~ ♥ Ruth's tankar ord och gärningar  ♥ ~

Alla inlägg den 27 juni 2009

Av ~ Ruth ~ - 27 juni 2009 23:03


Jasmindoften ligger tungt i luften när solen gassar, snart har den blommat klart för i sommar, blombladen faller nu ett efter ett mot marken, som höstlöven på hösten, kanske för tort i marken efter dessa dagars värme.


Åter en vidrig värme ute, känns som man är i en kuvös och inte kan andas. Kväljande värme, varje liten tråd på det minimala klädesplagg som jag har på kroppen är vått och klibbigt mot huden. Har kommit underfund med att jag dagligen utsätter min kropp med för lite vätska, dricker några koppar kaffe varje dag som även det är vätskedrivande, det är allt. Undra på att jag är matt och vingelkantig i huvudet och kroppen när det är så varmt ute. Skärpning Ruth, i morgon skall jag fylla en petflaska med vatten och sätta på bänken så den inte kan missas, innehållet skall tömmas under dagen + lite till.



Varje morgon sitter min trogna Kaja med sitt barn på stolen utanför köksfönstret och kikar in efter mig och undrar på när frukosten skall serveras, dom är så gulliga. Mamma Ruth hämtar brödpåsen och ger dom var sin bit, då blir dom nöjda och sticker iväg en ½ timma, sedan tigger dom igen.



Han (hon) gör sig så liten och hjälplös när han är hungrig och tigger, hehe, är han inte söt min lilla skyddsling ?? i mina ögon är han (hon) det.


Översätt bloggen

Min sifo undersökning

Hur många av er mina vänner är med på ”Facebook” är du med ?
 JA
 NEJ
 BARA BLOGG

Presentation

Så var det då denna dag

Sök i bloggen

Arkiv från start den 24/5-07

Skriv gärna en rad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Allt är samlat i Kategorier

Länkar till mina go'a vänner

Fråga mig så svarar jag !

26 besvarade frågor

"VARNING" att låna på nätet.

Don't touch my site

Besöksstatistik

Mitt väder i Lerum

Vädret Lerum

Vädret i Klaråsen

Vädret Klaråsen

Tack för påhälsningen !


Ovido - Quiz & Flashcards