~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Senaste inläggen

Av ~ Ruth ~ - 10 januari 2015 21:00

Fotat genom fönstret.

     

Det har snöat hela natten och hela dagen, snöröjning i sen em. har kommit ca 35cm, det fortsätter och fortsätter i natt och i morgon och på måndag, hur skall det sluta? Var till grannen i dag och då gick snön nästan över mina snowboots av den nya snön. Ingen blåst här, det är jag glad över, men kanske får vi känning av det i natt?

Kramelikram ��

ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 8 januari 2015 21:41


 

I dag åkte adventstakarna på vinden, allt som har med julen är nu borta, allt det färglada och mysiga är ett minne blott, men det går snabbt till nästa jul.

     


Fotona togs i går, då fick gubben och snöslungan jobba extra, i dag har det varit +1* så trädens vita beklädnad är åter nakna.

 


På stickorna nu, måste ha något i fingrarna, dessa blir till min goda granne Gullan (83 år) som fryser om fötterna, hoppas jag hinner få dem klara innan vi åker hem.


Kramelikram ��ANNONS
Av ~ Ruth ~ - 6 januari 2015 22:00


 

Nu har det gått många dagar utan uppdatering här, vi har fått mildgrader så det är nästan omöjligt att göra något på bloggarna, har så svårt för att få sidor att ladda upp. Har så många bloggande vänner som jag måste hälsa på, men jag hinner i kapp vad det lider.

 


Inte sker det något direkt att skriva om på dagarna, inget sker av intresse, tittar på idrott både dag och natt, natten har det varit junior hockey och dagarna skidor, ibland så lyckas våra landsmän och ibland inte.

 


Har börjat med ett par sockar med mönster i 2 färger, så här skall dem se ut, men i blått och vitt, roligt att sticka annat nu. Min halsduk med paljetter är nu klar, den blev 1½ meter x 45 cm.


Här vräker det ner snö, när hundarna var ute nu så strök magen i snön så dem fick pälsen full med snöbollar, det är blöt snö, bara ett par minus ute. I morgon måste snöslungan fram, det är så vitt och fint ute.


Önskar er en fortsatt fin vecka. Kramelikram ��

Av ~ Ruth ~ - 31 december 2014 19:05


 

ETT STORT GRATTIS till våran son Robin som fyller år i dag, HURRA, HURRA, HURRA !

 


Själva så har vi bröllopsdag, å’så är det ju Nyårsafton också, mycket att fira och hurra för denna dagen.

 


Citerar farfars ord som slutord även detta Nyår "Måste alla dina bekymmer bli lika kortlivade som dina Nyårslöften", så ljöd det alltid när vi gav varandra nyårslöften när vi var små...

Dessa orden håller även i dag och alla år framöver !

Tack för detta bloggåret mina vänner, hoppas det fortsätter nästa år också.


Massor av nyårskramar till er alla !

Av ~ Ruth ~ - 30 december 2014 19:52

 

Något är fel i min kropp, vet inte vad? hjärnan är kaputt, var helt vimmelkantig i går kväll, den fungerade inte alls och jag var så trött. La mig på sängen för att vila kl.20 och somnade, vaknade av tv:n ½-1 när Arne tittade på småkronorna. Gick upp och borstade tandsingarna och klädde om för sova, vaknade 9 i morse, 11 timmars sovande, detta är inte jag. Känner mig väldigt hängig i dag också, kanske feber? tur jag inte vet för då blir jag psykiskt sämre. Hoppas på morgondagen då är det nog ok. Nyårskvällen blir vi själva, blir nog Bingo med Loket och lite ost och ett glas vin.

Kramelikram ��

Av ~ Ruth ~ - 27 december 2014 23:33


       

En kylig julhelg, mellan -20 till -28 grader, går inte att vara ute långa stunder, efter några minuter blir vovvarna halta och lytta om fossingarna och vill in i värmen. Solen lyser på dagen och aftonrodnaden är så vacker. Vi är själva igen i huset nu. Jag slappar stickar och repar, halsduken är klar till hälften, det går sakta, men har ingen brådska, ångrar att jag tog detta mönstret på den, men jag är envis som synden. Det är inte många gånger under dygnet som jag kan göra något på datorn, sidorna vill inte ladda upp, det är dretsegt   hoppas det går lättare efter helgen så jag kan hälsa på er.

Kramelikram.

Av ~ Ruth ~ - 25 december 2014 22:11

Några få bilder från julaftonen.

           

Sträng kyla sedan några dagar, nu -26* så kyligt så det kan inte snöa. Julaftonen var superbra, huset fullt och många paket under granen till barnbarnen. Tomten knackade på och delade ut paketen. Ett dignande julbord med mat som inte är bra för någon egentligen när det blir för mycket av allt. Sonen Robin och Niclas åkte i dag och i morgon åker Jerrys familj, sedan blir det tyst och lugnt i huset, en konstig tystnad efter allt tjo och tjim.

Önskar er fortsatt fin helg ������


Av ~ Ruth ~ - 24 december 2014 10:32


 

Solen lyser på en gnistrande snö och det är -23*, huset är fyllt med våra kära, i allt 9 pers. Vi har det så mysigt, mycket prat och skratt. Hoppas ni får en fin dag och kväll, njut att julens goda !Du kommer till oss välsignade jul


med frid till vårt hjärta från ovan,


då marken sig kläder i snövit skrud


du kommer med himmelska gåvan.Du giver oss barnet på  krubbans strå


som frälsning åt alla vill bringa, och åter


vi  få med herdarna gå då


Betlehemsklockorna ringa.


 


Den första julnatten kom där ett bud


till herdar som vaktade hjorden,


en änglaskara som prisade Gud


en Konung är född till jorden.


 


Det lyser med en förklarad glans


kring stallet där barnet vilar.


- Men kungakronan som sist blev hans


av törne man sammanvirar.


Många julkramar till er alla ♥
 Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016
>>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Följ bloggen

Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Blogkeen
Följ ~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~ med Bloglovin'

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se