~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 14 juli 2012

Det blev inte som jag trodde

Av ~ Ruth ~ - 14 juli 2012 23:45

Målningen blev inte så bra och täckte inte riktigt så jag fick måla en andra gång i dag. Har även målat bakom elementet i dag, det är ett sådant där tjockt och klumpigt, men till slut lyckades jag med att sätta ihop 2 tunna penslar med tape till en lång då gick det med möda och besvär. Har kvar att måla själva elementet och lite finlir förövrigt där inne. Är så glad att jag har kommit igång med måleriet, lite gör så mycket, det blir så fräscht. Avslutade med ett glas vin, tyckte att jag hade förtjänat det.


     


När jag skulle börja måla fick jag ett oväntat besök, min kusin Ove, det är så många år sedan vi träffades. Han kände sig så ensam, hans fru avled i cancer för 4 månader sedan, själv var han opererad för prostatacancer för 1 ½ år sedan, så han hade det tungt nu. Det tyks som denna elaka sjukdom bara ökar. Nu hade han huset ute till försäljning och skall flytta hem till Norge. Både han och hans fru jobbade på SAAB och har bott i Sverige i många herrans år.

Nej orkar inte skriva mera, gick upp tidligt på morgonen och har hållit igång hela dagen, det känns i kroppen och knoppen.

Kram på er !

 


 
 
Maria

Maria

15 juli 2012 01:36

Oj vad mycke du hinner med och fint blir det också. Önskar jag hade en gnutta av den energin å lusten som du har. Har ingen ork till att göra något ut över det som måste göras men piggnar kanske till så småningom vem vet.
Önskar dig en fin söndag/kramizar

http://torparmor.blogspot.com

 
lillis

lillis

15 juli 2012 08:07

Fy så hemsk denna sjukdom är, hoppas att det kommer att gå bra för honom.
Hoppas att du blir klar med målningen i dag så du kan ta det lite lugnt sen
Ha det gott min vän

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Carina

Carina

15 juli 2012 08:16

Den är hemsk denna sjukdom usch o tvivale säger jag bara.
Att man inte kan hitta något som hjälper att stoppa cancerns framfart.
Hoppas det går bra för din kusin.
Förstår att du är nöjd med din målning och det blir säkert snyggt.
Men ta nu och via dig o sätt inte igång med något nytt!
Ha en fin söndag!
Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

15 juli 2012 11:36

Vad skönt för din kusin att få besöka dig och prata av sig lite. Jag är säker på att det var ett stort stöd för honom. Han har det tungt nu, först egna sjukdomen med all den oro det för med sig, sen hustruns död med många praktiska bekymmer och sorgebearbetning och så försäljning av huset med flytt till Norge dessutom. Det är mycket på en gång för en människa att hantera.
Önskar dig en bra dag!
Varm kram,
Lambergsfrua

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Maggan

Maggan

15 juli 2012 19:17

Ja fy för den hemska cancern som måste tränga sig in i de flesta familjer.Vet ju själv hur det kan ställa till det.
Men vad skönt att du fick tillfälle att prata med din kusin och för honom att prata av sig.Sån omställning det blir i livet när man mist sin kära livspartner också och då veta hur man vill ha det. Det är ett svårt valman måste göra.
Hoppas du mår bra ändå.Och jag önskar dig en skön kommande vecka.
Kram!

http://Margaretha.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

15 juli 2012 19:44

Det var väl trevligt att du fick besök av din kusin så du fick lite paus i ditt målande.Förstår att han har det tungt nu,men vi får hoppas att han slipper få tillbaka sjukdomen.
Nu tar jag lite paus från min blogg,men jag kanske tittar in här mellan varven.....jag kommer att vara på facebook en del.
Kram

http://violett.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

15 juli 2012 23:36

Men fyyy... Ja denna helvetes sjukan den skördar många liv. Det är ett som jag kan skriva under på =(... Om vi människor bara kunde få vara lyckliga & inga sjukdomar som kunde göra oss illa fanns.... Ja då hade världen sett bättre ut. Hoppas att din kusin i alla fall får sålt sitt hus & till en bra peng. Så han kan starta om i Norge.

Måste beröma dig! Du är fantastisk. När du har satt dig för ngt så bara det rullar på. Kramar om dig vännen min. Är så glad för att jag har dig vid min sida. <3<3<3

http://walkonfire.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards