~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 1 maj 2009

Av ~ Ruth ~ - 1 maj 2009 18:38

Blev en lugn 1:a maj, sov så dårligt i natt med alla promenerande och skrikiga ungdomar hela natten, hundarna skällde stup i kvarten av höga skrik, någon smällde något så det skakade i hela huset. Fick gå ner och lugna hundarna, har en tik som är så skotträdd stackaren.


Solen har lyst hela dagen från en klarblå himmel och nästan vindstilla. Har plockat dom få maskrosorna som finns på den ena gräsmattan, vi har segrat genom åren med vårat plockande, tänk om grannarna kunde göra det samma så skulle det vara maskros fritt, men grannarnas fröparasoller kommer över till oss med vindarna och slår rot.


Skulle varit ute och demonstrerat i dag mot samhällets alla orättvisor, men hade annat att pyssla med, skulle försvunnit i mängden :-)


Min mun mår bättre i dag även om jag inte kan gapa som jag vill och har en bula som jag känner på utsidan av käken, men det går åt rätt håll, varför skall det bli så besvärligt när man drar en tand ? sjukt....


Har har nu ätit en god köttgryta med potatis och grönsaker, men själv så uteslöt jag köttet och mosade det övriga, oj så gott det var, 3 glas med Chilenskt vin " Santa Costa  Cabernet Sauvignon", ett rött vin lite surt enligt min smak, men det rinner ner utan att jag behöver gapa så stort och det är bara att svälja så det var välkommet tycker jag, lite roligare att ha ont i munnen nu.


Näää, nu skall jag plocka bort från bordet och få undan disken. Diskmaskin vad då ? klart jag har det, fick en ny för ett år sedan, använt den max 5 gånger, vi är bara 2 och då diskar jag för hand, så för min del så kunde den trasiga fått stå kvar för att fylla tomrummet under diskbänken, men det tyckte inte min man.


Ha en fin kväll och njut i värmen utomhus !

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards