~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 12 mars 2010

Av ~ Ruth ~ - 12 mars 2010 00:02

Sätter in bilderna som jag tog i går, har gjort alla till (mini) klickbara, man behöver inte klicka upp ett och ett kort, för muspekaren uppåt på höger sida av den först öppnade bilden så står det next, klicka där så kan du bläddra fram alla.
 
    
Vyer från utfodringsplatsen som ligger ca. 3 mil här ifrån. Yvonne frågade vad dom matas med, det är rena restaurant menyn hehe.
 
                                  
 
Det var 3 grisar (av 5)  framme när vi kom dit, den ena stack i väg ganska omgående. Det var redan någon där som matade med allt ätbart som finns från affärer, till och med många burkar legymsallad, allt går ner. Kvällens meny för grisarna var alla sorters bröd och limpor, köttpålägg, leverkorv, korv, fläsk, blodkorv, leverpastej, 10 kg, späck och fläsk, stora köttstycken, sallad, 4 spänner med Turkisk Youghurt, flera kilo ost, mm. mm.

 

      

 

För första gång så fick dom filmjölk ca. 12 liter som hälldes upp i en balja. Tillsammans så var det 4 svarta sopsäckar fulla + 3 backar mat. Allt är fullgod mat utan mögel. Många av varorna hade senaste utgångsdatum i dag. Gissa om dessa grisar hade partaj i natt. Utfodringen sker vid 6- ½7 på kvällen, detta upprepas av någon nästan dagligen, så det går åt stora mängder.

 

      

 

Arne matar med köttstycken på ena bilden, grisen var fram och nosade. Den stora suggan är inte rädd så den måste haft sin uppväxt hos människor.
  


Grisarna visar ingen ilska, det ser man på öronen, men man vet så klart aldrig. Tror dom ser oss bara som vänliga varelser som ger dom mat och inte har något ont i sinne.
Nu kallar John Blund på mig, bäst att lyda order.
Natti, natti !

 
Detta blev dagens inlägg. Lovar att det inte kommer mera om dessa grisar :-)
 

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards