då....
Du har då legat i och gjort riktigt snyggt i ditt kök. Ja här håller vi på att förbereda inför vad som komma skall. Det ska bli spännande.

Kram Carina

http://www.eklovenskennel.se

 
Cina

Cina

25 september 2008 21:17

Men gumman då du måste vara försiktig när du håller på o donar. Jag hoppas verkligen att du har en telefon med dig när du är i källaren så du kan ringa om du skulle råka ut för något när du är ensam hemma. Denna gång hade du tur!!!!

Du har gjort så fint i ditt kök tycker jag, du är kanonduktig!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
resenärskan

resenärskan

25 september 2008 22:50

Ville bara smyga in och önska en god natt!! Hoppas du vasrit hos Skogsfrun och fått den där styrketåren du siderade i morse. Har du det sover du nog jättegott!!
kram på dig

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

25 september 2008 23:14

Snyggt kök och den bästa färgen också. Då är jag inte ensam om att ha haft otur idag. Sicken jäkla dag rent av. Hoppas du klarar dig från fler fadäser nu.
Ha det gott

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Anki J.

Anki J.

26 september 2008 00:19

Vad fint det blev! Vi har oxå blått i köket vårt (älskar blått)men här är väggarna blåa och har kvar furupanelen omålad.
Usch, vad rädd om dig när du fixar och grejar när du är ensam. Hoppas att du sover bort huvudvärken i natt!!!
Sov så gott!

http://www.jankils.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

26 september 2008 00:46

Verkligen jättefint! Vad händig du är på allt. Kan tänka mig hur nöjd du känner dig efter att allt kommit på plats igen.
Själv är jag är alldeles för feg för att dra igång sånt där själv. Och numera klarar heller inte mina händer av sån jobb.
Tur att det gick bra i källaren. En olycka händer så lätt.
Natti natti och sov gott

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Birgitta

Birgitta

26 september 2008 12:58

Blev jättefint!
Tycker du är duktig!
Kram

http://birgittas.bloggagratis.se

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

26 september 2008 15:24

Hemmet är visst den farligaste arbetsplatsen, särskilt om en har en redig hög med bräder att få på skallen av;) Dags för gubben att hålla sig hemom nu när mörkret faller. Faller en faller två men då kan en åtminstone hålla i varann;) Gardinerna är väl också fina!

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

26 september 2008 22:14

Ser hur mysigt ut som hälst i ditt lilla kök. Å inte ska du klaga på de fina gardinerna!!!
Väggen ser faktiskt vit ut på bilden också :).
Kram Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
Latte

Latte

27 september 2008 21:38

Vad fint ditt kök är, Ruth! Det kanske gömmer sig en liten designer inom dig?

//C&L

http://latte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards