~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2012

Inte alla .......

Av ~ Ruth ~ - 27 augusti 2012 22:29


       


Inte alla vill känna sig "blåst", men det tycker Saidie om att bli hehe, våran gamlingen i flocken. Varje gång jag tar fram hårfönen så står hon vid min sida och då måste jag blåsa på henne, nästan lika mycket som på mitt hår, hon bara njuter, hade hon kunnat så skulle hon spinna som en katt. Hon är bara så härlig därav 4 foton på henne i dag, dem kunde varit bättre, men många foton blev suddiga.


       



Var till torget och handlade i dag kikade även in på Röda korsets loppis men hittade inget som frestade mina ögon. Solen sken och det var vackert väder, men värme nääää.


I skrivandes stund är det bara 6+ ute så det blir en kylig natt igen, natten till måndag hade det varit 5,3+ hoppas inte det blir en frostnatter snart, det är för tidligt, men det är skönt att sova då och fönstret på sovrummet står öppet hela dygnet.


 


 
 
Bettan

Bettan

27 augusti 2012 22:39

Hmmm, blir lite avis där. Min Hero han springer å gömmer sig om fönen kommer fram. Gillar det inte... Å då är det inte lätt att hålla honom på plats inte =).
De verkar i alla fall ha en väldans massa prylar på ert röda kors. Kul å bara gå å ströva lite.
Kan lova dig vännen att jag är snart spyfärdig på detta kortet. Har tröttnat men, får snällt löpa linan ut så att jag i alla fall få mitt kort klart =). Kanske blir det kul när detta är över & jag bara kan få njut. För min lilla Bettan står ju å väntar på att jag ska köra henne =)
Kram på dig hjärtat <3<3<3

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

27 augusti 2012 23:40

Du frågade om de e torpargrund här hos mig svar ja. Det är nog inte heller så mycket isolering i golven så de e bara att gilla läget eller flytta. Jag tycker om den här lite kyliga å höstliga luften som varit idag med en strålande sol.
Du får ha en bra dag/kram

http://torparmor.blogspot.com

 
lillis

lillis

28 augusti 2012 06:30

Så bra att lilla Saidie gillar fönen och vilka fina kort på henne.
Det är inte alltid man hittar något på loppis som faller en i smaken.
Övriga korten är oxå väldigt fina
Ha det gott vännen
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

liv Karlsson

28 augusti 2012 10:30

Ja en slik hund hadde jeg villet ha, vis jeg slutter og reise til Spania på vinteren så skal jeg kjøpe meg en slik hund, de er de fineste jeg vet om, tenk og stå stille og la seg tørke, de fleste liker ikke det. Ja Ruth du har fine hunder du- men så får dem 100% stell også. I natt var det bare 1 + gr her så snart kommer kulden, jeg har begynt og fyre i ovnen- regn i dag men det er inget nytt. Ja på den loppisen hadde jeg ville vert, elsker loppis. Skal i verkstedet i dag og måle katter vis jeg får det til, og så skal jeg begynne på en bryllups kurv som noen har bestilt, kan ikke si jeg gleder meg- men må. Ha en fin dag til dere alle. Klem fra meg :) :)

 
Monica

Monica

28 augusti 2012 17:39

Här har vi haft lite regn i eftermiddag,men nu håller det upp.Det var 17 grader inne när jag gick upp i morse så det blev till att slå på värmen.
Önskar dej en bra kväll//Kram

http://violett.bloggplatsen.se

 
BrittMarie

BrittMarie

28 augusti 2012 19:08

Nog känns det att det börjar bli höst. Det är kyligt om morgnarna. Jag hörde arbetskamrater som plockat fram handskarna, när de cyklar. Själv funderar jag över om jag snart ska hänga in de knäkorta byxorna i garderoben, men inte än...

http://www.bengtssons.info/baloo.php

 
Ingen bild

Robin

29 augusti 2012 10:47

Nog börjar det bli höst alltid. Igår morse var det bara 3 grader ute när jag gick upp (05:30). Och det är en skön/mysig tid vi närmar oss - ser fram emot ruggiga kvällar när man kam krypa upp i soffan å dra en filt över sig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards