~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Direktlänk till inlägg 9 september 2007

Paparazzi

Av ~ Ruth ~ - 9 september 2007 16:39


Glömde ju berätta när jag var på torget i fredags då jag blev jag förföljd av en paparazzi. En sunkig karl satt utanför spelbutiken och läste en tidning, (ser ofta att han sitter där och spanar på folket,) när jag gick förbi så vek han ihop tidningen och följde efter mig in, höll sig på ett par meter i från mig och stirrade. När jag var klar där så fortsatte jag till optikern, skulle beställa nya glasögon, Han följde efter och stod och tittade i skyltfönstret. Gjorde en synundersökning och det tog tid, sedan titta jag ut bågarna jag skulle ha. Tror du inte på fn.. att han fortfarande var kvar där ute, kändes så obehagligt. Vidare till mataffären, mellan hyllorna står denna karlen och följer mig med blicken. Styrde kosan mot lagret  och träffade på en ung kille som slussade ut mig bakvägen. Vad vill han, vad är ha ute efter, vågade inte tilltala han och fråga, låtsades att jag inte såg han. Tur att jag hade cykel och jag trampade som en liten jäkel hem. Talade med en god vän sedan och hon tyckte jag skulle kontakta polisen om händelsen, men han har ju inget gjort ? Sitter han där på måndag och fortfarande leker Paparazzi med mig så ringer jag polisen. Tur jag har ett Securitas larmat hus så jag kan känna mig säker hemma. Dörrarna håller jag låst med skal-larm när jag är inne, och full-larm på natten. Det känns kymigt när jag är ensammen hemma med mina små hundar. När dom tror sig höra något på kvällen och börjar skälla, så studsar jag till... Har inte berättat något för min man som är i Värmland och jobbar. Har min grannes telefon nummer som jag kan ringa om det är något, även på natten.. I bland så känner man sig liten och hjälplös när man inte vet vad han är ute efter. Får nog ta med fotoapparaturen och ta ett kort på han, för eventuella identifieringar *Ler*..

 
 
Jenn

Jenn

9 september 2007 16:49

Der var svaret kommet men jeg skrev..men du så ubehagelig å bli forfulgt sånn.Jeg hadde blitt så forb&%¤ at jeg hadde pratet til han og spurt hva i alle dager han ville.Kanskje ikke det smarteste men dog..
Håper da det var det siste du så av han,skikkelig ekkel gubbe.

http://jenn.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

9 september 2007 17:49

Tack ruth för din kommentar i smedjan!
Ja nu har jag läst om din förföljelse. Jag ska ju vara så välutbildad och erfaren så nu avslöjar jag min okunnighet. Jag vet nämligen inte vad en paparizzi är för en typ. Vad det gäller spel så dem som gör säkraste vinst varje gång är spelbolagen! Kram vännen!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

9 september 2007 17:54

Usch, vad obehagligt.....
Vad bra att du hade cykeln och kunde komma därifrån ganska snabbt.

Men kan tänka mig att du känner dig orolig, eftersom du inte vet vad det är för en typ, och varför han gör så där, och vad han vill.

Ja,.....ta med dig kameran hädanefter och ta ett foto på honom om han dyker upp igen.
Det tycker jag är en toppen-ide...

http://www.ingermaryissa.se

 
Cina

Cina

9 september 2007 18:16

Men hujeda mig detta var en kuslig läsning....Vad tusan ville han tro, kanske tyckte du var en snygging. Nej skämt o sidor så är det ju läskigt när man blir förföljd på detta vis. Skönt att du har någon att ringa om det händer något som jag inte hoppas det gör. Men ta du kameran med dig på måndag o fota han för man vet aldrig det kan ju hända något och då har du ju foto på honom. Nu inte att det skall hända dig något utan han kanske antastar någon annan,och så står det i tidningen och då har DU han på bild.

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
trollpackan hummar

trollpackan hummar

9 september 2007 18:41

Hmmm...har du en privatdeckare efter dig kanske? Verkar mysko...eller så är det bara en som gillade dig och ville ha kontakt.Det är ju alltid bra med hundar som låter, de som kommer vet ju oftast inte hur små eller stora hundarna är.
Hoppas att du har det bra nu!Kram!

http://trollpackan

 
Marianne

Marianne

9 september 2007 19:48

Mycket obehagligt. Men om han brukar sitta utanför spelbutiken, så kanske de i butiken vet vem han är. Jag hade frågat mina nya spelkompisar om de vet ngt om honom. Ta någon med dig nästa gång du ska åt samma plats. Han kanske är helt ofarlig och bara sökte kontakt. Eller ett psykfall som du ska akta dig för. Jag hade försökt få fram lite information om karln. Fast det första jag hade gjort hade varit att ringa min älskling och sagt… Kom hem jag är rädd. Min man hade inte blivit glad om jag inte hade berättat detta för honom omedelbart.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Millis

Millis

9 september 2007 20:03

Fy sjutton, vad otäckt!!!
Var rädd om dig vännen och stor kram till dig.

http://millis.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

9 september 2007 20:22

Verkar ruggigt det där, skulle också ha blivit fundersam och rädd men kanske han tyckte du såg snäll och trevlig ut, obehagligt i alla fall så sköt om dig!!

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
liv

liv

9 september 2007 20:35

Fy, vad obehagligt. Det där måste vara riktigt jobbigt. Känns som att du borde berätta för din man. Var rädd om dig!

http://livslinje.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

9 september 2007 23:10

Men hallå. Nu blir jag ju riktigt orolig för dig. Hoppas att det bara är en prick som tycker att du är läcker :).
Men för guds skull meddela din make om detta. Bättre om han bröt upp & kom hem. För detta är ju riktigt olustigt.
Hoppas att du får mer information om honom imorgon.
Kram Bettan
ps VA RÄDD OM DIG!!!!! ds

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Gilla

10 september 2007 10:56

Usch det var en efterhängsen otrevlig typ. Vad hade han för intresse att stå och glo på dig genom skyltfönster? Var försiktig Ruth, man vet aldrig med denna psykvård vi har idag. Dom flesta är ju på utsidan än insidan där dom borde vara.
Var försiktig!!!!

 
Sari

Sari

12 september 2007 08:46

Men usch vad obehagligt!! Hoppas att du "slipper" karln. Var rädd om dig!!!//Sari

http://frufiona.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ~ Ruth ~ - 15 augusti 2016 19:48

      I dag med sommarväder så insåg jag att gräsmattan behöver ansas. Efter någon timma tittade jag upp mot det blå och såg ett hotfullt moln där uppe, då tänkte jag, ingen idé att börja, snart regnar det, går nog bättre i morgon. Är så duktig...

Av ~ Ruth ~ - 14 augusti 2016 23:30

      Det skulle vara en regnfri dag i dag, men ut på dagen kom en störtskur som heter duga, sedan klarnade det upp och en dubbel regnbåge uppenbarades på en nästan klar himmel.     Har kokat lite sylt i dag, blåbär och svarta vinbär, m...

Av ~ Ruth ~ - 10 augusti 2016 23:21

2 dygn med höststormar med stormstyrka 20-23-m/s och regn, nu i skrivandets stund är det bara +5*, värmen är nog över, jag gillar höst och vindar så jag sörjer inte.  Jag har inte varit i riktig form den senaste tiden, datorn har fått vila för det me...

Av ~ Ruth ~ - 10 juli 2016 23:45

Har så mycket om och kring mig på dagarna, lediga stunder stickar jag och på kvällar tittar jag på Tv. Vart tar dygnets alla timmar vägen, hinner inte gå upp på morgonen så ”blink, blink” så är det sängdags igen.     Hjälper doter...

Av ~ Ruth ~ - 25 juni 2016 14:55

    Naturen står i sin fulla prakt och kvällarna förpestas av knott och mygg, brukar vara rätt förskonade här på somrarna. Nu har jag köpt en mygghatt annars kan jag inte gå ut med hundarna på kvällarna. På dagen blåser det och då finns inga ela...

Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards