~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 18 september 2010

Av ~ Ruth ~ - 18 september 2010 19:23

  


När jag vaknade på morgonkvisten så vräkte regnet ner som vanligt, marken är så dyngsur och jag blev lika så, samma elände varje dag, när skall det sluta. Blundade för alla utomhusgöromål som behövde åtgärdas, som jag bestämde mig i går för att göra i dag.


Tittade växelvis på Idol och politikernas slutspurt på ettan i gårkväll, så mycket käbbel och fagra löften. Min röst är redan i valurnan, nu är det bara att se hur det blev, kanske så röstade jag förgäves. Nu återstår att invänta valvakan på TVn i morgon-natt, sedan får jag se på måndag om jag svär eller jublar inombords.


Jo, kan berätta att den senaste veckan med LSD, nä förlåt LCHF heter det visst, så har jag inte gått ner i vikt kanske bara 20 gram, hmmm. Nu får jag nog göra strategi 2, köpa mig ett hopprep och en rockring, det skall visst göra susen har jag läst. Det är ju inga stora investeringar om jag ledsnar på dessa barnleksaker och hystar ner dom i källaren. Med åldern så blir man ju som barn på nytt påstås det, så jag kanske kommer att älska dessa prylar.


Denna dag har inte tillfört mig någon aha känsla, har varit rejält lat (jag erkänner faktiskt det) men tror inte jag är ensam i hela Sverige, (eller är jag det?). Det ligger i min natur att ha sådana här dagar, därför har jag inget att skriva om i dag heller. Är förvånad att jag fick ihop så här många bokstäver  utan att hå något att berätta :-) Synd om dig som har läst allt dravvel utan att stänga ner sidan för länge sedan, beundrar dig.


Klockan 20.00 skall jag titta på töntprogrammet ”Dansfeber” på 4:an, skall bli roligt att se helan och halvan dansa (Katrin och Mogi) hehe, har följt deras bloggar i snart ett år. Förresten så var det Katrin som gjorde mig peppad att börja med LCHF, så jag blev kändis inspirerad, sker inte för ofta.


Hoppas ni alla får en trivsam kväll med levande ljus och myspys i soffhörnan.

Over and out/Ruth 

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards