~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 9 februari 2008

Så blev det..

Av ~ Ruth ~ - 9 februari 2008 22:26


Dom 2 som jag trodde skulle komma direkt till Globen gjorde det. Christer är en folk kär artist men låten var väl si så där, lite "Karneval i Rio" stuk. Den unga sångfågeln Amy är riktig charmig, men jag gillade inte den låten hon sjöng. Min favorit var Velvet denna afton. E-Type's låt var rätt bra, men för skrikig för mig. Ja, musik är som baken delad. Handen på hjärtat Gerty, hur många gånger ringde du och puschade på Christer i telefonen ? "Ler"..

 
 
trollpackan

trollpackan

9 februari 2008 22:34

Håller med! Alltså att smaken är som baken delad och tur är det!;)
Christer Sjögren tycker jag hade sämsta bidraget ikväll..obegripligt för mig att han gick vidare, men så är det här i livet;)
kramen

http://trollpackan

 
Ingen bild

Gerty

9 februari 2008 23:20

Heja värmlandspojken ringde 3gånger men han är värd 300 minst
Är helnöjd med kvällen

 
Ingen bild

Gerty

9 februari 2008 23:29

Hej igen skall sanningen fram när jag hadde ringt 3gånger då ryckte Janne ut telejacket

 
"Bettan"

"Bettan"

10 februari 2008 01:03

Ha ha ha. Ni två är bara för goa alltså. Gerty, du får vara snabbare en Janne juuu :).
Men dina 3 röster hade garanterat inverkan på att han gick vidare ialla fall.

Har alltid gillat Christer. & trodde på de 2 som faktiskt gick direkt till globen. Men hade nog väntat mig en ännu bättre låt av får folk käre Christer. Men den kommer nog att gå ganska långt. T.o.m mina ungar gick å nynnade på hans låt efter programmet. & det är ju lite det som är meningen med ett lovande bidrag.

Blev lite besviken på E-type, då rösterna inte matchade så bra ihop. Pudlarnas sångare är för mig en bra mycket bättre hårdrockare. & har en klarare stämma än Martin.

Däremot tror jag om sångerskan från velvet & pudels hade sjungt detta 1:a bidraget ihop. Hade fått ihop det bättre sång mässigt.
Jaja, det ska i alla fall bli kul å se resterande omgångar & slut resultatet i år.

RUTH, min älskade vän! Om du visste vad det värmede med din kommentar inne hos mig. Jag funderar starkt på detta med att byta jobb, eller i alla fall att bli omplacerad på stället. & jag lovar att ta till läkare om jag faller längre ner.
Tack ännu en gång min kära vän!
Kram å sov så gott. //Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

10 februari 2008 11:05

Säger som de andra tur att smaken är som baken DELAD.....ja jag hade nog dessa två som mina favoriter. Christers låt var med ryckande tycker jag. E-typ och pudlarna...... näääää passar inte alls ihop. Och jag tror int eheller att de går vidare för det funkar inte med typ (hårdrock) igen.....ja ja vi får se vad som händer framöver.....

Ha en fin dag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Frump

Frump

10 februari 2008 14:00

Jg gillar verkligen inte Christer Sjögren, och inte musikstilen på låten heller....
Men! Den har något, är lite av en flirt..kan inte beskriva den på annat sätt. Låten har stor potential att vinna hela köret...
Vi får se hur det går!
Kram

http://frump.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

10 februari 2008 14:55

Vilken vansinnig tur att det finns fler kanaler att välja på:)Melodifestivalen lockar mig inte det minsta längre.Och Christer kan jag vara utan.Amy är duktig och hennes låt var den enda jag hörde igår och jag tänkte inte mer på det.

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

10 februari 2008 15:37

Tänk om jag också skrev älskade till dig Ruth och Bettan i bloggen. Vad våra andra bloggvänner skulle stirra storögt och undra.
Nej något sådat är då rakt inte värt att göra! Men en kärvänlig kram från mig vågar jag i alla fall skriva! Vad det gäller melodifestivalen så är min smak att låtarna är kass! Kram vännen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
agge

agge

10 februari 2008 16:21

Jag tycker att detta starfält var väldigt svagt, ingen direkt aha upplevelse. Amy okey men låten?? Ckrister????låten????????? Själv gillade jag Suzzie Tapper med sin vackra ballad.

http://agges.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

10 februari 2008 20:41

Jag avstår från att kommentera artisterna i melodifestivalen, för det man inte vet något om ska man inte heller snacka om. Melodifestivalen är slöseri med skattebetalarnas pengar, det finns många av våra sjuka och gamla som hade behövt de slantarna istället för att våra kommuner ska öda pengar på sån ….
Jag hoppas att de som gillar melodifestivalen, fick med sin favorit till finalen.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Bloggaren

11 februari 2008 00:50

Alla kan inte tycka lika och tur är väl det att musiksmaken faller olika. Har alltid gillat Christer han har en underbar röst, så det så !

Sv: Smeden.
Du kan ju försöka så får vi se hur reaktionen blir hahahahah, du är för goer...

SV: Gerty
Du och jag det vet du ! Vad vore livet utan Christer :-)))


Sv: Marianne
Tror att SVT står för det här kalaset och inte Göteborgs kommun. Scandinavium får nog hyras för alla jippon och belastar inte kommunens pengar. Det gick nog med vinst i lördags för det var fullsatt och biljetterna var nog dyra som alltid. Lite kulturellt utbud ger bara PR för staden och är inte att förakta. SVT har råd med detta...

 
Marianne

Marianne

11 februari 2008 11:09

Jag vet att när melodifestivalen går av stapeln här i Karlskrona så står kommunen för den största delen på utgifterna. Men var intäkterna går vet jag inte, för arrangemanget är en stor utgift i kommunens budget. . Vad SVT gör med sina pengar är egalt för mig. Men när kommunen jag bor i slösar bort våra skattepengar på trams, så blir jag mycket irriterad. Det finns många som behöver hjälp och vård som hade haft bättre nytta av de pengarna. Kulturen lever året runt på våra skattepengar, så det borde vara tillräckligt med bidrag på den sidan. Det hade räckt med en tävling när det gäller uttagningen i melodifestivalen. Men SVT har väl inget annat att komma med, så det gäller att suga så länge som möjligt på den karamell som finns.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Birgitta

Birgitta

11 februari 2008 15:45

Sämst var Christer Sjögren och Amy!
Jag höll på E-Type och Suzzie Tapper.

http://birgittas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards